עבור לתוכן

הרגנו עד עכשיו כ-600 לבנונים

Featured Replies

פורסם

מספיק, זה לא לעניין.

• תגובות 366
  • צפיות 23.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אמרתי שהוא ניסח את הכותרת כאילו זה הרג מכוון נגד אזרחים.האזרחים נהרגו בדרך כי זאת מלחמה וזה חלק מהעניין.

רק שלא יציגו את צה"ל כרוצח כפי שפותח הדיון עושה.

אני חושב שאתה היחיד שהצליח לפרש "הרגנו עד עכשיו כ-600 לבנונים" בתור "צה"ל רוצח אזרחים ומכין מצות לפסח מהדם שלהם"

פורסם

זה לא שכתבתי "רצח". ומה שכתבתי זאת עובדה, שבנתיים עלתה לכ-800, לצד כ-300 מחבלים של החיזבאללה, למורות שהם מכישים.

היום זה כבר 900, כן, נכון, בוא נסתמך על המס' שהלבנונים זורקים לאויר.

גם בכפר כנא נהרגו 57, ומשום מה הצלב האדום עומד על המס' שלו שאם אני לא טועה זה 27.

אז התעמולה של הערבים עובדת גם עליך יפה.

ואני רוצה להזכיר הבדל תהומי בינינו לבין חיזבאללה והפלסטינאים, אנחנו לא שמים על הכוונת שלנו אזרחים, הם כן!!!

אז כדאי שתתאפסו על עצמכם עם ההתיפייפות הזאת.

אנחנו דואגים לאזרחים שלהם הרבה יותר ממה שהם דואגים, לא היה מאושר יותר מנסראללה במקרה של כפר כנא.

פורסם

לי , כן .

הם אנשים בדיוק כמוני וכמוך , רובו המוחלט של אזרחי לבנון , הם ערביים נוצרים , ולא מגיע להם למות בגלל ממשלה מושחטת ומשטר הזוי ...

אתמול בחדשות הרגו אותי ... הם היו בהלם שנהרגו 8 חיילים ו20 נפצעו ... כאילו ...

אתם במלחמה , הלו ?

כל המדינה הזאת חיה באיזו בועה שמה שקורה בצפון זה לא יודע מה ... פעילות מבצעית ולא יותר מזה .

זאת מלחמה לכל דבר .

העיקר השרים המזוהמים האלה יושבים ודנים על כל דבר ...

זה ככה , זה ככה , לתושבים בצפון לא נשלם משכורת , כן נשלם , נשלם קצת , לא נכריז על מצב מלחמה , זה יכאב בכיס , בלה בלה בלה .

ממשל מזוהם ומטונף .

את כולם לשים במסוק , להרים אותו מעל דרום לבנון , אנחנו כבר נדאג בעצמנו להוריד אותם ...

חעחעחעחעחע, אנשים כמוני וכמוך, חוחוחעחעחעחעחע, הרגת אותי עכשיו, צריך להרוג את כולם, אם הייתי בצבא הייתי הורג רק אזרחים, המזדיינים האלה הם הגרעין של העם המחורבן הזה....

מוות לערבים מוות לערבים מוות לערבים מוות לערבים

פורסם

איזה אינטלקט יש לבחור מעליי, פשוט מרשים.

פורסם

איזה אינטלקט יש לבחור מעליי, פשוט מרשים.

אכן חחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

(למרות שאני נוטה לסכים איתו) :-\

פורסם
  • מחבר

צריך להרוג את כולם, אם הייתי בצבא הייתי הורג רק אזרחים, המזדיינים האלה הם הגרעין של העם המחורבן הזה....

מוות לערבים מוות לערבים מוות לערבים מוות לערבים

"אם הייתי בצבא היית הורג רק אזרחים?"

יעני, לא מפריע לך ככה לירות לילדה קטנה בין העיניים, או לסשף גרון של איזה זקנה, או להטיל פצצות חופשי על בניינים שאתה יודע שיש בהם רק אזרחים בביירות - רק כי הם ערבים. שמע - אם אתה כל כך נחוש, למה שלא תיקח סכין קומנדו, תסע לסכנין או לנצרת ותתחיל לטבוח באנשים? אממ...סליחה, לא אנשים (חלילה), ערבים.

מפחד שיתפסו אותך? אז תכין איזה מטען חבלה מאולתר ותטמין אותו בגן ילדים שם - הכי חשוב לחסל את דור העתיד, אתה יודע.

ד"א, ראיתי עכשיו ראיון ב-CNN עם שר צרפתי כלשהו (שר החוץ אני חושב). הוא אמר שאם הפתרון של הסכסוך בין העולם המוסלמי לשאר העולם יהיה צבאי זה יהיה אסון בינלאומי (והוא צודק, מאות מליונים ואולי מיליארדים ימותו, בהנחה שבערך שליש מהעולם הם מוסלמים). הוא אומר שהפתרון זה להשקיע בחינוך הדור הבא, ובעזרה למוסלמים ע"י השקעה של העולם המערבי בבתי-ספר, אוניברסיטאות ובתי חולים. הוא גם טוען שהם כאלו אנטי-העולם בגלל העוני - שרק בזה הוא טועה וזה די שטויות - אבל בעיקרון אתה יכול לחסל ערבים עד מחר - שיש כ-2 מיליארד מהם בעולם, ושהם מתרבים מאוד מהר, לעולם לא תחסל מספיק בשביל לחסל את כולם. כמה מליוני יהודים אף אחד לא הצליח להשמיד לאורך ההיסטוריה, אולי לערבים יש כושר שרידות נמוך משלנו (כי לנו באמת יש כושר הישרדות די מדהים), אבל עדיין זה לא מעשי לחסל את כולם. גם טיפשי, כי מתוך 2 מיליארד - לא 2 מיליארד רוצים לחסל אותך.

פורסם

, כי מתוך 2 מיליארד - לא 2 מיליארד רוצים לחסל אותך.

נכון יש רק 1 שממש רוצים ועוד כ 0.5 שדי רוצים ועוד כ0.2 ש"רק" מעדיפים שנחוסל

פורסם

"אם הייתי בצבא היית הורג רק אזרחים?"

יעני, לא מפריע לך ככה לירות לילדה קטנה בין העיניים, או לסשף גרון של איזה זקנה, או להטיל פצצות חופשי על בניינים שאתה יודע שיש בהם רק אזרחים בביירות - רק כי הם ערבים. שמע - אם אתה כל כך נחוש, למה שלא תיקח סכין קומנדו, תסע לסכנין או לנצרת ותתחיל לטבוח באנשים? אממ...סליחה, לא אנשים (חלילה), ערבים.

מפחד שיתפסו אותך? אז תכין איזה מטען חבלה מאולתר ותטמין אותו בגן ילדים שם - הכי חשוב לחסל את דור העתיד, אתה יודע.

ד"א, ראיתי עכשיו ראיון ב-CNN עם שר צרפתי כלשהו (שר החוץ אני חושב). הוא אמר שאם הפתרון של הסכסוך בין העולם המוסלמי לשאר העולם יהיה צבאי זה יהיה אסון בינלאומי (והוא צודק, מאות מליונים ואולי מיליארדים ימותו, בהנחה שבערך שליש מהעולם הם מוסלמים). הוא אומר שהפתרון זה להשקיע בחינוך הדור הבא, ובעזרה למוסלמים ע"י השקעה של העולם המערבי בבתי-ספר, אוניברסיטאות ובתי חולים. הוא גם טוען שהם כאלו אנטי-העולם בגלל העוני - שרק בזה הוא טועה וזה די שטויות - אבל בעיקרון אתה יכול לחסל ערבים עד מחר - שיש כ-2 מיליארד מהם בעולם, ושהם מתרבים מאוד מהר, לעולם לא תחסל מספיק בשביל לחסל את כולם. כמה מליוני יהודים אף אחד לא הצליח להשמיד לאורך ההיסטוריה, אולי לערבים יש כושר שרידות נמוך משלנו (כי לנו באמת יש כושר הישרדות די מדהים), אבל עדיין זה לא מעשי לחסל את כולם. גם טיפשי, כי מתוך 2 מיליארד - לא 2 מיליארד רוצים לחסל אותך.

