עבור לתוכן

מחשב מבוסס AXP2200 וראדון 9700 - דעתכם?

Featured Replies

פורסם

וכמו שאמרתי, רק כדעה שלי, זה היה רק הצעה לשיפור... אם הוא רוצה או לא זה כבר החלטה שלו, אין הרבה מה להתווכח פה.

פורסם

אני לא מסכים בקשר לרייד. בכל המבחני ביצועים שראיתי זה הוסיף לא מעט ביצועים של ההארד דיסק

והכוונה שלי הייתה לקנות שני כוננים של 80 גיגה - נכון זה 1400 שקל אבל זה המון מקום ואם באמת הם עובדים ברייד זה גם מאוד מהיר.

פורסם

אוי ...

הבנאדם עשה את השיקולים שלו (כנראה) והחליט שהוא רוצה הרדיסק 80ג'יגה, אז למה לדחוף לו כפול מזה? זה -בזבוז- כסף -מוחלט-

מה הסיכויים שהבנאדם באמת ימלא את כל המקום הזה? ::), זה מיותר מדי..

פורסם

לדעתי המפרט מצויין חוץ משלושה דברים, והם:

1. תחליף את הלוח אם לאסוס ASUS A7V8X KT 400, הוא יותר טוב מהג'יגהבייט מכמה בחינות:

יש לו כבר Serial ATA, הוא מגיע כבר עם המתאם מ-IDE ל-SATA, ומגיע גם עם 2 כבלים של SATA.

הלוח הזה קיבל גם ציונים טובים יותר משל הג'יגהבייט, היתרון של הג'יגהבייט הוא ביוס כפול, למקרה שקורה

משהו אפשר לשחזר את הביוס, והמחיר הזול יותר של הג'יגהבייט, האסוס עולה 950ש"ח.

2. את הכרטיס קול תחליף לפורסטימו 3, של הרקולס.

3. תחשוב טוב עם כבר לא כדאי לקחת פנטיום 4, המחיר הזה אפשר לקחת כבר פנטיום 4 עם זיכרונות דומים.

פורסם

תבינו, Raid onboard פשוט לא שווה יריקה.

זה לא כמו הבקרים שעולים כמה מאות שקלים. תשאלו את maCr0T.

נראה לכם שבקר שמוסיף מתחת למאה שקל לעלות של הלוח משתווה בכלל?

אני התנסתי עם בקר כזה, השרשרת של הרייד שלי נשברה משום מה, וכל המידע (וזה היה המון מידע) שהיה עליהם נאבד.

השיפור בביצועים אם בכלל קיים לא שווה את הסיכון.

אם כבר אז לחכות ל-SATA באמת.

פורסם

תבינו, Raid onboard פשוט לא שווה יריקה.

זה לא כמו הבקרים שעולים כמה מאות שקלים. תשאלו את maCr0T.

נראה לכם שבקר שמוסיף מתחת למאה שקל לעלות של הלוח משתווה בכלל?

אני התנסתי עם בקר כזה, השרשרת של הרייד שלי נשברה משום מה, וכל המידע (וזה היה המון מידע) שהיה עליהם נאבד.

השיפור בביצועים אם בכלל קיים לא שווה את הסיכון.

אם כבר אז לחכות ל-SATA באמת.

נו מה אמרתי תגובה אחת מעליך? הצעתי לוח שמגיע כבר עם SATA, כולל מתאם להארד דיסק, ושתי כבלים של SATA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים