פורסם 2006 ביולי 2719 שנים קצת תמונות שצילמתי היום של כמה חבר'ה התמונות צולמו עם ה-A610, עברו הסרת רעשים, הקטנה וחידוד. יש עוד כמה יפים אבל אני לא אפרסם אותם.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים אהבתי את השניה והאחרונה.בשניה הדבר הראשון שעלה לי בראש,בתור מה שהוא אומר זה "אה?"
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אכן, האחרונה עובדת מעולה, המבט הקישור ללוח שמאחור שנראה טיבעי כל כך והרעיון, פשוט תמונה מעולה.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים התמונה האחרונה מעולה, את השאר פחות אהבתי, בראשונה אין פוקוס עליו וזה מעצבן אותי קצת...
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר זו הייתה הכוונה, שהפוקוס יהיה על הספר והוא יהיה ברקע.הספר הוא הנושא בתמונה, לא הקורא.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים האחרונה הייתה עובדת אם היית מצלם חייל קרבי ולא מה שבבירור נראה כמו ג'ובניק בחיל האוויר, קצת מפספס את הרעיון ;D(או שאני זה שפיספס את הכוונה..?)
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים מחבר יוסי, אז אפשר בפוטושופ לטשטש קצת, אתה נטפל לדברים קטנים לדעתי. אני לא אומר שהתמונה מושלמת כי יש מה לשפר אבל בכל זאת. ולגבי התמונה האחרונה, זו מן בדיחה פרטית כי אתמול קיבלנו את ההצבות שלנו לבסיסים וכל אחד רצה משהו אז החייל שבתמונה לא ידע אם הוא יקבל להיות בקרייה או לא. היו גם הימורים וטבלאות שיבוצים שעשינו, בסוף צדקנו רק במחצית השיבוצים. ;D לכן אתה ואחרים כנראה לא הבנתם כי לא רשמתי את ה"סיפור מאחורי התמונה". חשבתי לשתף, כי לא יוצא לי לצלם כמעט במהלך השבוע.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים זה העניין, אתה תותח בפוטושופ, ציפיתי שתתקן את זה לבד הדברים הקטנים האלה לפעמים יכולים לשפר תמונה פלאים ואתה יודע את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.