עבור לתוכן

צריך עזרה במודניג הראשון שלי : מקלדת מוארת במקשים (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, זה הולך להיות המודינג הראשון שלי ואני צריך קצת עזרה.

מה שגרם לי לרצות לעשות אותו זה הקושי לכתוב בלילה כראוי.

יש לי מקלדת של מיקרוסופט,Wireless MultiMedia Keyboard, ואני רוצה להאיר את המקשים חשבתי לעשות זאת עם לדים קטנים (בצבע כחול) באופן שרק הכתב במקשים יהיה מואר (בדומה לסלולארי) ושלא יווצר מצב שכל המקלדת תהיה מוארת.

אני צריך עזרה במספר דברים:

1) חלקים, אני צריך מידע על כל החלקים הנחוצים אם אפשר קישור לפירוט המוצר בחנות והסבר קצרצר עליו.

2) הדרכה, מכוון שזה הולך להיות המודינג הראשון שלי אני רוצה להיות בטוח עם תוכנית עבודה מסודרת אם אפשר הסברים/טיפים וכדומה כיצד לבצע זאת ואיך (רצוי הסבר בשלבים; ואם קיים מדריך לדבר אשמח לקרוא אותו)

3) מכוון שהמקלדת אלחוטית אני מניח שע"מ שהאור שבמקשים ידלק אני יצטרך לחבר את המקלדת בצורה מסיומת למחשב ומכך אני רוצה להימנע ולשמור על יתרון האלחוטיות האם ישנה איזושהי דרך לעשות זאת (אולי בעזרת סוללות או משהו בסגנון???)

4) אם יש לכם הערות/תוספות/תיקונים וכדומה תרשמו בבקשה.

לסיום שמתי תמונה להמחיש למה אני רוצה להגיע בסופו של דבר (אני מקווה שרואים את האור הכחול בחלק מהמקשים)

09-03hardware7_lcopy.jpg

פורסם

בשביל מקשים מוארים אתה צריך להכניס לד לכל מקש ואז אתה צריך לעשות חור בכל מקש בשביל שהאור יצא.

בחישוב זריז במקלדת של מאה ומשהו מקשים אתה תצטרך מאה ומשהו לדים ונגדים מתאימים. לחבר סוללות נראה לי לא פרקטי כל כך כי תצטרך הרבה סוללות ותצטרך להחליף אותם הרבה, ככה שעדיף לוותר על האלחוטיות של המקלדת, אם אתה מתעקש לעשות את זה.

בסך הכל, אני לא רוצה לבאס אבל נראה לי שזה לא רעיון כל כך טוב, תנסה לחשוב על פתרון אחר כמו לדים שיצאו מהמחשב עצמו ויאירו על המקלדת כמו מנורת לילה קטנה או משהו כזה. אני חושב שיש פתרון כזה ללפטופים שמתחבר ליציאת USB.

עוד אופציה שחשבתי עליה - אתה יכול לשים לדים בנקודות מסוימות במקלדת ולא דרך המקשים ואז תוכל לשים הרבה פחות לדים וככה לא תצטרך הרבה סוללות. זה אמנם לא בדיוק מה שהתכוונת מראש אבל נראה לי שזה יותר מעשי.

מצטער אם ביאסתי אותך

פורסם

תקנה בבאג יש מדבקות זוהרות למקלדת אני משתמש ודי מרוצה

פורסם

לא יודע אם יש בארץ, אבל יש חוט uv (חוט גמיש, בעובי של 2 מ''מ בערך ושמאיר בuv) ואפשר להניח אותו בין כל המקשים בלי שהוא יבלוט, אבל תצתרך למצוא אחד.

פורסם

סתכל, אתה יכול לשים כמה לדים UV שיאירו על המקלדת ואז יזהרו רק המקשים כי הם לבנים.

פורסם

בעיקרון אם אתה רוצה לעשות משו כמו ששם אתה תיהיה צריך להחליף את המקשים:

מה שאמרו שהמקשים לבנים ואם תכניס מנורה מתחת אתה תראה את זה בעיקרון נכון אבל ברמה ממש נמוכה כי זה פלסטיק יחסית עבה ולכן תיהיה צריך לקנות \ לעשות הזמנה אישית למקשים מפלסטית פחות או יותר שקוף, לשבת כמה ימים ולצבוע אותם אם צבע עדיף שחור כדי שהאור לא יחדור ותראה את הסימן של המקש...\ אתה תמיד יכול להכין מדבקות - להדפיס ולחתוך...

אח"כ פשוט למעלה \ בקצוות תכניס שורות של לדים אישית היתי ממליץ להוסיף מעגל שיריץ אותם ז"א שהם ידלקו אחד אחרי השני ויעשו מעגלים אמור לתת אפקט ממש יפה ואני די בטוח שישאיר רושם על חברים ואנשים אשר ישתמשו ויראו את המחשב שלך בחושך\ תמיד יש לך נורות פלורוסנט, UV כמו שאמרו כבר...

בהצלחה

snow :silly:

פורסם

גם תהיה לך בעיה בלהכניס את הלד עם חוט לכפתור בלי שהוא יפגע ברכות הלחיצה של שלו

פורסם

סתכל, אתה יכול לשים כמה לדים UV שיאירו על המקלדת ואז יזהרו רק המקשים כי הם לבנים.

למה שUV יגרום לצבע לבן לזהור :s05:

בכול אופן, אני מציע לפותח הת'ראד לקנות טושים רגישים לUV ולשים 3-4 לדים UV בחלק העליון של המקלדת כדי שיאירו כלפי מטה (אפשר לחבר אותם במקביל ללדים של המקלדת) ולא צריך להסתבך עם להכנס לדים לכול כפתור... למרות שאפשר לשייף אותם כדי שיהיו קטנים יותר ויכנסו בקלות לכפתור... אבל זה באמת לא יעיל

פורסם

כי כמעט כל דבר לבן זוהר בUV. לדוגמה שיניים, בגדים.. ויש עוד מלא דברים.. אני לא יכול להבטיח שגם הצבע של המקשים בגלל זה הוא יכול לקנות לד אחד UV ולבדוק.

פורסם

בד"כ זה מנורות סגולות או על סף הUV. לבן מחזיר את האור שמוקרן עליו-> אם אתה מקרין UV, הלבן יחזיר אותו, וUV אתה לא יכול לראות.

פורסם

רעיון נחמד למודינג, כמו שאמרו לפני כמה לדים UV יעשו תעבודה

פורסם

רעיון נחמד למודינג, כמו שאמרו לפני כמה לדים UV יעשו תעבודה

חח דווקא עלתה לי האסוציאציה שהתכוונתם לנורות UV שדומות בצורה לנורות של האשוח בחג המולד...

בכל מיקרה הלדים UV יהיו מצויינים אבל עדיף את ה SUPER LEDים שניתן למצוא נידמה לי באריהב המחיר שלהם יותר גבוה אבל האור שהם מפיצים הוא פשוט מדהים הוא משתווה היתי אומר לנורת פלורוסנט 30W.. והוא משתמש בהספק קטנטן

SNOW :silly:

פורסם

אבל אנחנו דיברנו על סופר לדים רק בצבע UV. :-\

פורסם

לUV אין צבע! העין האנושית לא רואה צבעים בתחום הUV. הUV גורם לעירעור החומר שהתוך צבעים רגישים לUV, וגורם להם לזרוח. ככה "רואים" את ההשפעה של הUV.

פורסם

זה צבע שאנחנו בני האדם לא רואים. מה רע בזה שאמרתי שאחנו התכוונו שהוא יקנה לד בצבע UV?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים