פורסם 2006 ביולי 3019 שנים שמע יש לו להביא לי ניקלים או משהו כזה ... רק אם אתה יכול להביא לי תמונה או משהו כדי לתאר לי מזה בדיוק. היום אחרי העבודה אני נוסע לעיר לכמה מוסכים כדי לראות עוד כיסאות אצל חברים של אבא שלי במוסך... יש'ך אולי רעיון איזה זה יראה תסרטט לי משהו כי אין לי פה ממש כלום בעבודה ואני צריך ללכת אחרי זה למוסך יש כמה אנשים שיכולים לעזור לי... עריכה : לא ענית לי על השאלה האם כדי להשאיר את המסך של ה 19 CTR ולחבר אותו עם מסך 19 LCD ביחד לשילוב מושלם של שדה ראיה...? קונכל לגבי המסכים לא כדאי. הם לא יהיו אחידים, יתפסו לך ביחד מלא מקום, ולא יהיה לך שדה ראייה מושלם כשיש לך גדלים שונים של מסכים (LCD 19 לא שווה CRT 19). לגבי הכסא, אני לא יודע איך לשרטט לך את זה. תבנה שלדה בצורת כסא נמוך (דומה לכסא שיזוף) מצנרת, עליה תרתך לוחות ניקל או אלומיניום (עדיף ניקל!!) ו-וואלה. יש לך כסא מתכתי שנראה כמו מהחלל החיצון
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר הבנתי מה אני צריך לעשות...עכשיואני צריך לדעת איך לסדר את מערכת הסראונד...ועל איזה הגה כדי ללכת/לקנות בחו"ל!
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מערכת הרמקולים שיש לך היא הטובה ביותר של לוגיטק ואחלה מערכת בכללי... רק תדאג שיש לך איזה כרטיס X-FI איכותי בשביל לסחוט אותה עד הסוף.לגבי הגה, זה באמת לא התחום שלי
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר שמע יש לי את כרטיס הכל של לוח שאם dfi ultra - dעכשיו יש לי עד 2000 ש"ח...900 מהם לרמקוליםבערך 600 להגה או יותר גג 800ביחד 1700מה אני צריך לקנות עוד ?!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר תקנה אוזניות חחחחחחחחחח ממש לא הקטע כאן זה "כאילו אתה ברכב"! אז אם מקסימום אני מעביר את המחשב כדי לשחק בסלון אז יש שם גם מערכת קולנוע ברמה... פשוט מחבר הכל יש עוד רעיונות?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אני יודע שיש מערכות כאלה שמחברים לכיסא ואז יש לך גם את הFF על הכסא, ממש מגניב!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים יש לך את הmomo של לוג'יטק (הגה) ואם בא לך משהו יותר "מקצועי" אז יש הגה של Thrustmaster שהוא העתק של הגה ממכונית פורמולה אחת... (ובישראל עולה 1400 שקל בערך )
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים תקנה 100 גרם פיסטוקים סתם!!!הגה כמו שאמרו יש לך את ה-momo אחלה הגה יצא לי להיות עליו.לגבי הרמקולים אחלה רמקולים בכסף שנשאר נסה לארגן עוד איזה 400ש"ח ולקנות כרטיס קול איכותי מה שיש על הלוח שלך הוא לא הכי טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.