פורסם 2006 ביולי 2919 שנים שלום לכולם אני מחפש לקנות איזה אלבום או שתיים של ציל אאוטאם אתם מכירים משהו מומלץ!שחקו אותה!בתודה מראש!
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אני אמליץ על אמנים, כל הדיסקים שלהם טובים: Shulman, Bluetech, Violet Vision, J. Viewz, Midival Punditz, Shpongle, Abracadabra
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים האלבומים שאני הכי אוהב אבל אני לא בטוח שיש אותם למכירה בארץ הםBuddha-bar 6chillosophy_3A-Claude_Challe_Presents_Emmanuelle_-_The_Private_Collection-CD-2004The Infinity Project - Mystical ExperiencesShulman_-_In_Search_of_A_Meaningful_Moment-2003תהנה
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים הכי טוב לצייל אוט סרגנהמושיק עפיהאבי ביטרוואלה אתה שומע תדיכאון הזה תופס ראש ושוכח מהכול
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים לא אחי זה מוזיקה למחוק תראש ולהכנס לקומהוואלה אם אני חוזר הביתה מהעבודה בלי כוח אני שם תדיסק ככה ונכנס לקומה של החיים
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים PurePro, זה זבל, נקודה. ועכשיו לדברים איכותיים שבאמת כדאי לנסות - האלבום הכפול של האמן הגרמני - Ulrich Schnauss, הנקרא Far away trains passing by, מעביר יופי את ימי הלחימה האחרונים והשבזה הנובעת מכך, מושלם לנסיעות ארוכות - שני אלבומים של אמן הג'ז האלקטרוני, Amon Tobin - האחד נקרא "SuperModified" והשני "Permutation" - מומלץ ביותר! *ד.א, למי שיצא לשחק ב Splinter Cell, הוא עומד מאחורי פס הקול של chaos theory. ואחרונים חביבים, Boards Of Canada, עם האלבום האחרון שלהם - "The Campfire HeadPhase". לכל מי שינסה ויאהב, שווה לתת קפיצה ל pandora.com, אני משוכנע שהיא תפרגן לכם עם אמנים נוספים וסגנונות דומים שבטוח תאהבו. מי שסתם עצלן, יכול לשלוח הודעה פרטית ולקבל המלצות נוספות.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר PurePro' date=' זה זבל, נקודה. ועכשיו לדברים איכותיים [b']שבאמת כדאי לנסות - האלבום הכפול של האמן הגרמני - Ulrich Schnauss, הנקרא Far away trains passing by, מעביר יופי את ימי הלחימה האחרונים והשבזה הנובעת מכך, מושלם לנסיעות ארוכות - שני אלבומים של אמן הג'ז האלקטרוני, Amon Tobin - האחד נקרא "SuperModified" והשני "Permutation" - מומלץ ביותר! *ד.א, למי שיצא לשחק ב Splinter Cell, הוא עומד מאחורי פס הקול של chaos theory. ואחרונים חביבים, Boards Of Canada, עם האלבום האחרון שלהם - "The Campfire HeadPhase". לכל מי שינסה ויאהב, שווה לתת קפיצה ל pandora.com, אני משוכנע שהיא תפרגן לכם עם אמנים נוספים וסגנונות דומים שבטוח תאהבו. מי שסתם עצלן, יכול לשלוח הודעה פרטית ולקבל המלצות נוספות. לזה התכוונתי ! יש לכם המלצה משהו בסגנון של זירו 7
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים יש גם יש.בכל אופן, הנה אחד הקטעים היותר טובים לדעתי מהאלבום הישן יותר של Schnauss. פשוט דבר מדהים.http://www.yousendit.com/transfer.php?action=downfasdload&ufid=75262814454311331462349630FC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.