פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים ראיתי באתר אחד מנורה יפה כזאת בכל מיני צבעים שנקראה קתודה קרה, רציתי לדעת אם יש כזה בארץ, האם זה מתקלקל או נשרף ? וכמה מתח זה לוקח ?? ??? ???
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים זה לא אמור להתקלקל מהר אם השימוש שנעשה הוא נכון.הקתודה הקרה הזאת לוקחת כמו כל דבר אחר שמתחבר לספק - 12V.
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים הכל אמור להיות בערך כמו לד....זה מתקלקל כמו לד, מאיר כמו לד, ולוקח אותו מתח כמו לד..... ;D(ז"א, לד באותה עוצמת OUTPUT)
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים מחבר זה ברור הרי , אבל האם היא לוקחת הרבה מתח ומעמיסה על הספק כמו מאורר חזק או לא ?<<<<< ??? ??? ???
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים מחבר אוקיי אולי ככה תבין : כמה A היא לוקחת, הרי לכל מאורר ראיתי שיש 0.18A וכ"ן ואז לפי זה אפשר לדעת בערך כמה הוא מעמיס על הספק שלך . .. עכשיו תוכל לעזור לי ??
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים ראיתי באתר אחד מנורה יפה כזאת בכל מיני צבעים שנקראה קתודה קרה, רציתי לדעת אם יש כזה בארץ... אכן יש את זה בארץ... לפנדה יש את זה.. זה עולה בסביבות ה180 שקל... :-\ כנס לפנדה ותעשה חיפוש על Cold Cathode Fluorescent Lamp ;D
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים מחבר ראיתי באתר אחד מנורה יפה כזאת בכל מיני צבעים שנקראה קתודה קרה, רציתי לדעת אם יש כזה בארץ... אכן יש את זה בארץ... לפנדה יש את זה.. זה עולה בסביבות ה180 שקל... :-\ כנס לפנדה ותעשה חיפוש על Cold Cathode Fluorescent Lamp ;D יש את זה לעוד הרבה חנויות בארץ , אבל זה לא עוזר לי עם השאלה שלי , כמה קתודה כזאת צורכת בערך ? לא אמור להיות פחות ממאורר ?? : : :
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים שאלתי חבר שיש לו ואלו מילותיו המדויקות "זה צורך קצת פחות ממאוורר פשוט..." עוזר? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.