פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אז ככה,יש לי בעיה. אני מנסה לעשות פירמוט למחשב אבל המחשב פשוט לא מעלה מהדיסק. וניסיתי שני דיסקים מקוריים, וגם בשני כוננים שונים, וכלום.זה פשוט לא מתייחס לדיסקים ומעלה מההארד דיסק. יש וירוס שמסוגל לגרום שהבוט יהיה רק מההארדיסק כדי שאי יהיה אפשר לעשות פורמט?מה דעתכם?מה אני צריך לעשות?אני כבר לא זוכר איך עושים דיסקט איתחול עם הF disk וכול העסק.אגב, וינדוס XP פרופשנל, לא 64 ביט.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר עשיתי כך. אפילו הכנסתי דיסק וינדוס שלי, ודיסק וינדוס של חבר ,לשני הכוננים, וכיוונתי שיעשו בוט אחד אחרי השני. אף אחד מהם לא פעל וזה עדיין עשה בוט מההארד דיסק.יש רעיונות?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים עשיתי כך. אפילו הכנסתי דיסק וינדוס שלי, ודיסק וינדוס של חבר ,לשני הכוננים, וכיוונתי שיעשו בוט אחד אחרי השני. אף אחד מהם לא פעל וזה עדיין עשה בוט מההארד דיסק.יש רעיונות?הוא לא עושה את זה אוטומתית שהוא עולההוא כותב בשביל לעשות פירמוטצריך ללחוץ על אנטר או משהואז תסתכל עם השורה הזאת מופיע לך
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים תעזר במדריך הזה ויתכן שאתה ניכנס לביוס תגדיר שיעלה מהסידי ו תשמור את ההגדרה בלחיצה על f10 יתכן וקודם esc ואז f10 http://users.tapuz.co.il/windows/win/articles.asp?id=76
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.