פורסם 2006 ביולי 3119 שנים לדעתי אין דבר כזה אלוהים. אם תראו כל דבר שאין לו פתרון ותשובה ברורה אומרים שהוא נעשה ע"י אלוהים. כלומר, המילה אלוהים הפכה להיות מילה נרדפת לביטוי "לא יודע". כל מה שאנחנו לא יודעים ניתן להניח שזה נעשה ע"י אלוהים. היקום הוא חלק ממערכת גדולה יותר של על-יקום ובו מלא יקומים שנוצרים באופן ספונטני כמו בועות באקווריום. קטנים ומתפשטים ובשלב מסויים נמוגים. (לפי סטיבן החביב). אז אתה אומר בפתאומיום נוצר כדור"א דווקא במיקום הזה כדי שייצור איזון בכוח המשיכה, כדי שמצב הצבירה של מים נוזלי יהיה כדי נחיה, דווקא במיקום הזה שלא יהיה חם וקר כל זה קרה ע"י פיצוץ או איך שאתה מגדיר? :
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים נכון... רק כדור הארץ קיים ביקום יש אינסוף כוכבי לכת, שבמיקרה כדור הארץ, בצורה הסתברותית, הייה בעל התנאים הכי מתאימים להיווצרות חיים. וסטטיסטית יש עוד כמה אלפי כוכבים רק בגלקסיה שלנו שיש אפשרות שיש בהם חיים, רק אנחנו עדיין לא יכולים לוודא את זה...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים בעיקרון תמיד היה יקוםהיות ואלוהים יצר את היקום (או אלה שלא מאמינים לא הוא יצר תיקום זה ניהיה לבד) הוא צריך ליצור אותו ממשהו מחומר מסויים הוא לא יכול ליצור את זה מכל הריק (שכחתי תמונח ההפך לחומר או משהו כזה נראה לי אנטי חומר) כמו שנאמר אם אין קמח אין עוגה (נכון?)בכל אופן מה שאני מנסה להגיד איך היקום תמיד היה וכל 10000000000000000000000000 שנה הוא מאפס תצמו (המפץ הגדול)בכך שהשמש הגדולה ביותר שנמצאת באמצע של אמצע מתפוצצת ויוצרת חור שחור ששואבת אליו את כל היקום עד שנוצר משהו בגודל של גרגיר חול ואז הכל מתפוצץואז מכל השטויות שהתפזרו ברחבי היקום נוצרים כוכבים ותת תאים וכל החרא הזה אז שנוצרים חיות ואנשים וכ'ו וכ'ו....יש לי שאלה אחרת נכון יש את המפץ הגדול ששואב את כל היקום...אז כל המקומות האחרונים שנשאבים אליו נמצאים ברדיוס שווה והכי ארוך מהחור השחור , מה שאומר שהיקום עגול(העל יקום אם תרצו..)אז לשאלתי מה יש אחרי זה....?(תיחסו לשאלה הזאת לא כל מה שאני עומד לכתוב) ריק? ואם כן עד לאן הוא נמשך? מן הסתם הוא לא אינסופי ומתחיל להתעגל במקום כלשהו ומתחבר לצד השני ואז זה אומר שוב שזה עיגול מה יש מחוץ לו..?או בוא נגיד שהוא אינסופי אז מה היקום הוא ריבוע תלת מימדי אין סופי?אני יודע שבטח תגידו לי המוח האנושי לא קולט(או שאני לא קולט) שזה אין סופי נקודה =\עריכה:אולי כשאתה מת אתה מקבל את כל התשובות... לך תידע
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר הוא לא הגיע ולא נברא די כבר לדבר על שטויות זה סתם בולשיט דתיכל האידיוטים העשירים כפו את הדת על האנשים הבורים הם נאלצו להביא כסף לכנסיה להתפלל כל היום כמו טיפשים לישות עליונה שלא קיימת הדת המציאה את הגיהנום ואת גן העדן כך שאם אתה לא הולך לכנסיה ולא משלם אתה נשלח לגיהינום וכל מיני שטויות אז בבקשה תפסיקו לפתוח תרדים טיפשיים על אלוהים ועל העולם שהוא ברא זה לא הגיוני כל דבר נוצר איכשהו , ואיך נוצר אז בדיוק העולם?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים כל דבר נוצר מדבר אחרזה מה שאני אמרתי לא יכול להיות שבהתחלה(גם מה זה ההתחלה?) לא היה כלום פתאום פוף(LOL) יש יקום...מה שאומר שזה תמיד היה פה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אתה מדבר על סמך דברים שאתה יודע או חושב שאתה יודע וחושב שהם נכונים.אבל מה אם יש עוד מיליון דברים שאתה עדיין לא יודע שהם יכולים להיות הסבר מדוייק לכך ?פעם לא ידעו שהכדור הוא עגול וממש רצו להוציא להורג את מי שטען שהוא עגול.ופעם רצו להוציא להורג את מי שאמר שכ"א אינו מרכז היקום והוא סובב סביב השמש מכיוון שזה נוגד את התורה.יש עוד מיליון דברים שאתה לא יודע שאתה לא יודע.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים זה עובדה שהיה את הפמץ הגדול מה שגורר לכל התאוריה שליכמובן שזה מה שאני חושבאם זה היה משהו מוכח לא היה את הדיון הזה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אני יודע שהמפץ הגדול זה משהו מוכח שקרהאם אתה יודע בודאות שזה לא נכון אתם מוזמנים לשנות את דעתי
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים המפץ הגדול היא תאוריה שמתאימה להרבה דברים אחרים לכן מתייחסים אליה כעובדה אבל בגדול יכל להיות שיש עוד משהושנכון לעכשיו אנחנו לא רואים אותו. הכל יכל להיות. אף אחד לא יכל לשלול את זה חד משמעית או לומר שזה קרה ב 100 אחוז.בשביל זה יש את הדיון, כדי להביא דעה מה לדעתך קרה וכו.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אי אפשר להוכיח שזה קרה אבל זה יכול לקרות ויכול להיות שזה קרה, לכן יש סיכוי שזה באמת קרה, אבל מצד שני ה' זה משהו שלך תדע מי המציא אותו. פשוט מאוד בן אדם לא ידע משהו ואיך זה נוצר אז זה ה' עושה את זה, ככה זה בן אדם תמיד רוצה לדעת הכל, אז שאין תשובה ובכל זאת צריך לדעת הכל אז זה ה'.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים זה לא מה ששאלתי אם אפשר/אי אפשר להוכיח שזה נכוןאלה שאלתי אם אתם יודעים בוודאות שהמפץ הגדול זה תאוריה ולא עובדה מדעית?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים יודעים שהמפץ גדול יכול לקרות לא יודעים אם בעולם שלנו הוא קרה לפני 5000+ שנה או 65 מליון שנה או לא יודע כמה, לא יודעים אם זה קרה בעולם שלנו אבל יודעים שדבר כזה יכול לקרות.אותו דבר כמעט עם ה', לא יודעים אם זה קרה ולומר את האמת איך שזה נראה גם לא יודעים אם זה יכול לקרות, זה כמו שאני יגיד שהצנצנת אצלי בחדר בראה את העולם, אותו סיכוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.