עבור לתוכן

כמה שאלות 'קיטבק' :)

Featured Replies

פורסם

חחחח איזה חפשן בעע..... הייתי חונק אותך אם היית יושב לידי באוטובוס..... :lol:

פורסם

הי מה קורה כולם ? אחלה!

יש לי כמה שאלות

1. אישור עבודה - למי שיש אישור כזה מהצבא:

א. ממשקית תש מקבלים ?

ב. כמה ימים סוגרים בבית וכמה בצבא עם אישור כזה ?

2. פטור - שיער

א. יש דבר כזה פטור מתספורת ראש ? (אם כן איך?)

ב. פטור מגילוח איך מקבלים ? אפשר ללכת לרופא אזרחי להגיד לו תשמע מגרד לי אחרי שאני מתגלח [כי אין לי פצעים או משהו ולא באמת יש לי בעיה רפואית

להתגלח פשוט אני אוהב להשאיר קצת בסנטר]

תודה

אישור עבודה מקבלים בתפקידים שמאפשרים עבודה כמו עובדי מטבח וש"ג שעושים שבוע שבוע.

לא צריך יותר מידי דברים בשביל זה, אם ההורים שלך מרוויחים פחות מ5000 שקל לחודש ביחד או יש לכם חובות גדולים מ300,000 שקל(משכנתא לא נחשב זה לא חוב) אז אתה תקבל תשמ"ש(תשלומים משלימים).

אין דבר כזה פטור משער, פטור מגילוח ממש לא בעיה להוציא אבל זה מחורבן למרות שאני לא מתגלח כי אני לא חייב(לא קשור לפטור אלא יותר למקום שאני משרת בו) ממש כואב לי לראות חייל על מדים לא מגולח, ואני לא שוטר או משק משמעת ששטפו לו את המוח זה פשוט נראה מעפן, לכן במקרים הנדירים שאני עולה על מדים ושלא נדבר על א' תמיד מתגלח.

פורסם
  • מחבר

:yelclap: [תודה על התגובה הנורמלית]

אגב תשמ"ש = תשלומי משפחה

פורסם

למה אתה צריך פטור מתספורת?

פורסם

ביזיון אחד גדול מה שהולך בשרשור הזה תאמינו לי... ואתה [Heat sink] עוד קורא לעצמך חייל?

פורסם

ביזיון אחד גדול מה שהולך בשרשור הזה תאמינו לי... ואתה [Heat sink] עוד קורא לעצמך חייל?

מה אתה רוצה?

יש לו בעיות ת"ש.

אתה לא חייב להאמין.

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון. הייתי מפקד בצבא ואף אחד לא כיבד בעיות ת"ש יותר ממני. לא עניין אותי בכלל הבעיות עצמן, מה שהפטור אמר הקפדתי שהחיילים יקבלו בקנאות. אבל מה שמציק לי זה חיילים שמנצלים בעיות ת"ש ומצבים קשים כדי לקבל הקלות שהם לא צריכים. ושאתה אומר שאתה רוצה פטור מגילוח ואתה רוצה לקמבן רופא שישיג לך פטור כי "אתה אוהב שיש לך קצת על הסנטר" אתה בעצם אומר "תנו לי את הזכויות שלי ועל הזין שלי החובות שלי". ואנשים כאלה אני לא מעריך בכלל.

תבין, הצבא אמור להיות קשה ומעפן. זה לא אמור להיות כיף. אבל אם אתה מתגבר על הקשיים האלה, בהתחשב כמובן בבעיות הת"ש, אתה תצא בן אדם אחר אחרי השירות. וכרגע הייתי ממליץ לך לחשוב על כיוון של להפוך לבנאדם אחר. אל תעלב, אני אומר את זה מתוך ניסיון. החיילים שהכי נהנים בסוף בשירות שלהם זה החיילים שנכנסו אליו הכי שבוזים אם הם ניסו להתגבר.

פורסם

^^^ אפשר לשאול באיזה יחידה היית מפקד ?!?!?

פורסם

מה אתה רוצה?

יש לו בעיות ת"ש.

לבקש פטור מלהיסתפר ולהיתגלח בגלל שהוא אוהב "כשיש לו קצת על הסנטר" זה ניקרא בעיות ת"ש? :lol:
פורסם

פטור מזקן תיש, אתה יכול להשיג רק מקב"ן (אם אתה משכנע אותו שכשאתה מוריד את זה אתה מרגיש כל כך מכוער שאתה לא יכול לתפקד ::) וזה כמובן מתלווה לפרופיל 45).

פטור מתספורת גם אפשר לקבל מקב"ן בדמות פרופיל 21 ;)

לגבי יציאות, אם אתה מוריד לפרופיל 45, כנראה שיהיה לך יציאות טובות גם (זה לא בעיה להוציא לינת בית, על בסיס אותה דפיקות נפשית, כי זה הרבה יותר סביר לבן אדם לפחד לישון לא בבית, מאשר לפחד להוריד את הזקנקן :) ).

בשורה התחתונה, מבחינה רשמית אתה לא יכול להשיג אישור לזקן תיש (עד כמה שאני יודע, אולי זה השתנה בזמן האחרון) בלי ללכת לקב"ן ולהוריד פרופיל. אבל זה רק רשמית. אם אתה נופל על בסיס שבו יש לך חיבור טוב עם הרס"ר ובאופן כללי המשמעת שם לא משהו, אז אתה לא חייב שזה יהיה רשמי ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים