פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מישהו יודע אולי איך אני יכול להשיג אותם או ליבא אותם מחו"לhttp://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=2197885&shopGroup=R&cp=2039765.2019615&parentPage=family&colorId=אני מת להביא אותם
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים שמע לטעמי הם יפות..מאוד אבל זה עניין של טעם אם אתה כל כך אהבת אותם ואתה מוכן לשלם עליהם אפילו 500 ש"ח כמו פומה והשאר אז אני חושב שאתה יכול להזמין בחנויות נעלים מובחרות שביאו לך את זה מחו"ל...
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר מוכןןאבל נגיד התקשרתי לאדידס שבחולון יאני ליבואן שלהם והיא אמרה שהם לא מייבאים מחו"ל אתה יודע אולי איזה חנויות כן מייבאים??
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני לא בטוח אבל אם אתה מוכן אתה יכול לנסות בהוד ספורט או ברשתות גדולות וכו'...
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר אבל אתה לא מכיר את זה שאתה נדלק על משהווו ואתה חייב אותווו וזה דופק לך בראש עד שתשיג אותו
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני כמעט בטוח שראיתי אותם בחנות בשנקין, זה קולוקציה שמיסי רליוט עיצבה, ואגה זה דגם של בנות אבל בהחלט יוניסקס כזה, נראה לי שהחליפו את הקולקציה הזאת כבר בשנקין לקולקציה של ה AdiColor,בכל מקרה אתה מוזמן לנסות שם אם עוד לא ניסית.הכי גרוע מוצאים חנות ששולחת לארץ, או Ebay.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני לא בטוח שתמצא אותן במידה יותר גדולה כי הן בעקרון מיועדות לנשים אז מן הסתם המידות יהיו קטנות( ואני מכיר את הבעיה של מידות, אני והרגל המידה 46 שלי )
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים Women's Missy Bassline Low זה של נשים, אתה גבר לא? שמע לכל אחד יש צד נשי, אצל אחד הוא חלש ובלתי נראה, ואצל אחר הוא כבר החצי השני של הבן אדם, לך תדע באיזה מצב משני אלה הוא נמצא :
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים לא לא אם זה של נשים שלא יעיז ללבוש אותם תתפלא יש גברים שלא לובשים נעלי נשים, משום מה... חח אני יודע שהם של נשים אבל הם יפות אם הן של נשים, הן בנויות לרגל הנשית ויכול להיות שהם יהיו ממש לא נוחות לך, בנויות לרגל צרה. חוץ מזה יש לזה מידות? עד 40?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.