פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ראיתי באתר newegg מחירים קורצים ביותר..למשל מארז P180 ב530 שקל בערך...השאלה היא האם אני קונה מחשב בחול כמה אני צריך לשלם מיסים ושאר שטויות בארץ..אם בכלל...והאם זה זהה לדברים בארץ? או שיש "גירסאות אמריקאיות" למיניהם...
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים למעט ספקי כוח הכל מתאים גם לארץאתה תצטרך לשלם על משלוח וגם מע"מ (15.5%)NewEgg ספציפית לא שולחים מחוץ לארה"ב וכתובת החיוב חייבת להיות בארה"ב
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר אוקיי אז נגיד שאני קונה את המארז P180..יש לי משפחה..הם משלמים והם באים עוד חודש אז לא צריך משלוח נגיד..120&+15.5 אחוז מעמ זה יוצא לי 138$..אז זהו? אין עוד מיסים? מכס ? כלום?אני משלם 138 דולר וזה אצלי?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים זה לא יקר משקל היתר בטיסה אל תתאג קנה אבל בדר"כ קונים בחו"ל את כל החלקים בלי המארז כי הוא שמן ולא נכנס למזוודה :\ מה שאני אומר קנה את המחשב משם מה שאתה יכול לקנות פה באותו מחיר תקנה שם פי 3! תחזור תקנה פה מארז נחמד כמו הטרנספורמר וזהו מחשב מלא ותותח
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר אז אני יכול לקנות שם חופשי מעבד/כ.מסך/כ.קול/לוחM וכו'...לשלם על זה רק מע"מ בארץ ובארץ אני קונה ספק ומארז וחוסך מלא כסף?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים חחחח חמוד שלי כנראה שלא הבנת אותי או שאתה תמים ... אני מדבר איתך להשים את זה במזוודה אתה לא חייב את הקרטונים או שאתה רוצה לשמור אותם מבין... "תגניב" אותם ארצה... בשפה פשוטה..
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים חחח כןאני הבאתי 4 הרד דיסקים של 250 גיגה ועוד 2 של 400 גיגה בגרושים מnewegg תביא משם כרטיס מסך חזק ממליץ לך על איזה x1900xt איזה 2 גיגה ראם של חברה טובה עם תזמונים נמוכיםאיזה קונרו חמוד 6600
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים חחחח חמוד שלי כנראה שלא הבנת אותי או שאתה תמים ... אני מדבר איתך להשים את זה במזוודה אתה לא חייב את הקרטונים או שאתה רוצה לשמור אותם מבין... "תגניב" אותם ארצה... בשפה פשוטה.. ואם הוא נתפס הוא ישלם קנס אפילו עם מע"מ זה עדיין יוצא מחיר הרבה יותר נמוך לרוב הדברים מאשר בארץ Norm4nde לקנות בארה"ב מארז של 14 קילו זה טמטום, ועוד כשהמחיר בארץ ברצפה קונים בארה"ב מארזי High-End מאלומיניום כאלה שעליהם חוסכים הרבה כסף ולא שקל תשעים לגבי אחריות אם יש אחריות בינלאומית אז יש לך אחריות אחרת אין לך
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר תודה על ההסבר ליאור..אני לא מתכוון להבריח דברים לחו"ל..לשלם מעם זה לא שווה את הסיכון...תודה לכולם על העזרה!ד"א מישהו יודע על חנות שכן עושה משלוחים לארץ מחול ?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים ואם הוא נתפס הוא ישלם קנס אפילו עם מע"מ זה עדיין יוצא מחיר הרבה יותר נמוך לרוב הדברים מאשר בארץ Norm4nde לקנות בארה"ב מארז של 14 קילו זה טמטום, ועוד כשהמחיר בארץ ברצפה קונים בארה"ב מארזי High-End מאלומיניום כאלה שעליהם חוסכים הרבה כסף ולא שקל תשעים לגבי אחריות אם יש אחריות בינלאומית אז יש לך אחריות אחרת אין לך חבר תשמע זה לא פעם ראשונה שעושים את זה .. רק צריך לשלם יתר על המשקל ... המחירים הם גרושים בחו"ל לעומת הארץ לא שקל תשעים... אתה יודע טוב בתור אחד שמבין בזה ד"א סליחה שאני "גונב את התדר" אבל תעשה טובה ותעזור לי בדיוק שפתחתי כמה שורות למטה אני צריך יעוץ מקצועי ושוב תודה רבה ל PurePro על העזרה הרבה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים ההבדלים בין מחירי מארזי Low-End (כן טרנספורמר נחשב Low-End) בחו"ל ובארץ זניחיםלא שווה לסחוב מארז איתך מחו"ל בשביל לחסוך גרושיםכרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זכרונות ואולי גם הארדיסקים (אם כי יש בזה סיכון) כן שווה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מה מסוכן בהארד דיסקים ? הבאתי איתי 6 הארד דיסקים מחו''ל והם מתפקדים סבבה וחחסחתי בחישוב מהיר מעל ל600-700 שקל אם ההיתי קונה אותם בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.