שישה מליון לא אומר לך כלום?

ולזה שרוצה להרוג ערבים רק כי הם ערבים, אני בטוח שאם הייתה ערבי לא הייתה חושב ככה וזה רק מראה עד כמה החשיבה שלך אובייקטיבית ומושפעת.

פורסם

ולזה שרוצה להרוג ערבים רק כי הם ערבים, אני בטוח שאם הייתה ערבי לא הייתה חושב ככה וזה רק מראה עד כמה החשיבה שלך אובייקטיבית ומושפעת.

בטח שהחשיבה שלו סוביקטיבית(אני חושב שהתקונת למילה הזו) אנחנו לא באירופה שאנחנו יכולים לנוח על זרי הדפנה אנחנו במלחמה מלחמת קיום אפילו כבר 60 שנה

אם היתה לי אפשרות לי לא היה כואב אילו הינו הורגים את כל הערבים המוסלמים כן כל הערבים המוסלמים רק שזה בילתי אפשרי אז אני חייב לותר מבחינת מוסר אין לי שום בעיה להרוג כל עם שאפילו חלק ממנו מהווה איום ממשי על קיומי בדיוק כמו שאם היה לי סרטן והיתי חייב לכרות איבר שלם היתי עושה את זה במצפון שקט

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שרוב הזמן היינו כמה מיליונים (טוב, היסטורית זה די שטויות להגיד את זה, אבל ברוב הזמן היוונו בטח פחות מאחוז מאוכלוסיית העולם. עכשיו אנחנו מהווים 0.3% בערך), ולמורות זאת לא הצליחו לחסל אותנו לחלוטין. אדראבא - החיסול של הנאצים אותנו היה מאוד מהיר ו"יעיל", ועוד אנחנו גם אז היינו אחד העמים הקטנים ביותר בעולם, ועדיין שרדנו, גם בשביל לעבור אחרי 3 שנים מלחמה גדולה ולנצח אותה.

בטח שהחשיבה שלו סוביקטיבית(אני חושב שהתקונת למילה הזו) אנחנו לא באירופה שאנחנו יכולים לנוח על זרי הדפנה אנחנו במלחמה מלחמת קיום אפילו כבר 60 שנה

אם היתה לי אפשרות לי לא היה כואב אילו הינו הורגים את כל הערבים המוסלמים כן כל הערבים המוסלמים רק שזה בילתי אפשרי אז אני חייב לותר מבחינת מוסר אין לי שום בעיה להרוג כל עם שאפילו חלק ממנו מהווה איום ממשי על קיומי בדיוק כמו שאם היה לי סרטן והיתי חייב לכרות איבר שלם היתי עושה את זה במצפון שקט

קודם כל, אירופה להערכתי, עד 2020 מקסימום, תבין שהשאיפה של האיסלם זה גם לחסל את הנצרות, ואם הוא יכול גם את הבוזהיזם וכו'... הדת שלהם מחייבת אותם לפגוע בכל מי שלא מאמין באיסלם. והם גם יפגעו במוסלמים אחרים שלא מאמינים - כמו השיעים נגד הסונים. ככה שנקווה שמלחמת אחים תהרוס אותם מבתוכו, כמו בעיראק. עדיף על זה שהם יתאחדו כנגדנו מן הסתם. עכשיו - שאירופה תבין את זה, צבא אנגליה, ארה"ב, ישראל, גרמניה, צרפת ושאר אירופה יהיה מספיק חזק בשביל כן לפגוע במדינות כמו איראן וסוריה. כמובן ששוב הבעיה היא שסין תתחזק עד אז והמשטר ישאר דיקטטורי, ושצפון קוריאה תשיג אטום ושרוסיה תחזור להיות עם הרעים. ככה תהיה מלחמת עולם שלישית בטוח, כי המוסלמים לא יפסיקו מעצמם.

