עבור לתוכן

נחתו על הירח או לא?

Featured Replies

פורסם

תביאו לכאן הוכחות משוערות שהאמריקאים לא נחתו על הירח ( תמונות , וידאו)

פורסם

אתה מנסה להספים ולא מצליח ?

^^

זה שמעלי הביא את ההוכחה ...

פורסם

אני אישית לא מאמין שהם נחתו

כי היום שיש מחשבים משוכללים לווינים וכו לא מצליחים לינחות על הירח ואפילו לא עושים גיחותמיסביב לירח

וצריך ליזכור שאז ארצות הברית היתה בתחרות עם רוסיה והם היו צריכים להראות עליונות טכנולוגית

ככה שאני מאמין שהם עשו סרט ולא טסו באמת

יש הרבה קשים להגיע לירח בחללית מיואשת וחלק מיזה מאוד קשה ליפתור כמו קרינות מסוכנות למשל

גם לינחות וליתרומם מהירח בעזרת דבר שניראה כמו קופסת פח מאוד חשוד בעיני(וכן אני יודע שהכבידה בירח נמוכה ואין אטמוספרה אבל בכל זות)

וגם לישרוד בטמפרטורות הקיצוניות בירח עם ביגדי הגנה של אז ניראה לי מוזר ואני לא יודע אם היום יש בגדים שיכולים לתת הגנה בטמפרטורות כאלה

פורסם

אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם... בבקשה..

גם היום, אין שום קושי לנחות על הירח. ואז זה היה קצת יותר מסובך, אבל עובדה שהצליחו.

הסיבה היחידה שכיום לא נוחתים על הירח, או עושים גיחות מסביבו, היא שאין שום צורך בזה. ברצינות, מה זה יתן לאנושות? להסתובב סביב הירח בחוסר מעש?

איזה קרינות מסוכנות יש על הירח? :kopfpatsch: אני מבין שיש לך תואר בפיזיקה, או לפחות 5 יחידות במגמת פיזיקה בתיכון, שאתה מבין קצת על קרינה וגלים?

גם אני יכול לנחש בנושאים שאני לא מבין בהם, אבל אני לא עושה את זה..

פורסם

בהחלט נחתו על הירח. הסיבה שב 10 השנים האחרונות לא עשו טיסה אחת לירח, גם מאוישת וגם לא מאוישת, היא ש: אחרי 6 משימות "אפולו" שנחתו על הירח, אין כבר מה לעשות שם.

"בגדי הגנה"? אתה מודע בכלל למה שהחליפות של נאס"א עשויות מהן? |: הזכוכית למשל, היא לא רק זכוכית. בשביל לא להיפגע מהחום והקרינה של השמש, בנוסף לשכבת הזכוכית, יש שכבה נוספת של תערובת של זכוכית כהה וזהב. זה עדיין שקוף למחצה, אבל נותן הגנה טובה מאוד.

אגב, לכל הספקנים- יש מפה מפורטת של אתרי הנחיתות, ולמי שיש טלסקופ טוב (כמו לי למשל :P )- אז עם קצת מאמץ תוכלו לאתר ולראות בבירור את כני הנחיתה שנשארו ממשימות "אפולו". אני כבר ראיתי אותם.

"לנחות ולהתרומים מהירח בעזרת דבר שנראה כמו קופסת פח"

אתה מודע לשלבי הטיסה והחזרה מהירח?

היציאה היא על טיל סאטורן 5, בגובה 111 מטר, לא בדיוק קטן. הטיל משוגר, מתפרק מ 2 שלבים בדרך החוצה לחלל, ונע במסלולו הקבוע לירח.

לקראת ההגעה לירח, מודול הצוות ומודול הירח מתפרקים, מסתובבים, ומתחברים אחד לשני ראש-לראש. לאחר מכן, מודול הירח משוגר לירח, ומודול הצוות- נשאר בחלל. זה רכב השיבה הביתה. בסוף ביצוע המשימה על הירח, כן הנחיתה והפסולת נשארים על הירח, ומודול הירח (חלקו) משוגר חזרה לעבר מודול הצוות.

אחרי ההתחברות מחדש למודול הצוות/רכב השיבה, מודול הירח ננטש. הצוות עובר לתא השיבה.

אחרי המסע הארוך הביתה, כל מה שנשאר מהמפלצת בגובה 111 מטר שראינו בהתחלה זה גוף קטן בגובה 2.5 מטר בצורת קונוס, זה החלק היחיד שחוזר לכדור הארץ. ואם לא שיגרו אנשים לירח, אז איך בדיוק תא השיבה צולם שהוא חוזר ארצה, ונמשה מהמים בשידור חי, כולל יציאת הצוות ממנו?

בחלל כבר היינו. מוקדם מאוד, בשנות ה 60 כבר (יורי גגרין)

הירח זו לא מטרה רחוקה בהרבה. בחלל התנועה לא מואטת בגלל חיכוך, אז העסק פשוט בהרבה.

אגב, ההליוספירה של השמש, שמתפשטת עד הרבה מעבר לפלוטו, מגנה עלינו מסוגים שונים של קרינה קוסמית, שהיא בערך הדבר היחיד שממש צריך לדאוג לגביו ביציאה מכדור הארץ. ככה שאין שום קרינות מסתוריות חוץ מאלו של השמש.

פורסם

מה זה הליוספירה?

פורסם

טמפרטורה: בצד האפל: 170- מעלות' date=' בצד המואר: 134 מעלות

[/quote']

לעשות שם אוברקלוק נשמע לי טוב ;)

פורסם

לדעתי באותו יום שצילמו את הנחיתה לירח באמת נראה לי שזאת הייתה נחיתה מבויימת אבל אין ספק שנחתו על היירח.

אז הייתה תוכנית שמסבירה את כל קונספירצית הנחיתה הראשונה כל מה שקורה עם החול מה שקרה עם הדגל כל דבר הכי קטן הם מסברים וגם את הסיבות כמובן שרוסיה היא הראשונה שהקיפה את הירח וארה"ב הייתה חייבת משהו לנצח אותה אז היא "נחתה" על הירח. ככה זה נשמע לי.

פורסם

כן הנחיתה של אפולו 11 וגם הדגל שהוצב שם באותה המשימה נמצאים שם. אפשר לראות את זה יפה מאוד.

אפולו 11 אכן נחתה על הירח ב 1969, מי שלא מאמין, שיקנה טלסקופ ויסתכל בעצמו.

אגב, כל השטויות כמו "איך הדגל מתנופף אם בירח אין רוח" זה בולשיט |:

הדגל הוקשח במיוחד, ויש מקל שמחזיק אותו מלמעלה X_X אני לא מבין מה כל כך קשה לראות את זה :\ רואים בבירור את המקל.

ויש הסבר לכל שטות אחרת שהמציאו.

אבל כמו שאמרתי, סתם מילים לא יעזרו בכלום, קחו טלסקופ או לכו לחבר חובב האסטרונומיה הקרוב אליכם, תורידו מפה של אתרי הנחיתה, ולכו להסתכל. זה ישטוף כל ספק שעוד יש לכם.

פורסם

טענות:

הנחיתה על הירח היא פיברוק:

http://batesmotel.8m.com/

הנחיתה על הירח היא אמיתית:

http://pirlwww.lpl.arizona.edu/~jscotti/NOT_faked/

תחליט בעצמך.

קראתי את הטענות הבולטות ביותר, נראה מזיוף לפי הצללים והכל.. אבל אי אפשא לדעת... צריך למצוא צילום של המצס שלהם לשם.. שם שיגור החללית שלהם... הוחכה ממשית שהם היו שם כמו לראות סלע משם ולעשות התאמה...

אני בעצמי מצאתי סוג של "תרמית"...

קבלו את התמונה ותסתכלו על הצללים...

הצל שבמסגרת האדומה אומר שיש מקור אור מאחוריו...

והצל שרואים לו בקסדה, הצל של המצלם בא מכיוון הפנים של המצטלם...

:xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

Pika007

ראיתי באיזה תוכנית שאף אחד לא רואה תשריות כביכול שנסא השאירה שם

ונסא טוענת שזה סודי והיא לא מוכנה לדבר על זה

אז מה איזה חיזר ירוק בה ולקח תדברים שהם השאירו?

אולי הם הנחיתו שם חללית אבל לא מיואשת וחוץ מיזה אנשי הצוות יכלו לחזור מהחלל סביב כדור הארץ

בנוגע לקרינה יש קרינות מאוד מסוכנות אחרי שמיתרחקים מספיק מכדור הארץ והשמש לא מגינה מכל הקרינות האלה

וחוץ מיזה בעינין הבגדים

בגד מיוחד של כבאי מחזיק רק כמה דקות ב100 מעלות ואם מה שאתה אומר היה נכון למה לעזזל לא מיצרים בגדים כאלה לכבאים?

פורסם

נחתנו על הירח.

והינה כמה דברים שסתם נחמדים לדעת:

לא יותר מ-13 אנשים נחתו על הירח (אני די בכלל שרק 6 אבל נזכרתי על איזה משהו עם 11 )

ואף רוסי לא נגע בפני הירח

פורסם

נחתנו על הירח.

והינה כמה דברים שסתם נחמדים לדעת:

לא יותר מ-13 אנשים נחתו על הירח (אני די בכלל שרק 6 אבל נזכרתי על איזה משהו עם 11 )

ואף רוסי לא נגע בפני הירח

* סתם דברים שנזכרתי בהם מאיזה מחנה שהייתי בשנה שעברה (אני די חובב אסטרונומיה והמחנה שהייתי נקרא : Space Camp בתורכיה )

אפולו 11 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים