פורסם 2006 ביולי 2919 שנים יש לי איזה קליפ ואני רוצה לדעת את השם של השיר ברקעאיך אני יכול להעלות אותו פה?אני צריך שרת אכסון כמו IMAGESHACK מישהו יכול לתת לי בבקשהמקווה שתוכלו לעזור לי עם השירתודה מראש טל
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר קודם כל לא ידעתי שיו טוב מאפשר להעלות וידאו אז תודה רבה על זהדבר שני העלתי והוא אמר לי שהקליפ הזה כבר קיים באתר (לא יודע איך בדיוק הוא עשה את זה אבל שיהיה....)אז חיפשתי את הקליפ ומצאתיהנה זהhttp://www.youtube.com/watch?v=aEX-SDSb2pQ&search=crash%20compilationמקווה שתעזרו לי למצוא את השיר
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אחי חולה עליך!!!! שנה אני מחפש את השיר הזה!! תודה תודה תודה!!! אני נקרעתי מהקטע עם הכדוריד!! חחחחחחחחח איזה צחוק הנה עוד אחד מהאהובים עלי זה לא התרסקויות אבל זה ממש ממש נחמד!!! כמה בחורים השכירו מוסטנג 05 ופשוט הרסו אותה!!!!! מסכנה המכונית!!!! אני אהבתי במיוחד את הצבע של העשן בחניה!!! :screwy:
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר לא ראית את הצבע של העשן?? קודם כל אני לא יודע מה איתך אבל אני לא רואה כל יום עשן לבן כזה סמיך חוץ מבנרגילה שלי :lol: ודבר שני העשן נהיה כבר צהוב!!!! HOLY SMOKES!!!! ודבר שלישי הסרטון הזה זה רק לקט שהם עשו הוידאו המלא הוא 3 שעות ומשהו תופס כמעט דיוידי מלא
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר טוב ליאור אני רואה שאתה לא הולך להתלהב כמוני אז חבל על המאמץאני רק אומר דבר אחדאני לא יודע כמה זמן יש לך כבר אוטו (אם יש לך)אבל אחרי שאתה עושה דברים כאלה עם אוטו למשך יום שלם הוא לא בדיוק נשאר אותו דברדברים מתחילים להתרופף
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים יש לי שנה וחצי רשיוןלא יודע כמה זמן יש לך רשיון ואם יש לך רכב וכמה אתה מביןאבל הדבר היחיד שניזוק מזה הם הצמיגיםשום דבר לא מתרופף חוץ מהמוח של מישהו שיושב לא חגור ברכב כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.