עבור לתוכן

כמה שאלות 'קיטבק' :)

Featured Replies

פורסם

הי מה קורה כולם ? אחלה!

יש לי כמה שאלות

1. אישור עבודה - למי שיש אישור כזה מהצבא:

א. ממשקית תש מקבלים ?

ב. כמה ימים סוגרים בבית וכמה בצבא עם אישור כזה ?

2. פטור - שיער

א. יש דבר כזה פטור מתספורת ראש ? (אם כן איך?)

ב. פטור מגילוח איך מקבלים ? אפשר ללכת לרופא אזרחי להגיד לו תשמע מגרד לי אחרי שאני מתגלח [כי אין לי פצעים או משהו ולא באמת יש לי בעיה רפואית

להתגלח פשוט אני אוהב להשאיר קצת בסנטר]

תודה

פורסם

פטור שיער: יש פטור משיער של כמה ס"מ אם יש לך צלקת בראש שאתה רוצה להסתיר, לא יותר מזה. אי אפשר לגדל איזה אפרו מפואר.

גילוח: אם יש פצעים אז אולי רופא צבאי יתן לך. רק לידיעה: כל חייל רשאי לקבל בשירות אישור זקן (לא רפואי). אבל ברגע שהתגלחת האישור הולך לפח, תבקש מהרס"ר שלך או מישהו.

ויש כמובן אישור זקן על רקע דתי, אתה צריך לשכנע את רב הבסיס שאתה צדיק גדול כדי שיתן לך אישור.

פורסם

למה אתה צריך פטורים

אין לך בעיה רפואית, אז תתגבר ותתגלח ותסתפר

פורסם
  • מחבר

לא ביקשתי דעה כזאת

פורסם

אישור עבודה מקבלים חיילים עם בעיות כלכליות בבית, כי הצבא מבין שההורים צריכים עזרה בעוד כסף, ושה"משכורת" הצבאית היא לא משמעותית.

וכן, צריך לדבר עם מש"קית ת"ש בשביל זה.

בקשר לכמה שעות בצבא וכמה בעבודה, אני מניח שזה אומר להיות בבסיס עד הצהריים ככה, ואחרי זה לצאת הביתה, וללכת לעבוד.

פורסם

דיי להיות צ'יקמוק

פורסם

אישור עבודה הקצינת תש יכולה לתת למי שעושה שבוע-שבוע גם במידה ואין לו סיבה כלכלית, בקשר למי שיוצא יומיות ומי שיושן בבסיס זה יותר מסובך וכמו שאמרו יש מצב טוב שזה רק עם סיבה מוצדקת + אישורים לאימות.

אין יותר פטורים רפואיים לגילוח ובגלל זה הרס"ר מחוייב לתת לך, אבל אתה תיהיה מחוייב לזקן מלא או זקן צרפתי (תלוי על מה חתמת, ותלוי בצורת הגדילה של שיער הפנים שלך), אין דבר כזה "להשאיר רק בזקן" ואין אפשרות להשאיר רק זיפים.

פורסם
  • מחבר

יש לי אישורים בשביל המשקית תש

השאלה אם אלו יהיו יציאות יומיות או שבוע שבוע (או 5-9)

פורסם

אם אתה כבר הולך למש"קית ת"ש, נסה להתארגן על יציאות טובות יותר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה זה לדעתך טובות יותר ?

פורסם

מה זה לדעתך טובות יותר ?

יום כן, יום כן

פורסם

אולי כבר עדיף שתשאר בבית ולא תלך לצבא? זה לא נשמע כאילו אתה הולך לעזור שם למישהו בכל מקרה, אז תחסוך את הכסף שהצבא סתם ישפוך עלייך.

פורסם

אולי כבר עדיף שתשאר בבית ולא תלך לצבא? זה לא נשמע כאילו אתה הולך לעזור שם למישהו בכל מקרה, אז תחסוך את הכסף שהצבא סתם ישפוך עלייך.

אז מי ידליק ויכבה את הממטרות כל יום?

פורסם
  • מחבר

מה יש לכם...?

אני רציני יש לי בעיות ת"ש

פורסם

מה קשור בעיות ת"ש לשיער וזקן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים