עבור לתוכן

הספק הכח...

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז של ציידנית שהוא מקרר ומקרר טוב!

אני רוצה לפרק אתו מהמארז שלו ולחבר אותו לשלי , הצריכה של המערכת קירור שלה היא 12V על 4A .

השאלה אם אני יכל לחבר אותו למולקס? או ליציאה אחרת מהספק?

פורסם

בעיקרון יש תוכניות שיכולות להראות לך את הזרם יציאה על כל התקן המחובר לספק שלך

ומשם תוכל לראות אם מותר או אסור לחבר עוד דברים, אישית היתי ממליץ לך להכין מערכת נגד בפיצות זרם ולהתקין על היציאה של ההתקן החדש שאתה רוצה להוסיף ככה המקיסמום שיקרה יהיה כיבוי של המחשב...

אם אתה רוצה להכין את זה חפש מידע בעיקר באנגלית על ספקי כוח ובעיקר ליניארים...

פורסם

לפרק את המחשב לתוך צידנית קירור או לפרק את המערכת קירור לתוך המארז ?!

אזהרה, תוצאות עיבוי לפניך !!!

פורסם

לפרק את המחשב לתוך צידנית קירור או לפרק את המערכת קירור לתוך המארז ?!

אזהרה, תוצאות עיבוי לפניך !!!

זהו גם אני לא הבנתי ממש אבל עדיין זה לא משנה אם הוא מפרק את המחשב לציידנית או להפך

בכל מיקרה הציוד של הציידנית יצרכו את אותה הכמות של החשמל ולכן צריך לבדוק את הכוח של הספק וכמה מתוכו מנוצל ע"י המחשב...

בעיקרון לפעמים בסיפרונים של הייצרן \ באנטרנט ניתן למצא כמה כל רכיב יכול לקחת חשמל MAXIMUM

ולגבי האזהרה בעיקרון אם קצת רצון אפשר לתקן קצת את הציידנית שהגז לא יכנס ישירות או להמציא משו אחד

SNOW :silly:

פורסם
  • מחבר

לקחת את הגוף קירור לתוך המארז...

פורסם

לקחת את הגוף קירור לתוך המארז...

קצת בעיה אחי, אלה טמפ' שהם מתחת לטמפ' החדר.. הרכיבים שלך יזיעו ויקצרו את עצמם...

רק אם זה יהיה ממש אטום ולא תפתח את זה אני מאמין שזה יהיה בסדר.. אני לא בטוח...

:xyxthumbs:

פורסם

קצת בעיה אחי, אלה טמפ' שהם מתחת לטמפ' החדר.. הרכיבים שלך יזיעו ויקצרו את עצמם...

רק אם זה יהיה ממש אטום ולא תפתח את זה אני מאמין שזה יהיה בסדר.. אני לא בטוח...

:xyxthumbs:

לא גם אטימה לא תעשה את העבודה האוויר כידוע מכיל אחוז מסויים של מיים - אדים ומה שיקרה זה שהמיים יהפכו לנוזל ביגלל הקירור

עכשיו וואקום אני ממש מספק שהוא יוכל לעשות אבל מה שכן הוא יוכל להזרים את הגז קירור וכו' בצינורות מתכת מה שימנע מהגז (שגם הופך לנוזל בחלקו) לפגוע בחומרה וגם ימנע מקירור יתר של האוויר

פורסם

אוקי, סיכום פשוט:

1. אם תקרר את רכיבי המחשב מספיק טוב, יתעבו עליהם מים מהלחות באוויר. זה בהחלט יכול לגרום לקצר.

2. מקרר הצידנית נועד כדי לקרר מזון לטמפרטורה מסוימת ואז לשמור על אותה טמפרטורה. הוא לא נועד לעבודה מתמשכת וקבועה של קירור, אלא רק קירור מזדמן לשמירת הטמפרטורה. קירור מתמשך יכול לגרום לקלקול מערכת הקירור.

3. מה שאתה כן יכול לעשות זה להזרים אוויר בטמפרטורת החדר לתוך הצידנית, לקרר אותו ואז להזרים אותו על המעבד. מעבר לזה אתה יכול לבנות מערכת קירור מים שהרדיאטור שלה מקורר ע"י מערכת הקירור. זה כבר חוזר לבעיה מספר 2.

ההמלצה שלי, לא לעשות את המוד הזה.

נ.ב. 1

לא יודע לגבי הכוח של ספקי מחשב אבל עדיף לחבר את הצידנית לספק המקורי שלה. ככה אתה מגן גם על מערכת הקירור וגם על המחשב. אתה יכול לבנות ממסר שידאג להדליק את הקירור ברגע שהמחשב מודלק.

נ.ב. 2

יש לך את דפי המידע של הצידנית? יעזור אם נראה אותם פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים