פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים אני עדיין לא רואה שום מקום שבו EPoX יותר טובה מ-Gigabyte, רק באוברקלוקינג ששם בכלל למשתמש ה"רגיל" וה"ממוצא" אין מה לחפש.לא דיברתי יותר טובה רק מבחינת ביצועים.אני מתכוון, שלמה אני צריך כל הזמן לשבור את הראשעם העדכון ביוס של ג'יגהבייט שבתוספת סכום קטן ביותראני מקבל: לוח יותר אמין, ביצועים, מחיר טוב, ולא צריך לשבוראת הראש בעידכון ביוס.למשתמש הפשוט גם עדיף אפוקס, מאיפה משתמש שבקושייודע מה זה מחשב, צריך לדעת שהלוח החרה שלו הוא אחדמסידרה דפוקה, ויש לו בעייה עם הג'יפורס 4 ti4600 החייתישהוא קנה?
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים א. תבינו דבר אחד לא כל אחד עושה אוברקלוקינג, מתי תקלטו את זה ? ב. וזה לא נכון שגם למשתש הרגיל והממוצע האפוקס יותר טוב כי ההבדלים במחיר הם הרבה יותר מ 50 ש"ח אם לא שמתם לב, בערך משהן כמו 200 אבל לא משנה. ג. סדרה חרא מישהו אמר ? אז רק שתדע לך שלא מזמן הייתה לאפוקס סדרה שלמה עם בקרי RAID מקוצרים, כן הם הלחימו בטעות כמה מהפינים של ה IDE של ה RAid והחברה לא שמה לב בכלל, איפה בקרת איכות כשצרציך אותה ? אז זה מה יש, לכל חברה יש את הנפילות שלה וגם לאפוקס, בוקר טוב אנשים... זה לא אומר שהלוח הוא חרא...
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים מחבר חבר'ה, לא התכוונתי לשאול איזה לוח יותר טוב רק רציתי לדעת אם שניהם תומכים באופן ודאי ומוחלט בבאס של 333. מישהו ענה לי שכן, אז יש פה אנשים שחולקים על דעתו? או שכולם אומרים שהוא כן תומך?? ולא אכפת לי שתמשיכ בדיון
פורסם 2002 באוקטובר 1223 שנים ביקשתי מחבר שלי שיש לו את ה 7VRXP שישלח E-Mail לג'יגה בייט כדי להיות בטוח ב 100%.כשתגיע אליו התשובה אני יידעה אותך.. 8)
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים מחבר וואי תודה!!! איזה נחמד ;D מסור תודה גם לחבר שלך :smoke: מחכה לתשובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.