עבור לתוכן

מה הייתם קונים תמליצו :D

Featured Replies

פורסם

שמע יש לו להביא לי ניקלים או משהו כזה ... רק אם אתה יכול להביא לי תמונה או משהו כדי לתאר לי מזה בדיוק.

היום אחרי העבודה אני נוסע לעיר לכמה מוסכים כדי לראות עוד כיסאות אצל חברים של אבא שלי במוסך...

יש'ך אולי רעיון איזה זה יראה תסרטט לי משהו כי אין לי פה ממש כלום בעבודה ואני צריך ללכת אחרי זה למוסך יש כמה אנשים שיכולים לעזור לי...

עריכה : לא ענית לי על השאלה האם כדי להשאיר את המסך של ה 19 CTR ולחבר אותו עם מסך 19 LCD ביחד לשילוב מושלם של שדה ראיה...?

קונכל לגבי המסכים לא כדאי. הם לא יהיו אחידים, יתפסו לך ביחד מלא מקום, ולא יהיה לך שדה ראייה מושלם כשיש לך גדלים שונים של מסכים (LCD 19 לא שווה CRT 19).

לגבי הכסא, אני לא יודע איך לשרטט לך את זה. תבנה שלדה בצורת כסא נמוך (דומה לכסא שיזוף) מצנרת, עליה תרתך לוחות ניקל או אלומיניום (עדיף ניקל!!) ו-וואלה. יש לך כסא מתכתי שנראה כמו מהחלל החיצון :smile1:

• תגובות 31
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבנתי מה אני צריך לעשות...

עכשיואני צריך לדעת איך לסדר את מערכת הסראונד...

ועל איזה הגה כדי ללכת/לקנות בחו"ל!

פורסם

מערכת הרמקולים שיש לך היא הטובה ביותר של לוגיטק ואחלה מערכת בכללי... רק תדאג שיש לך איזה כרטיס X-FI איכותי בשביל לסחוט אותה עד הסוף.

לגבי הגה, זה באמת לא התחום שלי

פורסם
  • מחבר

שמע יש לי את כרטיס הכל של לוח שאם dfi ultra - d

עכשיו יש לי עד 2000 ש"ח...

900 מהם לרמקולים

בערך 600 להגה או יותר גג 800

ביחד 1700

מה אני צריך לקנות עוד ?!

פורסם

תקנה אוזניות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תקנה אוזניות :xyxthumbs:

חחחחחחחחחח ממש לא

הקטע כאן זה "כאילו אתה ברכב"!

אז אם מקסימום אני מעביר את המחשב כדי לשחק בסלון אז יש שם גם מערכת קולנוע ברמה... פשוט מחבר הכל :o

יש עוד רעיונות?

פורסם

אני יודע שיש מערכות כאלה שמחברים לכיסא ואז יש לך גם את הFF על הכסא, ממש מגניב!

פורסם

יש לך את הmomo של לוג'יטק (הגה)

ואם בא לך משהו יותר "מקצועי" אז יש הגה של Thrustmaster שהוא העתק של הגה ממכונית פורמולה אחת... (ובישראל עולה 1400 שקל בערך :P )

פורסם

תקנה דיסקים לצריבה... :xyxthumbs:

פורסם

מצלמת אינטרנט ;D

פורסם

תקנה את המכוניות על שלט שנוסעות מהר.

פורסם

הייתי קונה לי גיטרה אקוסטית, אם זה מחו"ל עוד יותר טוב!

פורסם

רוקט-פוקט :P

פורסם

רוקט-פוקט :P

חחחח יא קרוע...

פורסם

תקנה 100 גרם פיסטוקים סתם!!!

הגה כמו שאמרו יש לך את ה-momo אחלה הגה יצא לי להיות עליו.

לגבי הרמקולים אחלה רמקולים בכסף שנשאר נסה לארגן עוד איזה 400ש"ח ולקנות כרטיס קול איכותי מה שיש על הלוח שלך הוא לא הכי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים