עבור לתוכן

מה אתה אומרים על מה שצה"ל עשה בעזה?

Featured Replies

פורסם

בזמן שכולם העולם יסתכל על הצפון

במלחמה נגד חיזבאללה בלבנון

צה"ל פעל חזק מאוד בעזה בשביל למצוא את החוטפים

של גילעד שליט,

מה אתם חושבים על מה שהם עושים שם ?

בגלל שתכלס הם הסתירו את כל זה מתחת למבצע בלבנון

אני חושב שמה שהם עושים זה טוב מאוד ושמשיכו לשליט שם כוחות ולפרק להם את הצורה

בגלל שרק ככה בעזה יקלטו שאנחנו לא צוחקים ושאנחנו יכולים לחסל להם את הצורה

פורסם

שימשיכו ככה.אין כבר ביקורת על מה שהולך שם.שים לב שארגוני הטרור נחלשו מאוד.הרשות לא מקבלת שקל,יש שם רעב,אין משכורות.בסוף האנשים הרגילים שחיים שם יצאו נגד המשטר.צריך להמשיך עד שיכנעו ויתפרקו מנשקם.

פורסם

הרגו שם 25 ועצרו 15 אנשי חיזבאללה. היה שם איזה טיפש שעלק עשה מעשה גבורה ש3 ימים הוא התחבא מתחת להריסות ושתה את השתן שלו והעמיד פני מת כדי שצה"ל לא ימצא אותו וש3 ימים צה"ל קרא לו ואמר לו שיביא לו אוכל טעים ושתיה טובה כדי שהוא יצא. קיצור בלבול שכל.

פורסם

עוד זי*ן שכל שלהם.

בטח נכנסו קצת להלם אחרי שרואים מה עושים להם בלבנון, שידעו שהם הבאים בתור!

לדעתי אחרי לבנון החמא באמת כדאי שירצה להחליט על הודנה ולהחזיר את גלעד שליט, אחרת הוא ימצא את עצמו מפורק מנשק ואולי גם מופרק לגורמטים...

הלוואי :xyxthumbs:

פורסם

יאללה כבר המדינה הזאת גם ככה קטנה בואו נכבוש את עזה נגדל קצת, או שנכבוש את עזה ובתמורה לעזה שיחזירו את החטופים, אין רמטכ"ל אני צריך להיות.

פורסם

לא צריך את עזה ולא צריך ס"מ מהחי שיושב בה

פורסם

אנחנו לא צריכים את עזה!

אבל יש לי רעיון מצויין איך לסיים את הסכסוך! נצא מעזה, ונצא מלבנון, ואז הם יראו שאנחנו נחמדים והם יחזירו לנו את החיילים החטופים ויהיה שלום וכיף במזרח התיכון!!! :yelclap:

(למי שלא הבין, ציניות, אין לי כוח לתגובות מפגרות)

פורסם

ממש לא מעניין אותי מה הם עושים בעזה..שיהרגו את כולם מצידי...

ובלבנון גם כן..נמאס לי מהתגובות של העולם..

לפעמים צריכים לדעת מתי להתעלם..

רוסיה עם הפעולות שלה בצ'צניה ועוד המון מדינות שעברו על אמנת ג'נבה..אז שלא יז*** בשכל... :2gunsfiring:

ואנחנו ממש לא צריכים את עזה..היה הרבה יותר טוב אם המצרים היו לוקחים אותם..

פורסם

אנחנו לא צריכים את עזה!

אבל יש לי רעיון מצויין איך לסיים את הסכסוך! נצא מעזה, ונצא מלבנון, ואז הם יראו שאנחנו נחמדים והם יחזירו לנו את החיילים החטופים ויהיה שלום וכיף במזרח התיכון!!! :yelclap:

(למי שלא הבין, ציניות, אין לי כוח לתגובות מפגרות)

כבר עשינו את זה .....

לא עזר (וזה לא בציניות)

פורסם

עכשיו אולי אנשים יתחילו להבין את הטעות החמורה שעשינו כשפינינו התנחלויות...הם עדיין יורים טילים..זה פשוט הולך ומתקדם (אשקלון למשל)

יציאה מלבנון כן היתה צריכה להיות...אבל עם נוכחות מסויימת באזור..לא לתת לחיזבאללה להתחמש..נתנו לו חופש..והינה התוצאות

פורסם

שימשיכו ככה.אין כבר ביקורת על מה שהולך שם.שים לב שארגוני הטרור נחלשו מאוד.הרשות לא מקבלת שקל,יש שם רעב,אין משכורות.בסוף האנשים הרגילים שחיים שם יצאו נגד המשטר.צריך להמשיך עד שיכנעו ויתפרקו מנשקם.

כאן אתה טועה. נכון שבזמן השחיטות שהביא הפתח' על הראשות רבים התבטאו נגד המנהיגות ורצו לראות אותה נופלת, אך עם זאת בחרו במציאות עגומה עוד יותר - חמאס בשלטון. על הרעב והעוני לא המשטר ישלם אלא אנחנו. אנשים שכל חייהם יאוש ותו לא ולא נשאר להם דבר עוד להפסיד, ישמחו להצתרף לארגון טרור ולהיות הבא שיתפוצץ במועדון בתל-אביב כאקט נקמה ונחמה.

פורסם

צודקת ^^^^ :xyxthumbs:

*סורי לא שמתי לב

פורסם

צודקת היא נקבה לא זכר

צודקת - נקבה

צודק - זכר

בכול מקרה אני יודע מה הולך בעזה והערבים פחדנים רצח לא מזמן ההיתה פעולה ונפגע חייל שלנו ועפה לו הרגל

והרגל נשארה בשטח והחייל פונה במסוק לבית חולים

קיצר החמושים לקחו תרגל ואמרו שהם רוצים עצורים בעדה ושלא יתנו אותה בלי עצורים, קיצר התחילה שם אנרכיה פנימית החמושים חטפו קללות ומכות מכול הכפר

והיושבים בכפר אמרו לחמושים שיחזירו תרגל אם לא צה''ל יהרוס לנו את כול הכפר וככה

חחחח איזה כיף זה להיות המאיים

קיצר החזירו תרגל בלי שום תנאים והחייל קיבל תרגל שלו

בכול מקרה הרגנו בעזה למלעלה מ200 חמושים

תפסנו מלאה מעבדות נפץ ומחסני נשק של קסאמים והכול

קיצר עזה בקרוב מתפרקת

פורסם

צודקת היא נקבה לא זכר

צודקת - נקבה

צודק - זכר

בכול מקרה אני יודע מה הולך בעזה והערבים פחדנים רצח לא מזמן ההיתה פעולה ונפגע חייל שלנו ועפה לו הרגל

והרגל נשארה בשטח והחייל פונה במסוק לבית חולים

קיצר החמושים לקחו תרגל ואמרו שהם רוצים עצורים בעדה ושלא יתנו אותה בלי עצורים, קיצר התחילה שם אנרכיה פנימית החמושים חטפו קללות ומכות מכול הכפר

והיושבים בכפר אמרו לחמושים שיחזירו תרגל אם לא צה''ל יהרוס לנו את כול הכפר וככה

חחחח איזה כיף זה להיות המאיים

קיצר החזירו תרגל בלי שום תנאים והחייל קיבל תרגל שלו

בכול מקרה הרגנו בעזה למלעלה מ200 חמושים

תפסנו מלאה מעבדות נפץ ומחסני נשק של קסאמים והכול

קיצר עזה בקרוב מתפרקת

אתה מספר את כל הסיפור עם הרגל כאילו הלכת לקנות ביצים ו2 חלב מהמכולת. לא הבנתי מתי זה קרה ואיך אתה יודע על זה? ומה זה החזירו לחייל את הרגל? מה הוא מורכב מברגים ואומים?

פורסם

טוב מאוד ! הנוולות האלה חשבו שאם ידליקו את הצפון אז ישכחו מהם , ואכן שחכו מהם ... התקשורת אך למרבה הצער הרב שלהם צה"ל לא שכח ולא סלח

ונהנה כעת מחופש פעולה גדול יותר. גם בצפון ובמיוחד בדרום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים