פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים קודם כל לשיר של SYSTEM קוראים לו Toxicity ולא מה שכתבת ,והנה הרשימה שאני ממליץ עליה....Cradle Of Filth - Hallowed Be Thy NameGodsmack - MoonBabyKoRn - Freak on a leashMetallica - Harvestor of Sorrow.mp3Metallica - To Live Is To DiePuddle of Mudd - She Hates MeSlipknot - Left Behind FullSlipknot - People = Shit (From Iowa)Slipknot - wait and bleedSystem Of A Down - AerialsSystem of a Down - ATWASystem Of A Down - Chop Suey
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים זה ריקוד שטני שנועד לגרום לאנשים לאבד שיווי משקל וליפול על הצד , או לחלופין לנסות לנגוח עם הראש בקיר או בשותף לריקוד ולראות מי יפול ראשון ( המלצה חמה : לפני המסיבה עצמה , תתאמנו בבית על הקיר ) .
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים קודם כל לשיר של SYSTEM קוראים לו Toxicity ולא מה שכתבת ,והנה הרשימה שאני ממליץ עליה.... Cradle Of Filth - Hallowed Be Thy Name Godsmack - MoonBaby KoRn - Freak on a leash Metallica - Harvestor of Sorrow.mp3 Metallica - To Live Is To Die Puddle of Mudd - She Hates Me Slipknot - Left Behind Full Slipknot - People = Shit (From Iowa) Slipknot - wait and bleed System Of A Down - Aerials System of a Down - ATWA System Of A Down - Chop Suey זה System Of A Down - Chop Suey שרשמת בסוף הייתי מוסיף גם pantera - cowboys from hell limp bizkit - break stuff cradle of filth - from the cradle to enslave וכמובן ה(!)שיר לפוגו Deftones - My Own Summer(Shove it)
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים זה ריקוד שטני שנועד לגרום לאנשים לאבד שיווי משקל וליפול על הצד , או לחלופין לנסות לנגוח עם הראש בקיר או בשותף לריקוד ולראות מי יפול ראשון ( המלצה חמה : לפני המסיבה עצמה , תתאמנו בבית על הקיר ) .אמממפפפפ?
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים WIZY - כמעט כל השירים שרשמת ברשימה אינם מתאימים לקצב של פוגו :'(השיר יוצר את הקצב לריקוד ולא הריקוד מחפש שיר
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים זה ריקוד שטני שנועד לגרום לאנשים לאבד שיווי משקל וליפול על הצד , או לחלופין לנסות לנגוח עם הראש בקיר או בשותף לריקוד ולראות מי יפול ראשון ( המלצה חמה : לפני המסיבה עצמה , תתאמנו בבית על הקיר ) . אמממפפפפ? :devilfork: :ylsuper: :ylsuper: מומלץ לשתות קצת וודקה או טקילה לפני כדי להתחמם .. והכי מומלץ זה לא לעשות את זה עם מישהו ששוקל ב50 ק"ג יותר (מנסיון אישי)(למבינים - פילשטיין)
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים איגור, יש מצב שתשבור את הראש בריקוד הזה? [glow=red, 2, 300]לא![/glow] :lol:
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים איגור, יש מצב שתשבור את הראש בריקוד הזה?לשבור תראש שלי????? פפפפפפפפפפפפפפפפפפפ לא!יאן אני עשיתי אותו דבר עם דודי כאב מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.