עכשיו - כן, אני גם חושש מהמוסלמים וכו'.. אבל יש לי שלוש חברים ערבים מוסלמים, שאני יודע שהם פשוט "נולדו" לתוך החברה הזאת, חברה חילונית במקרה שלהם, והם באמת סבבה של אנשים ובטח שהייתי בוכה עליהם אם הם היו נהרגים. והמסקנה האופטימית שלי מזה היא שאנחנו לא באמת נילחם בעתיד נגד 3 מיליארד מוסלמים (עד 2020 זה יהיה משהו כזה), אלא נגד אולי 200-300 מיליון, והצבא שלהם לא יהיה כזה חזק. שוב - זאת בעיה אם רוסיה, סין וקוריאה יחליטו שהם בעד האיסלם, אבל אני מקווה שהם יהיו חכמות ויבינו שהאיסלם בסופו של דבר ישאף לחסל גם אותם.

פורסם

הנה הדגמה של הנזק שעשינו לבירות

beirutgr1.jpg

פורסם

מגניב :smile1:

מאיפה התמונה? יש כאלה של נהריה או כרמיאל?

פורסם

אנחנו לא באירופה שאנחנו יכולים לנוח על זרי הדפנה

מה הקשר? לנוח על זרי הדפנה זה מושג שמתאר שאננות לאחר ניצחון...

אם היה לי סרטן והיתי חייב לכרות איבר שלם היתי עושה את זה במצפון שקט

אהה באמת? לך תדבר עם אישה שצריכה לעבור כריתת שד... שאל אותה כמה היא שלמה עם זה...

רוצה משהו שיהיה לך יותר קל להזדהות איתו? לך שאל גבר עם סרטן הערמונית...

מבחינת מוסר אין לי שום בעיה להרוג כל עם שאפילו חלק ממנו מהווה איום ממשי על קיומי

באותה מידה תהרוג את כל הגברים כי הם אנסים פוטנציאלים... או יותר טוב... תהרוג את כל האנשים כי הם רוצחים פוטנציאלים... :kopfpatsch:

לכל דבר צריך להיות גבולות... גם אני באופן עקרוני פשוט לא סומך על ערבים... מבחינתי גם עם אחד ל10,000 הוא מחבל אי אפשר לסמוך על כל ה10,000 כי בכל זאת החיים שלי ושל האנשים שאני אוהב מונחים על הקו... אבל! זה לא אומר שצריך להרוג את כל ה10,000... ככה אנחנו לא יותר טובים מהם!

אני גם לא אומר שהאבדות בצד הלבנוני לא מוצדקות... זו מלחמה ואנחנו מדינה הומניטרית ומשתדלים להימנע מהריגת אזרחים אבל במלחמה מול ארגון פחדן שמסתתר מאחורי אזרחים אין ברירה אחרת...

השאיפה של האיסלם זה גם לחסל את הנצרות, ואם הוא יכול גם את הבוזהיזם וכו'... הדת שלהם מחייבת אותם לפגוע בכל מי שלא מאמין באיסלם.

מה?! :o ממתי? אתה מודע לזה שאפילו הקטע עם ה70 בתולות זה בולשיט נכון? את כל זה אין באיסלם... את כל הדברים האלה הכניסו הדמגוגים שלהם...

מסקנה... הם לא מפותחים בעליל :P

פורסם

מגניב :smile1:

מאיפה התמונה? יש כאלה של נהריה או כרמיאל?

זה מ CNN ואני לא חושב שיש כאלה של נהריה או כרמיאל כי הנזק לא מתקרב לזה לנו יש את הנשק ההכי חזק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים