פורסם 2006 ביולי 2919 שנים תוך חודש ידידה שלי חוזרת מארה"ב והיא יכולה להביא לי דברים למחשב,אני לא מעודכן בסצנת החומרה כבר הרבה זמן, ולכן אני צריך את עזרתכם.יש לי תקציב של עד 600$ +-.עדיפות לקנות מחברה גדולה כמו NEWEGG או COMPUSA וכו', הצעות נוספות יתקבלו בשמחה.המפרט מיועד למחשב לשילוב של משחקים וקידוד וידאו, שניהם בתדירות נמוכה יחסית. (כרטיס מסך אני דואג לו, מגיע בסלוט PCI E)הדרישות היחידות הן לפחות גיגה RAM, מעבד כפול ליבה.הצעות יתקבלו בשמחה, גם אינטל וגם AMD, אין לי מושג מה משתלם יותר היום.תודהתום
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים Intel Core 2 Duo E6400DFI Infinity 975X-G2GB DDR2-800 לבחירתךועדיין אמור להישאר לך עודף
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר תודה על התגובהיש למישהו עוד המלצות לשילושים שונים?מה לגבי AMD? מחוץ לתמונה?אין יתרון בקניית AMD עם סוקט AM2 על מנת לשדרג בעתיד?מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא את המעבדים מסדרת ה E באתר NEWEGG.COM או COMPUSA.COM?יכול ליהיות שהם לא מופיעים שם?!תודה תום
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים תיקח את ה-ASUS P5W DH, הוא הרבה יותר טוב מה-DFI והבדל המחיר ביניהם קטןבארץ הבדל של כ-500 שקל ומעלהלדעתי? לא שווה את התוספת אלא אם כן צריך שלט ואנטנת WiFi שזה חוסך את הקנייה שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.