פורסם 2006 ביולי 2819 שנים שלוםאני פירמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והתחלתי לשחק אתמול עם ההגדרות של הסואנד והרגשתי שאני משפר את איך שאני שומע.אחרי שהמשכתי לשחק בהגדרות...פתאום אני שומע הד של כל צליל שיוצא מהמחשב...ניסיתי אוזניות..וזאת אותה בעיה...ניסיתי להחזיר תהגדרות לדיפולט..לא עזר....ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש בתקווה שזה יאפס תהגדרות...לא עזר...בבקשה עזרו לי..
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים בדקת את החיבורים? זה קרה לי פעם והסתבר שזה היה החיבור של הרמקולים למחשב. נסה לסובב אותו להכניס אותו בפנים או אולי להוציא רצת החוצה עד שצשמע טוב
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים בהגדרות של הכרטיס קול, בsound effect תשים את זה על none, כנראה שינית את הסאונד אפקט על אחד כזה שנותן הד......
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר איזה זה ההגדרות כרטיס קול??יש לי און בורד...אני השתמשתי ב- nvmixer כדי להרוס את הסואנד..וכמו שאמרתי ניסיתי להחזיר לבררית מחדל..נ.בניסיתי גם לסובב את החיבורים..לא עוזר..בעעע
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר תעשה restore לווינדוס יכול לעזוראיך לא חשבתי על זה..חחח תודה רבה הבעיה נפתרה!!נ.ביש לך מיקרופון אולי? :-\lolיש אבל אני עם אוזניות..חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.