פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לפני כשנה הWINDOWS עשה לי עדכון אוטומטי והפך חצי מחשב לאנגלית (במקור עברית) ומאז שניסיתי להתקין SERVICE PACK 2 הווינדוס רושם שהשפה במחשב לא תואמת לשפת הservice pack, ניסית את הגירסה האנגלית וגם את העברית ובשתי הגירסאות מופיעה אותה שגיאה ובעצם אני חושב שגם service pack 1 לא מותקן אצלי.מה אני עושה?! לפחות אני יכול להתקין את הסרביס פק 1? אפשר קישור?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אם אינני טועה עלייך להתקין קודם כל את SP1 ורק לאחר מכן את SP2.SP1 ניתן להוריד מפה:http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp1/default.mspx
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים הSP1 כבר לא זמין, רק הSP1a(הSP1 כלל JAVA וSUN לא אהבו את זה)לא צריך להתקין SP1אפשר להתקין ישר SP2
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר לא צריך להתקין SP1אפשר להתקין ישר SP2אבל רשמתי מה קורה כשאני מנסה להתקין את SP2, מה אפשר לעשות?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר יש לי כ 14 עדכונים כאלה שהותקנו בעדכונים באוטומטים, למחוק את כולם? זה רושם שזה עלול לפגוע בתוכנות המותקנות.הדבר היותר מעצבן שצריך הפעלה מחדש על כל הסרה.אם אני יסיר את העדכונים ויתקין את הSP2 יהיו שם את כל העדכונים שהסרתי?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים תסיר את כולםעדיף שלא תהיה מחובר לאינטרנט בזמן הזהתוריד את ההתקנה של הSP2 לפני
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר הוא מחייב אותי להפעלה מחדש אחרי כל מחיקה, חש דרך למחוק את כולם ורק אחר כך לעשות הפעלה מחדש?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אתה לא יכול לסמן לו לא לעשות RESTART?או שפשוט תענה לא שהוא מבקש לעשות RESTART
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר אם אני יסיר את העדכונים ויתקין את הSP2 יהיו שם את כל העדכונים שהסרתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.