פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אתה חושב שאפר ליירט רקטה כזאת? 12 ס"מ על 1.8 מטר כזכור לי, אני בספק אם היא בכלל מזוהת במכ"מ שהוא לא מכ"מ טיווח.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים לא ירו זילזאל על עפול, ירו משהו אחר שאין לי כוח לחפש איך קוראים לו.המטרה של הפטריוט ושל החץ היא ממש לא קיסימים מעופפים כאלה, אלה יותר בכיוון של טילים בליסטיים
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים כל הדברים האלה הם רקטות גם דברים כמו האשורה הדו שלבית שמגיעה לטווח של מעבר ל400 ק"מ היא עדיין רקטה.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר כן אבל רואים את הטיל הזה על משאית באיראן, זה חתיכת טיל ולא דבר קטן כמו רקטה.וכן ירו זילזאל, לפחות ככה בערוץ 10 טוענים.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים כהכנה לעימות גדול יותר שיכלול טילים באליסטיים.חיזבאללה: תקפנו את עפולה ברקטה חדשה - "חייבר 1"חיזבאללה הודיע כי תקף את העיר עפולה ברקטה מסוג "חייבר 1" - רקטה בה לא השתמש עד כה. בהודעה שפורסמה מסר הארגון כי בכך נפתח שלב חדש בעימות מול האוייב, וכי רקטה זו היא בעלת טווח של 50 קילומטרים.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים ככה נראה זילזל ולדעתי באמת היה אפשר ליירט אותו בהודעה שפורסמה מסר הארגון כי בכך נפתח שלב חדש בעימות מול האוייב, וכי רקטה זו היא בעלת טווח של 50 קילומטרים. רק 50 אתה בטוח?
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים זה לא זילזאל זה שומרה או אשורה זה רקטה דו שלבית שמבוססת על הזילזאל או על רקטות 220 מ"מ הכבדות יותר.אוקי לאחר בדיקה קטנה זה באמת לא זילזאל, זה זילזאל 2 שמבוסס כנראה על הרקטה לונה M הרוסית או פיתוח דו שלבי איראני עצמאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.