עבור לתוכן

שאלה לגבי מאוורר CPU

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

צירפתי תמונות של מאוורר לCPU. מישהו יכול להגיד לי מה התפקיד של כל חוט שמגיע למאוורר?

בנוסף כתוב עליו שהוא צורך 12V ו0.44A האם אני יכול לעבור את הערכים האלה ובכמה אני יכול לרדת מהם?

אני לא יודע עם אלה ערכים נומינליים או שאלה ערכים מקסימליים, ואם כן בכמה אני יכול לעבור אותם?

אני יכול לספק למאוורר הזה רק 5V ואני לא בטוח שאני יכול להגיע לזרם של 0.44A.

תודה לכל המשיבים

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה אתה יכול לספק רק 5 וולט?

פורסם

הוא מתחיל לפעול ב5 וולט.. אפשרי לחבר אותו על ה5 וולט במולקס..

והאמפר זאת הצריכה ככה שאם אתה מחבר אותו לספק של מחשב הוא יצרוך כמה שהוא צריך לא פחות ולא יותר...

לאיזה מטרה אתה צריך את זה ?!

פורסם
  • מחבר

הי

זה לפרויקט שחבר שלי עושה ללימודים, והוא ביקש ממני לבדוק את זה, כי הוא לקח ממני את המאוורר ;)

המאוורר המדובר יחובר לאיזשהו בקר שמתח העבודה שלו הוא 5 וולט ולכן זה המתח שעליו הוא יפעל,

הבעיה היא שהוא לא יכול לדחוף 0.44A אלא רק משהו בסדר גודל של 0.3A ולא היינו בטוחים שהמאוורר יוכל לעבוד במתח וזרם כאלה.

ניסינו לחפש מידע באינטרנט לגבי המאוורר ולא מצאנו כלום.

פורסם

יפעל בRPM נמוך מהרגיל...

פורסם

אם אין לו תאמפרים הוא לא יפעל...

יש לו תזרם אבל לא תאמפרים... :nixweiss:

פורסם

יש לו תזרם אבל לא תאמפרים... :nixweiss:

התכוונת "יש לו ת' מתח אבל לא ת' זרם." :]

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שתהיה בעיה, מבחינת המתח, אני יותר נוטה לחשוב לבעיה מבחינת הזרם, לא משנה, מקסימום נוסיף שם מגבר מתח או זרם ונפתור את הבעיה הזאת, אבל מישהו מוכן להגיב לגבי שלושת החוטים שיוצאים ממנו? אני לא מבין מה עושה כל חוט ולאן לחבר אותם.

פורסם

צהוב - +

שחור - -

ירוק - בורר RPM

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אתה יכול אולי להסביר מה הכוונה בבורר RPM?

חשבתי שהמאוורר מחובר לבקר שמשנה את מתח הכניסה כדי לשלוט על הRPM ושהחוט הירוק מתחבר לחיישן שאומר לבקר מה הRPM.

פורסם

תודה רבה, אתה יכול אולי להסביר מה הכוונה בבורר RPM?

חשבתי שהמאוורר מחובר לבקר שמשנה את מתח הכניסה כדי לשלוט על הRPM ושהחוט הירוק מתחבר לחיישן שאומר לבקר מה הRPM.

זה לא בורר זה חוט לחיישן סיבובים RPM

אתה לא צריך אותו ...!

פורסם

אז למה לא לחבר את המאורר לבקר ע"י ממסר, וכך אתה יכול להפעיל את המאוורר ע"י הבקר בעזרת 12V.

פורסם

זה מאוור סיפיו לפנטיום 3 לא ?

פורסם

זה מאוור סיפיו לפנטיום 3 לא ?

כן זה CPU FAN של סניק מפנטיום 3

אבל מה זה קשור לשירשור הזה ?. :s07:

פורסם
  • מחבר

האמת שהמאוורר הזה הוא המאוורר שקיבלתי עם המחשב והחלפתי אותו בגלל רעשנות יתר.

אני לא חושב שזה מאוורר לפנטיום 3 אלא לפנטיום 4 כי זה המחשב שלי וגם בגלל שפנטיום 3 לא צריך מאוורר כל כך גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים