עבור לתוכן

המחירים ב ebay

Featured Replies

פורסם

האם המחירים ב ebay הם אמיתים או שזה סתם איזה פרסום מעפן של החברה בשביל הלקוחות יש שם מכוניות כמו ford mustang ב 76 אלף ש"ח

ודגם חדיש ותותח :x

איך זה יכול להיות?@!

ולא נדבר על המחשבים מחשב עם מערכת SLI במחירים כמו 9/10 אלף :\ ספק 600OCZ AMDFX-62 2GB 500GB מארז לא רע :\

למשהו יש הסבר הגיוני או שהמחירים בארץ סתם ככה גבוהים במיוחד ?@!#!@%!^

פורסם

כי זה אנשים רגילים בדיוק כמוני וכמוך [טוב לא כמוך כי אם אתה לא מצליח להבין מה הקטע המצב שלך קשה] שמוכרים דברים שהם לא צריכים.

[בקיצור מכירות יד שניה, אבל יש גם הרבה דברים חדשים שלא נגעו בהם].

פורסם

אמיתיים. תסתכל על ה-feedback של המשתמש שמוכר, אם אתה רואה שהכל טוב - אז המוצרים אמיתיים.

ההסבר ההגיוני לדעתי - להם זה עלה פחות, אולי הם יבואנים או משהו, והרבה כסף הם לוקחים על משלוח.

אין דבר כזה לפרסם בלי האפשרות למכור.

פורסם
  • מחבר

כי זה אנשים רגילים בדיוק כמוני וכמוך [טוב לא כמוך כי אם אתה לא מצליח להבין מה הקטע המצב שלך קשה] שמוכרים דברים שהם לא צריכים.

[בקיצור מכירות יד שניה, אבל יש גם הרבה דברים חדשים שלא נגעו בהם].

אני לא יודע מה איתך אבל המחשבים שיש שם נראים לך יד שניה :\ אתה דפוק חחח

וכל דבר שאני לא צריך אותו בביד אני זורק... (אני יודע שלא חסר לי כסף אבל פשוט ככה זה אצלנו)...

עכשיו מבין?@!#

פורסם

נכון

הם סתם רשמו בכותרת

New & used electronics, cars , apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices

כדי לעבוד על לקוחות תמימים

אבל אתה חכם מדי בשבילם :xyxthumbs: אותך הם לא יפילו ברשת :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נכון

הם סתם רשמו בכותרת

New & used electronics, cars , apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices

כדי לעבוד על לקוחות תמימים

אבל אתה חכם מדי בשבילם :xyxthumbs: אותך הם לא יפילו ברשת :xyxthumbs: :xyxthumbs:

תודה איש שאוהב בוקרס פיצה :DDDD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים