עבור לתוכן

צריך עזרה במודניג הראשון שלי : מקלדת מוארת במקשים (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

סמנטיקה... אין צבע UV.... זה פשוט UV (בלי "צבע")... גם אני המלצתי לו לקנות לדים כאלה

בכול אופן, אני מציע לפותח הת'ראד לקנות טושים רגישים לUV ולשים 3-4 לדים UV בחלק העליון של המקלדת כדי שיאירו כלפי מטה (אפשר לחבר אותם במקביל ללדים של המקלדת) ולא צריך להסתבך עם להכנס לדים לכול כפתור... למרות שאפשר לשייף אותם כדי שיהיו קטנים יותר ויכנסו בקלות לכפתור... אבל זה באמת לא יעיל

פורסם

אבל אנחנו דיברנו על סופר לדים רק בצבע UV. :-\

=\ חחחחח לא התכוונתם ללדים הרגילים אם הספקטרום(רגילים של החצי שקל)

בכל מיקרה הרעיון נישמע נחמד מחר בבוקר אני אתחיל לעבוד על זה גם :)

רק שאני רוצה שיצא גם חיבור לקבל LPT ולכתוב תוכנית קטנה ב VB שאפשר יהיה להדליק בצורות שונות את הלדים ואולי גם לכתוב איתם :)

SNOW :silly:

פורסם

לא יודע מה עם כל השאר אבל אני תמיד מתכוון ללדים UB.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :-)

אני חושב שהחלטתי מה לעשות :

ב"Hot Keys" אני ישים לדים (בצבע כחול) לכל מקש בנפרד ואילו במקשים אני יישם את הרעיון שהציעו לי כאן, לשים כ-30 סופר-לדים

אני אנסה לשים אותם במקום שיפיץ אור לכל המקשים (ובכך להמעיט בצריכת הסוללות ולשמור על האלחוטיות).

חשבתי אולי לקחת את זה צעד קדימה ולשים מחוץ למקלדת חיישן לאור, כלומר שמתי שיתכבה האור אז הלדים ידלקו. (אבל קודם נסיים את השלב הראשון...)

אני צריך עזרה בקניית החומרים אם אתם יכולים לתת לי בבקשה קישורים למוצר הנחוץ ואני אזמין אותו.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

כשהתכוונו שתשים כמה לדים לא דיברנו על 30.. 10 יספיקו לאיר את כל המקלדת..

פורסם

ראיתי פרוייקט דומה

אם אתה מוכן להתפשר, ולהאיר את ה"מסילות" שבין המקשים

אתה מוזמן לשים קטודות (2 ישרות, או 3 עגולות)

התוצאה לא פחות יפה ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה, חשבתי עלכך לפני כן אבל הגעתי למסקנה שזה יגרום למוד לאבד את היחוד שבו, בשונה ממודים דומים אחרים שראיתי כמעט כולם עושים זאת כך (ע"י קטודות) אני רוצה שרק האותיות (הכתב) יאירו בלי ה"מסילות".

ראיתי פרוייקט דומה

אם אתה מוכן להתפשר, ולהאיר את ה"מסילות" שבין המקשים

אתה מוזמן לשים קטודות (2 ישרות, או 3 עגולות)

התוצאה לא פחות יפה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים