פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים ככול שאתה מגדיל את מהירות הבאס כך גם אתה מגדיל את המהירות של כל המערכת, יחד עם כרטיסי ה-PCI, וכמו כל דבר אחר כאשר כרטיסי ה-PCI מגיעים ל-limit שלהם הם עושים בעיות.לכן, בשביל להגיע למהירויות באס יותר ענקיות משתמשים במחלקים ל-PCI אשר עובדים כך:מהירות הבאס של המערכת לחלק ל-PCI divider שנבחר שווה מהירות הבאס של ה-PCI.
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים זה נקרא LOCK לאחד מהבאסים, לוק ל PCI או AGPוככה לא משנה באיזה מהירות רץ הזכרון או המעבד שלך אז ה AGP ו/או ה PCI נשארים במהירות הרגילות וזה עוזר למוע תקיעות ובעיות תצוגה עם הכרטיס מסך, במהירויות גבוההות הוא מתחיל להראות כל מיני דברים וגם יכול לתקוע את המחשב, כנ"ל לכרטיסי PCI.
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים יש את זה בכמה לוחות של ABIT, ואם אני לא טועה גם בכמה של EPOX. כי מן הסתם זאת אופציה ל OC רצחני בלבד, לא תמצא את זה בשאר הלוחות.
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים נכון, אבל מה הקשר מישה ?דיברנו על LOCK ל PCI/AGP ובלוחות שציינת אין את זה...
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים בג'יגה יש?לגבי המחלק 1/5 ל PCIהדבר בבדיקה, חבר שלי שלח E-mail ל GigaByte הם עוד לא ענו לו...
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים OKתודה, הבנתי בקשר ל LOCKובקשר לשינוי המחלק- זה מתייחס ל PCI\AGP\לשניהם?את זה אפשר לשנות בכל לוח?
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים המחלק של 1/5 מתייחס רק ל PCI...וניתן לעשות את זה בחלק מן הלוחות, לאלה שיש את זה כמובן...יש א תזה ברוב הלוחות כיום...
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים בג'יגה יש?לגבי המחלק 1/5 ל PCIהדבר בבדיקה, חבר שלי שלח E-mail ל GigaByte הם עוד לא ענו לו...לג'יגה בייט יש 1/5, תריץ חיפוש בפורום ותראה הודעה רשמית שלהם.
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים אאם, תודה מישה , פשוט התבלבתי בין הת'רד הזה לת'רד אחר ששאל אם יש ל גיגה בייט תמיכה במעבדים החדשים של AMD עם BUS של 333 MHZ, ואז חבר שלי שלח מייל לוודא את העניין... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.