פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים זה קרה עכשיו שוב ! כבר יומיים זה ככה ! הפסקות חשמל קטנות כאלה לשניה, המחשב עוג פעם עשה restart חברת חשמל ה*** ***** @!# עוד משהו סובל מהחרטא הזה ? אני מת-אביב ומכיר עוד מישהו מרעננה עם זה....
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים תקרא פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=21203;start=0 בקיצור - חייזרים/ניסוי סודי של EMP
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים אני גר ברשל"צ וגם כאן יש נפילות מתח....אני מפעיל את המחשב רק שאני משתמש בו(ממש אבל ממש צריך) כי אני לא רוצה ששום דבר ישרף כאן.! :AR15:
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים גם לי זה קרה.זה פחות משניה, האור לא הספיק אפילו להכבות לגמרי, הוא רק נחלש.הקטע עם האור קרה עוד כמה פעמים אבל זה לא השפיע על המחשב בינתיים. זה גם קרה בשנתיים האחרונות.מה שחוזר זה שהמחשב השני בבית לא עשה רסטרט...
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים גם לי זה קרה.זה פחות משניה, האור לא הספיק אפילו להכבות לגמרי, הוא רק נחלש.כנ"ל, לפני שעה ככה
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים מגן מתח זה משהו שאתה מחבר לשקע בקיר ולזה אתה מחבר את החשמל.זה שומר מנפילות וקפיצות מתח ברקים ושומר גם על הקו טלפון......עולה 130 נדמה לי
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים זה קרה לי בדיוק עכשיו, היתה נפילת מתח ואחד המחשבים עשה ריסט, למחשב השני זה לא הזיז...ממש תמוהה כל העסק הזה.
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים למחשבים עם ספקים זולים, זה לא מפריע ממש..יש לי כמה מחשבים, ורק 3 מהם על UPS (אותו אחד ד"א...) וגם אלה שלא על הUPS לא נכבים או עושים ריסט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.