עבור לתוכן

מה יקרר יותר {מאווררים}

Featured Replies

פורסם

Volcano7+ על בינוני או גבוה.

או

SLK800 עם מאוורר 80ממ רגיל, הכי פשוט (לא דלתא)

?

פורסם

אתה לא שואל את זה נכון בכלל, אתה צריך לשאול מה יהיה יותר נסבל ויעיל מכל הבחינות וכאן ה-SLK800 ינצח... ובכלל אם מאורר חלש ורגיל הייתי הולך על ה-AX7 שיהנה יותר ממאורר שכזה...

פורסם
  • מחבר

אבל מה יהיה הפרש הטמפרטורה בין SLK עם מאוורר פשוט ל Volcano על הכי גבוה....

פורסם

for some reason ppl don't understand air cooling or even water cooling can't get the temperture of the anypart they're cooling below the case temperture. changing HSF doesn't mean you'll get better tempertures.

after modding my case, without changing HSF the temperture dropped over 12oC

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שהמארז שלי מאוד מאוורר... לזה דאגתי...

אני לא חושב שעם קירור אוויר מאיזה סוג שהוא, אני יגיע ל 28 מעלות, שזה טמפרטורת העבודה של הלוח שלי...

אני מאמין שהמארז הוא יותר קר מזה ועומד של סביבות ה 25 מעלות.... לכן התגובה שלך לא רלוונטית.

פורסם

unless you installed a small air conditioner inside the case, the case can't be cooller than the room temperture. the northbridge temperture when the computer has been idel for a long time (anything over 10 minutes) is a good measurement of the case temperture, since it barely heats up, unless you overclocked the FSB.

פורסם

להגיד שאי אפשר לצנוח מתחת לטמפ' החדר עם קירור אוויר זה נכון לחלוטין, אבל להגיד שלא משנה איזה HSF שמים?

זה כבר ללכת ראש בקיר ולדבר שטויות.

HSF טוב+חומר טרמי איכותי יכולים להוריד מעלות גם בלי מודינג למארז.

זה הכול יחסי.

כמובן שהטמפ' לא יהיו טובות כמו במארז עם מודינג, אבל שיפור בהחלט יהיה.

אה, כמובן שאנחנו מדברים על חומרה שמתחחמת בצורה יוצאת מהרגיל.

למשל לוחות יכולים להיות על מתחת לטמפ החדר.

פורסם

I didn't say different HSF won't make a difference I said it won't necessarily make a difference (taking it to the exterem - case with 1 fan [mine before modding])

פורסם
  • מחבר

עדיף שתכתוב בעברית מכיוון שיש לך שגיאות ניסוח.

פורסם

לא נראה לי שהוא יכול...

פורסם

sure I can, I just don't want to.

and by the way, I don't have any phrasing misstakes, it's you that have reading misstakes.

פורסם
  • מחבר

Mistakes* that is.

Now, shut-the-fuck-up with your stupid english speaking when everybody else speak Hebrew.

עריכה - הוא כנראה ילד קטן שאוהב לשחק אותה...

אז מנהלים *אהמ* נא לסדר את העניין *אהמ*

פורסם

הוא בטח חושב שהוא בחו"ל ע"י כך שהוא משתמש באנגלית... מכיר כמה אנשים כאלה שמתכחשים לעברית למרות שהם חיים כאן...

זה לא עושה אותך יותר חכם כאשר אתה משתמש באנגלית! [במיוחד אנגלית עם שגיאות]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים