פורסם 2006 ביולי 2819 שנים הי מה קורה כולם ? אחלה!יש לי כמה שאלות1. אישור עבודה - למי שיש אישור כזה מהצבא:א. ממשקית תש מקבלים ?ב. כמה ימים סוגרים בבית וכמה בצבא עם אישור כזה ?2. פטור - שיערא. יש דבר כזה פטור מתספורת ראש ? (אם כן איך?)ב. פטור מגילוח איך מקבלים ? אפשר ללכת לרופא אזרחי להגיד לו תשמע מגרד לי אחרי שאני מתגלח [כי אין לי פצעים או משהו ולא באמת יש לי בעיה רפואיתלהתגלח פשוט אני אוהב להשאיר קצת בסנטר]תודה
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים פטור שיער: יש פטור משיער של כמה ס"מ אם יש לך צלקת בראש שאתה רוצה להסתיר, לא יותר מזה. אי אפשר לגדל איזה אפרו מפואר.גילוח: אם יש פצעים אז אולי רופא צבאי יתן לך. רק לידיעה: כל חייל רשאי לקבל בשירות אישור זקן (לא רפואי). אבל ברגע שהתגלחת האישור הולך לפח, תבקש מהרס"ר שלך או מישהו.ויש כמובן אישור זקן על רקע דתי, אתה צריך לשכנע את רב הבסיס שאתה צדיק גדול כדי שיתן לך אישור.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אישור עבודה מקבלים חיילים עם בעיות כלכליות בבית, כי הצבא מבין שההורים צריכים עזרה בעוד כסף, ושה"משכורת" הצבאית היא לא משמעותית.וכן, צריך לדבר עם מש"קית ת"ש בשביל זה.בקשר לכמה שעות בצבא וכמה בעבודה, אני מניח שזה אומר להיות בבסיס עד הצהריים ככה, ואחרי זה לצאת הביתה, וללכת לעבוד.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אישור עבודה הקצינת תש יכולה לתת למי שעושה שבוע-שבוע גם במידה ואין לו סיבה כלכלית, בקשר למי שיוצא יומיות ומי שיושן בבסיס זה יותר מסובך וכמו שאמרו יש מצב טוב שזה רק עם סיבה מוצדקת + אישורים לאימות.אין יותר פטורים רפואיים לגילוח ובגלל זה הרס"ר מחוייב לתת לך, אבל אתה תיהיה מחוייב לזקן מלא או זקן צרפתי (תלוי על מה חתמת, ותלוי בצורת הגדילה של שיער הפנים שלך), אין דבר כזה "להשאיר רק בזקן" ואין אפשרות להשאיר רק זיפים.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר יש לי אישורים בשביל המשקית תשהשאלה אם אלו יהיו יציאות יומיות או שבוע שבוע (או 5-9)
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אולי כבר עדיף שתשאר בבית ולא תלך לצבא? זה לא נשמע כאילו אתה הולך לעזור שם למישהו בכל מקרה, אז תחסוך את הכסף שהצבא סתם ישפוך עלייך.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אולי כבר עדיף שתשאר בבית ולא תלך לצבא? זה לא נשמע כאילו אתה הולך לעזור שם למישהו בכל מקרה, אז תחסוך את הכסף שהצבא סתם ישפוך עלייך.אז מי ידליק ויכבה את הממטרות כל יום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.