פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים אנשים מחר אני קונה צורבשל LG24/32אני צריך עזרה להתקין אותו אני יודע פחות או יותר אבל פוחד שמשהו ידפקניתן להשאיר פה הודעה ואני אחזור אליכם או לפנות לאיסיקיו - {com - לא עושים את זה ככה פה. הפורום הוא בשביל כולם, לא רק בשבילך.}
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים אתה פשוט מאוד מתקין אותו במקום פנוי שיש לך במארז[מומלץ הכי גבוה] מחבר את הכבל של החשמל מחבר את הכבל ללוח אם וזהו אם יש לך שאלה ספציפית שאלנה
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים וכמובן לא לשכוח: לחבר את יציאת האודיו של הצורב לכרטיס הקול. להגדיר את הצורב, (איזה ערוץ, ראשי או "עבד")
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים מחבר הבעיה שלי היא למה לשים אותו(איזה מצב)ההארד דיסק והסידירום על אותו כבל נתוניםוהכונן תקליטונים לבד עכשיו יש לי מקום ריק בלוח של הכבל הזה אין לי מושג מה השם שלו(זה שמעביר את הנתונים)לאיזה מצב לשים את הצורב
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים תפריד בין שני דברים - 2 ערוצי IDE שנמצאים בכל לוח, לבין הערוץ של הפלופי, שלא קשור בכלל לערוצים של הצורב\CD\דיסק קשיח.לכל ערוץ IDE אתה יכול לחבר שני התקנים, אחד בתור "מסטר" ואחד בתור "סליו".תחבר את הצורב בתור "מסטר" לערוץ הIDE השני במחשב שלך.ומשם, ללוח.יש מבין?
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים בקשר לג'ימפור, הצורב מגיע עם כמה עמודי הדרכה ואפילו יש שם ציור (בד"כ) שמסביר לך איך לג'מפר לאיזה מצב.חוצמזה, קודקוד, למה הכי גבוה?
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים חוצמזה, קודקוד, למה הכי גבוה?כדי שהצורב ישמור על קור..הכי פחות חום מגיע למקום הזה במארז.
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים חוצמזה, קודקוד, למה הכי גבוה?כדי שהצורב ישמור על קור..הכי פחות חום מגיע למקום הזה במארז.אז אם כך, אז גם צריך להתקין אותו כמה שיותר רחוק מהתקנים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.