פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים מה כל כך רע ? סתם כייף לכו למועדונים כמו הקומה שניה ... שם אפשר לראות מעגל פוגו בסיסי
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים מה כל כך רע ? סתם כייף לכו למועדונים כמו הקומה שניה ... שם אפשר לראות מעגל פוגו בסיסי הנה בן אדם חכם יש גם את האמסטרדאם בחיפה
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים כמה דברים:1. פוגו זה דבר נהדר2. כמעט כל שיר מתאים לפוגו (פעם אפילו עשיתי פוגו עם "מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה")3. אין כמו TERRITORY של SEPULTORA בשביל פוגו באמת טוב
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים כמה דברים:1. פוגו זה דבר נהדר2. כמעט כל שיר מתאים לפוגו (פעם אפילו עשיתי פוגו עם "מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה")3. אין כמו TERRITORY של SEPULTORA בשביל פוגו באמת טובשיר חביב אך לא הבנתי את הקליפ
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים כמה דברים:1. פוגו זה דבר נהדר2. כמעט כל שיר מתאים לפוגו (פעם אפילו עשיתי פוגו עם "מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה")3. אין כמו TERRITORY של SEPULTORA בשביל פוגו באמת טוביש עוד של SAPLETURA בשם Ratamahattaשזה שיר דפוק עם קצב רגאיי/מטאלאבל נחמד איתו לפוגו..
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים הממ כל השירים של סליפנוט טובים לפוגו, קוקו בלוף והיתושים-שאול החקלאי וזיינתי את בת שבע טוב מאד!nine inch nails- burn, wish, march of the pigsRATM-fuck the policebeastie boys-sabotagekorn-blindthe exploited - fuck the u.s.aכעיקרון כמעט כל שיר טוב לזה...זה הולך לפי הטעםאצלינו בבית ספר כשמים טרנסים אנחנו עושים פוגו :AR15:
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים ברעננה תרבות הפוגו לא מפותחת אפשר לחשוב שביתר הארץ זה כן.. למה אתה כזה "אנטי" פוגו? מה זה מפריע לך?
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים למה אתה כזה "אנטי" פוגו?מה זה מפריע לך?אני לא אנטי פוגו.אני אנטי כול יתר הדברים שסובבים אותו בארץ.
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים הממ כל השירים של סליפנוט טובים לפוגו, קוקו בלוף והיתושים-שאול החקלאי וזיינתי את בת שבע טוב מאד!nine inch nails- burn, wish, march of the pigsRATM-fuck the policebeastie boys-sabotagekorn-blindthe exploited - fuck the u.s.aכעיקרון כמעט כל שיר טוב לזה...זה הולך לפי הטעםאצלינו בבית ספר כשמים טרנסים אנחנו עושים פוגו :AR15:ביצפר של דביליםאיזה כיתה אמרת שאתה? ה?
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים לא..יא'אבל מה הקשר?!זה לא אנחנו קובעים תמוסיקה..ובדרך אנחנו מרביצים לערסים..
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים למה אתה כזה "אנטי" פוגו? מה זה מפריע לך? אני לא אנטי פוגו. אני אנטי כול יתר הדברים שסובבים אותו בארץ. :
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים אחים שלי הכל זבל[glow=green,10 ,900]הטראנס שולט!!!!!!!!!!!!![/glow]אין מוזיקה יותר טובה פשוט מצוייןפעם שמעתי את הזבל הזה שנקרא מטאל עד שהבנתי שהכל זה צעקות מגעילות בלי שום הגיון ומוזיקה שאיזה חמור משתגע על הגיטרה
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים אחים שלי הכל זבל[glow=green,10 ,900]הטראנס שולט!!!!!!!!!!!!![/glow]אין מוזיקה יותר טובה פשוט מצוייןפעם שמעתי את הזבל הזה שנקרא מטאל עד שהבנתי שהכל זה צעקות מגעילות בלי שום הגיון ומוזיקה שאיזה חמור משתגע על הגיטרהואני שונא טראנס אוסף של צלילים ששימפנזה שמה על אורגניתלא..יא'אבל מה הקשר?!זה לא אנחנו קובעים תמוסיקה..ובדרך אנחנו מרביצים לערסים..זה אני ארצה לראות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.