עבור לתוכן

ספק כח נשרף כל כמה ימים

Featured Replies

פורסם

גם אחרי שהתקנתי ספק טוב(hec350trt)שמתי לב כי החום של כרטיס המסך מגיע במנוחה ל80-85 מעלות

חום דיסק קשיח+מעבד+לוח נע בסביבות 30-35 מעלות,בדקתי מתחים עם everest הכל תקין חוץ משני דברים:

12- מראה על12+,5- מראה על 7.66- . האם פה יכולה להיות הבעיה ומה זה אומר? פרטי המחשב:

p-4 3000/2mb דגם 630

asus p5s800-vm

inno3d 6600/256mb/agp

יש גם קירור טוב למארז,בכל זאת פתחתי המארז והפעלתי מאורר ביתי אך החום כרטיס מסך נשאר גבוהה

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי

לילה טוב

אגב,גם עם speedfan הנתונים זהים

פורסם

הספק חלש קח 400 450 WATT

פורסם

הספק אמור להחזיק את המערכת הזאת.

חוץ מזה ספקים לא ג'נריים, לא נשרפים בדרך כלל אם המערכת צריכה יותר מאשר הספק יכול לתת, אלא פשוט המחשב לא נידלק או שיש הודעה שרכיב לא מקבל מספיק חשמל

אם אתה אומר שנשרפו לך כבר כמה ספקים אז כנראה יש איפשהו קצר בלוח או רכיב אחר או רכיב מסוים גורם לקצר כאשר מופעל

או אולי הספק לא מתקרר , למשל אם המאוורר שלו חסום\תקוע \ לא עובד- למשל על ידי קיר או משהו בסגנון

מתחים לא מודדים עם תוכנה

טמפ יכולות להיות שיקריות- וזה מאוד מאוד נדיר אם בכלל שטמפ של רכיב מסוים גורמת לשריפת הספק

אלא אם הרכיב המאוד חם ממש ליד הספק ומחמם אותו מאוד ,אבל כרטיס מסך רחוק מספק כך שזה לא המקרה

פורסם
  • מחבר

הספק המקורי היה גנרי ועבד 10 חודשים בלי בעיה.אפילו כשעברתי לכרטיס המסך המובנה בעיית חום ושריפת ספק המשיכה.

הסרתי את כל הרכיבים המותקנים על הלוח,החלפתי זכרון,hd,cd,הבעיה נמשכת.

במחשבים אחרים ראיתי שהמתחים של מינוס 12 עובדים על מינוס,ואצלי זה מגיע ל 11-12 פלוס.

ואני לא יודע מה זה המתחים האלה והאם\כיצד גורמים לבעיה

אנא עיזרו לי-תודה

פורסם

לפי מה שבנתי יש לך קצר באחר המכלולים (אני חושב שספר לא גינרי היה מפסיק מזמן את העבודה ו סולגר לך את המחשב)

1) תוציא כל כרטיסים שיש לך במחשב

2)רב מודד פשוט היה רצוי במקרה הזה כדי לוודא אמיתות של מעגלי מדידה של הלוח

3) לקחת יד ולגעת בכל מכלול ומכלול להגיש חום מוגזם ...אחד התופעות זה קבלים עם נזילות חפש בלוח האם שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים