עבור לתוכן

אותו הכרטיס, מהירות אובר קלוק שונה.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB וכך גם ל LumberJack_Jim.

לאחר מספר הודעות אישיות, גיליתי שהכרטיס של LumberJack_Jim הגיע לאובר קלוק גבוה, הרבה יותר משלי, ללא קירטועים.

אני הגעתי ל305/550 כשהמהירות הרישמית היא 250/446.

LumberJack_Jim הגיע ל340/578 כשהמהירות הרישמית היא גם כן 250/446.

אני חייב לציין, ששתינו לא השתמשנו בשום קירור אחר חוץ מהקירור של הכרטיס עצמו.

הטמפרטורה במארז שלי כשהוא בעבודה מאומצת היא 40, במנוחה 32.

מישהו יודע למה יש הבדל במהירות שהגענו אליה?

תודה מראש.

פורסם

כנראה לLUMBER JACK JIM יש מפרט יותר טוב משלך!

פורסם
  • מחבר

WTF?

אני לא מדבר על התוצאה ב3D Mark..אני מדבר על המהירות שהוא הגיע אליה.

רואים שלא קראת את ההודעה..

פורסם

imac בבקשה ממך אל תגיב לנושאים שאינך מבין בהם!

yot בטח אצלו המארז מקורר יותר טוב... מעבר לזה יכול להיות שהבנייה ואיכות הכרטיס קצת שונה...

אני כמעט בטוח שזה הטמפ' של המארז/סביבת עבודה שלך אשר מונע ממך מלהגיע לתוצאה גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

yot בטח אצלו המארז מקורר יותר טוב... מעבר לזה יכול להיות שהבנייה ואיכות הכרטיס קצת שונה...

אני כמעט בטוח שזה הטמפ' של המארז/סביבת עבודה שלך אשר מונע ממך מלהגיע לתוצאה גבוהה יותר.

למה שתהייה איכות בניה וכרטיס שונה אם זה אותו הכרטיס מאותה החברה?

זה גם מאותו הייבוא, מה שאומר שהם יוצרו באותו הזמן. (השארה..)

פורסם

תוסיף קירור למארז ותבדוק אז זאת יכול להיות הבעיה

פורסם

זה אך ורק החום, אם אתה רוצה תוצאה דומה לשל ג'ים אני ממליץ לך לדאוג לקירור איכותי במארז.

פורסם
  • מחבר

1) מישה, טוב לראות אותך שוב.

2) יש לי מאוורר 80 מ"מ ממש מול הכרטיס מסך..

פורסם

סליחה נכון אולי לא הבנתי את השאלה שלו, אבל זאת לא אומר שאני לא מבין בOC! (הגעתי מ7000 נקודות ל9000 נקודות ב3DMARK)

פורסם

סליחה נכון אולי לא הבנתי את השאלה שלו, אבל זאת לא אומר שאני לא מבין בOC! (הגעתי מ7000 נקודות ל9000 נקודות ב3DMARK)

מה בדיוק הקשר

פורסם

מה בדיוק הקשר

מצטרף לשאלה.

בכל מקרה, yot, אני מציא לך לדאוג לא רק למאווררים מול כל דבר שמתחממם אלה לסירקולציה טובה במארז, שכשאשר תכניס את היד לתוך המארז אתר תרגיש אוויר קר בלבד, זה מה שיעזור לקירור ולדעתי הרבה יותר מאשר סתם דחיפת מאוורר בכל חור ללא התחשבות בכלום.

פורסם
  • מחבר

אני פתחתי חור רציני בחלק העליון של המארז, כדי שייצא משם האוויר החם.

בכל אופן, אני לא מתכוון להשקיע בסירקולציה נכונה של המארז משום ששבוע הבא אני קונה מארז חדש.

מעוניין לדעת מה דעתכם על המארז הבא:

Compucase Midi tower CI 6A19

[צונזר - אין פרסום חינם]

יש לו מאוורר 12 ס"מ מקדימה, מקום ל2 מאווררים מאחורה.

אתם חושבים שיהיו לי ביצועים טובים יותר איתו?

פורסם

מארז בהחלט נחמד, תתחדש.

אל תשכח בכל זאת לנסות לסדר לו סירקולציה נחמדה, נגיד מאוורר 120מ"מ למעלה שיוצא אוויר ומאוורר 120מ"מ למטה (ממש ממש למטה) שיכניס? זה ישלים את הכל אני מאמין.

פורסם
  • מחבר

כבר תיכננתי את הסירקולציה.

מאוורר 120 מ"מ מכניס אוויר מקדימה.

מאוורר 120 מ"מ מכניס אוויר מלמטה.

2 מאוורר 80 מ"מ מוציא אוויר מתחת לספק, מעל למעבד.

**מאוורר 120 מ"מ מוציא אוויר מלמעלה.

אני מאמין שזה ייסדר תא הסירקולציה במארז.

**=לא בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים