עבור לתוכן

איזה תוכנית זולה התוכנית שמשודרת כרגע בAXN.

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על התוכנית עם המסוק המשוכלל הזה. לפני 2 פרקים היה איזשהו שחקן ששיחק מדען והיה חבר של השחקן הראשי. בפרק היום אותו שחקן משחק באותה סדרה עם תפקיד של אדמירל וכרגע הוא מנסה להרעיל את השחקן הראשי. אפילו לא אותה דמות!!! איזה עלוב!!!

• תגובות 44
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עזוב, הכי איכותי שיש שם זה A TEAM ומקגיבר, שזה באמת תוכניות איכותיות, ולא כמו VIPER וכל החרא המטומטם הזה

פורסם

<הקאה>מקגייבר זה תוכנית טובה??</סיום הקאה>

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

פורסם

אתה לא מבין כלום... תכבד קלאסיקות!!

וגם זה ענין של טעם... אתה רוצה להגיד שסדרה כמו VIPER (או עם המסוק הדבילי הזה לדוגמא, למרות שלא ראיתי) או למשל NIGHTMAN יותר טוב מA TEAM?

תגיד שכן :smile1: ;D

פורסם

Viper- נחמד.

Nightman- משעמם

"עם המסוק הדבילי הזה"- Airwolf. אתה אומר עוד מילה אחת על הסדרה הזו ואני תולש לך את האף. אתה אומר שמקגיוור קלאסיקה ואיירוולף לא?!

A-Team- לראות שוב ושוב ושוב- ולעולם לא להשתעמם. אחת הסדרות הטובות ביותר אי פעם. I pity the fool who doesn't see the A-Team

פורסם

OMG עשית לי חשק לראות A TEAM אבל אני ביס :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

Airwolf תוכנית צולעת

A-Team אפשר לראות שוב ושוב ושוב ושוב

Viper נמאס מתישהו ואז נותנים שנתיים שקט ואז שוב אפשר לראות עד שנמאס

Nighman איכס

Pacific Blue נחמד מאוד

פורסם

Airwolf תוכנית צולעת

A-Team אפשר לראות שוב ושוב ושוב ושוב

Viper נמאס מתישהו ואז נותנים שנתיים שקט ואז שוב אפשר לראות עד שנמאס

Nighman איכס

Pacific Blue נחמד מאוד

צודק בהחלט

עכשיו יש פסיביק בלו ויש פרק עם מיליון כוסיות

לא יאומן

פורסם

פסיפיק בלו זה לא השוטרים על אופניים?

פורסם

כן,ישן בטירוף.

פורסם

כל הסדרות בAXN שוות לתחת,חוץ מA TEAM שהיא סדרה ליגה ;D

בכל מקרה,AXN חרא של ערוץ.

הפעם האחרונה שהסתכלתי בו היתה לפני משהו כמו שנה+

פורסם

מה ציפית,ערוץ של HOT ::)

פורסם

מה אתם מדברים יש שם 2 תוכניות מין ראלטי כזה

הסרטים הביתים המדהימים ביותר בעולם משהו כזה

והתנהגות פרועה לחלוטין

אלה תוכניות יפות...

כמובן יש להם גם את ניקיטה (למרות שאחרי מספר שידורים חוזרים זה נמאס כבר), ויש את קרוס קאנטרי שזה די נחמד

פורסם

קרוס קאנטרי זה מצויין.

פורסם

מה ציפית,ערוץ של HOT ::)

XTRA HOT אוכל בלי מלח ובלי פלפל כל ערוץ שהיה אי פעם לYES וכל ערוץ שיהיה אי פעם לYES

וכנ"ל לגבי "ביפ".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים