עבור לתוכן

כל המאמינים ברעיון של השלום בין העמים -מתבקשים להכנס... אכזבה מובטחת

Featured Replies

פורסם

תגידו, אין לכם משהו יותר טוב לעשות בחיים מאשר לפרסם פרופגנדה פתטית על האיסלאם?

יופי, אני אפרסם באתר ערבי סרטון של חרדים מתפרעים ברחובות ופוגעים בשוטרים אחרי המעצר של החרדי שרצח את בנו התינוק ויגיד שכל היהודים נבלות וחשוכים כמוהו.

תכניסו כבר לראש, יש כאלה ויש כאלה ובכל קבוצה יש את הקיצוניים ויש את המתונים שבה.

החוכמה היא לדעת להפריד ולא לתת לסרטון אחד לשגע לכם את השכל לגבי מיליארדי בני אדם.

בן אדם אינטליגנטי יודע לא להכליל.

ראית איך מיליוני מוסלמים התחרפנו בכל רחבי העולם בפרשת הקריקטורות הדניות ?

ראית כמה מיליוני מוסלמים הניפו בגאווה פוסטרים של בן לאדן אחרי פיגועי התאומים ?

זה עם דפוק מטונף נאלח עם של חלאות אלימות עם של מתאבדים

בכל ההיסטוריה הצבאית של האנושות לא היה עם שהלוחמים שלו התחבאו בתוך אוכלוסיה אזרחית מלבד המוסלמים

התרומה של המוסלמים לאנושות היא אפס אם לא אפילו שלילית

העולם היה מקום הרבה יותר יפה לחיות בו אם לא היו בו מוסלמים

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האיסלאם עצמו הוא לא הבעיה, האיסלאם היא דת שדווקא בעקרון רוצה שלום.

הבעיה היא הפירוש שהקיצונים נותנים לה, כמו ש"שלום יהיה רק אם כולם יהיו מוסלמים".

אתה טועה איסלם זו דת לוחמת היא נולדה עם חרב ביד ובמשך כל קיומה היתה במלחמה בין עם זה בין הזרמים ובין עם זה נגד גורמים זרים

חבריקו, אל תביא לי פה "הוכחות" אלא אם כן ערכת מחקר אנתרופולוגי מעמיק על דת האיסלאם.

וד"א, הכל יחסי - אולי מיליונים אבל בין מיליארדים של מוסלמים.

וללא קשר לגודל הקיצונים, תפסיקו כבר עם הזרעת השנאה הזאת!

חלאס, אם כמה שזה נשמע נאיבי - למה אתם כל כך רוצים לשנוא את מאמיני דת האיסלאם?

זו התנהגות של בורים, בלי להכיר את בני האדם עצמם אתם שונאים אותם רק בגלל שהם מוסלמים.

מדהים איך שילדים קטנים ופעוטות מסתדרים מצויין זה עם זה ללא הבדלי דת, גזע ומין וכאשר הם גדלים וממלאים להם את הראש עם סטריאוטיפים הם הופכים לשונאים הכי גדולים. גם בצד שלהם, וגם בצד שלנו.

התכוונתי שכבר היו מקרים של שהידים בני 12

פורסם

כל אלו שמתאבדים וכל המחבלים האלו קיבלו חינוך שגוי כבר 30 אולי 40 שנה הפתרון הוא להרוג את הדור הנוכחי, ולהתרכז בחינוך הדור הבא שלהם שהולך וגדל בכדי למנוע מלחמות נוספות בעתיד, צריך מעכשיו להתחיל לשפר אצלהם את החינוך ולגרום להם לחשוב בצורה אחרת , להראות להם שיש עוד דברים חוץ מהתאבדויות גן עדן שהידה או אני לא יודע מה, ואם הצרפתים כל כך תומכים בהם שהם יממנו להם שם את המשכורות הבתי ספר הגנים וכל השאר

פורסם

כל דת במובן קיצוני זה מחלה, ופסיכים יש מכל העדות והדתות.

לדעתי ההבדל הוא בסובלנות לשונה ממך, אצל המוסלמים הקיצוניים היא אפסית, לכן הם כאלה :bash:

אני אישית מאמין שיום יבוא ויהיה שלום עולמי, רק חבל שרק הג'וקים העקרבים ושאר החיות הפחות רגישות לניסורת רדיואקטיבית

יזכו לראות את השלום העולמי הזה :silly:

פורסם

כל הדתות חרא זה נכון

אבל האבסורד הוא שדווקא במדינות קומוניסטיות נשפך הכי הרבה דם עד היום

פורסם

כול הדתות המחורבנות האלו הן בעייה שצריך לפתור ומהר

אין דתות->אין מלחמות

פורסם

WRONG. ימצאו סיבה אחרת.

פורסם

ראית איך מיליוני מוסלמים התחרפנו בכל רחבי העולם בפרשת הקריקטורות הדניות ?

ראית כמה מיליוני מוסלמים הניפו בגאווה פוסטרים של בן לאדן אחרי פיגועי התאומים ?

זה עם דפוק מטונף נאלח עם של חלאות אלימות עם של מתאבדים

בכל ההיסטוריה הצבאית של האנושות לא היה עם שהלוחמים שלו התחבאו בתוך אוכלוסיה אזרחית מלבד המוסלמים

התרומה של המוסלמים לאנושות היא אפס אם לא אפילו שלילית

העולם היה מקום הרבה יותר יפה לחיות בו אם לא היו בו מוסלמים

אתה טועה..ממציאים מוסלמים המציאו הרבה דברים..למשל אלגברה (נראה לי)..בקיצור הם המציאו משהו,זה בטוח..

פלוס הם היו לוחמים מיומנים שלא פעם כבשו את ירושליים מידי הנוצרים וחוזר חלילה..בקיצור האשמה היא בעיקר על כך שהם פשוט טיפשים..אנשים חסרי השכלה פונים לדת שתפנה אותם..מוצאים תשובות אצל האימאם שלהם, שמטיף להם על המערב שהוא השטן..תראה מוסלמים מלומדים (לא מהקוראן) הם בדרך כלל בעלי דעות חיוביות על המערב..לא כל האיסלאם רע (עד כמה שזה עושה לי רע להגיד את זה)

פורסם

קיצר בואו אני יסכם לכם במשפט אחד את כל מה שנטחן וכל מה שיטחן כאן בעתיד

הכל דיבורים הכל אינטרסים תכלס מה שמזיז דברים בשטח זה המעשים השאלה היא מי יעשה את זה ראשון ומתי

פורסם

אתה טועה..ממציאים מוסלמים המציאו הרבה דברים..למשל אלגברה (נראה לי)..בקיצור הם המציאו משהו,זה בטוח..

פלוס הם היו לוחמים מיומנים שלא פעם כבשו את ירושליים מידי הנוצרים וחוזר חלילה..בקיצור האשמה היא בעיקר על כך שהם פשוט טיפשים..אנשים חסרי השכלה פונים לדת שתפנה אותם..מוצאים תשובות אצל האימאם שלהם, שמטיף להם על המערב שהוא השטן..תראה מוסלמים מלומדים (לא מהקוראן) הם בדרך כלל בעלי דעות חיוביות על המערב..לא כל האיסלאם רע (עד כמה שזה עושה לי רע להגיד את זה)

הם המציאו את הכינוי שלך זה בטוח ;)

פורסם

כול הדתות המחורבנות האלו הן בעייה שצריך לפתור ומהר

אין דתות->אין מלחמות

אבל האבסורד הוא שדווקא במדינות קומוניסטיות נשפך הכי הרבה דם עד היום

פורסם

דת לא תמיד תגרום למלחמות, כל עוד מדובר על אנשי דת לא קיצוניים.

מה שגורם למלחמות זה פאנטים קיצוניים, אם זה בדת, בתפיסת העולם, או כל דבר דומה שעלול לגרום לחוסר סובלנות מוחלט לשונה ממך

קחו דוגמא היסטורית, הנציזם של היטלר, שהיה בכלל אתאיסט(לא האמין בשום דת), שלא צריך לפרט יותר מדי על הקיצוניות שלו שהובילה למלחמת עולם ה2.

פורסם

הם המציאו את הכינוי שלך זה בטוח ;)

אתה לא יודע אפילו מה 1349 מסמל אז תעשה טובה ותסתום..

פורסם
  • מחבר

מה שמבהיל פה זה שאף אחד לא אומר לילדים שהם טועים ושמות שהידים זה לוקש שבן לאדן וחבריו מוכרים להם כדי שהם יוכלו לזבל תמוח בזמן שהם מחריבים את מדינת היהודים

אם מות שהידים זה כל כך רצוי למה בן לאדן לא שם על עצמו פצצה והולך להתפוצץ ? למה זבידי לא עושה את זה ? ועוד מנהיגים שתומכים במות שהידים...

אתם זוכרים שנכנסו לכלא ביריחו לפני כמה חודשים להוציא את רוצחי השר זאבי ?.

היה משא ומתן ארוך בחוץ שלקח כמה שעות.. בנתיים האסירים בפנים התראיינו לכלי תקשורת ערבים ואמרו שאם הצבא נכנס הם הולכים למות מות שהידים

מה יצא מזה? כלום כמו שפנים יצאו עם ידיים מורמות.

העיקר ברדיו הם אמרו שהם יהיו שהידים וכבר אנשים נפרדן מהם וכולי.... חרטה ברטה שולחים את הטיפשים למות בשבילם

90% מהמתאבדים אצלנו סיממו אותם לפני שהם יצאו כדי שלא יקבלו חרטות ברגע האחרון.

פורסם

אתה לא יודע אפילו מה 1349 מסמל אז תעשה טובה ותסתום..

כדאי שבאמת תסתום כי הם המציאו את האותיות שהכינוי שלך משתמש בהן. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים