עבור לתוכן

Project Stallion GTO

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה מזכיר את המקרר למנועים האמריקאים נראה בן זונה אפקטיבי ? לא יודע כנראה שלא ממש ותכוון אותו להוציא כי חום עולה למעלה :xyxthumbs:

גם על זה חשבתי ...

מי שראה את המארזים של SUNBEAM יודע שהם שמים שם CORE FAN זה בדיוק מה שאני אולך לעשות...

---

• תגובות 61
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה ממש מגניב!!!

אבל אם הקירור חשוב לך כלכך, אז אני לא חושב שהייתה צריך להשתמש בעץ כחומר הגלם למארז, עץ אומנם חומר מצוין!!! לבידוד הרעש, אבל הוא שומר חום וכך יהיה קצת פחות טוב לקירור המחשב :-\

לכן גם אני מציע לך להשקיע יותר בקירור עם מאווררים גדולים וטובים.

אתה יכול לומר לי איפה ואיזה מאווררים אתה מתכוון לשים במארז???

פורסם

אה, ואיפה מיקמתה אותם???

וגם אם אפשר לשאול, למה הלכתה על כלכך הרבה מאווררים קטנים?

פורסם

מאוררים מגעילים ביותר.. כשהם שקטים יחסית, הם בקושי מזיזים אוויר.

וכשהם מזיזים כמות סבירה של אוויר, הם מרעישים בצורה מציקה.

כשהם מזיזים אוויר בצורה טובה, הם מרעישים בצורה בלתי נסבלת.

אין אפשרות לשמן את המאוררים האלו במקרה הצורך, לאחר הורדת המדבקה, תמצא שהחור שאמור להיות הגישה לציר המאורר, חסום...

וקדיחה שלו תכניס הרבה לכולוך לציר של המאורר... דבר שלא יתן לו להמשיך לחיות הרבה זמן בצורה נורמאלית...

הכל נאמר מניסיון איתם...

פורסם
  • מחבר

yuval1101 - לא היתה לי אפשרות....

KETCHUP מה אתה מציע?

פורסם

אבל איפה מיקמתה אותם???

ואם אתה רוצה תתן לי תקציב ואני אגיד לך איזה מאווררים טובים לקנות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כמה כבר מאוורר יכול ? לעלות?

תקציב ללא גבולות :silly:

---

צריך

80MM:

2 מאווררים חזקים כמה שיותר

4 מאוורררים עים יחס

עלות\תועלת הכי טוב

120MM

ומאוורר אחד שהיה חזק ככל הניתן

פורסם

תכין תמזומנים זה יעלה הרבה

קבל קישור כדוגמא

120 סמארט פאן של TT http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=2014

חחייתת טרף אדירה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2515

עוד חיה אדירה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2012

תיקנה כמה כאלה ואתה יכל לכוון אותם על חלש חזק וככו

פורסם

תקנה 6 מאווררים של EVERCOOL, הדגם של SPIDER FILTER FAN, הם ממש ממש שקטים וממש חזקים :xyxthumbs:

ובקשר למאוורר של 120mm תקנה את אותו מאוורר של 80mm רק בדגם של 120mm, המאוורר הזה הוא ממש ממש ממש ממש חזק ואני לא מגזים!!! אבל הבעיה שלו שהרעש שהוא עושה הוא גבולי בהגדרה של שקט, יש לו 25dba, זה בסדר? אם לא אני אמליץ לך על אחד אחר שקט יותר ( אבל גם חלש יותר ).

את כל המאווררים האלה תמצא ב- www.goldtop.co.il , אין אותם ביותר זול משם ( לפחות לא מקום שאני מכיר ), והמאווררים האלה הם ממש נדירים בארץ, גם אני הזמנתי אותם לא מזמן ( הם עוד לא הגיעו ).

פורסם

בגדול המאווררים של Tt הם חרא ולא יותר מזה. (אולי יש כמה שהם עוד איכשהו טובים כמו הטנדרבלייד אבל הם יקרים יחסית)

המאווררים של AC טובים יותר ועולים חצי מחיר. (רק דוגמא)

פורסם
  • מחבר

אוקיי...תודה לכם..

תגידו אם אני שם AIR DUCT על המעבד ושם BLOWER ממש חזק בחוץ זה היה יעל יותר מאשר סרקולצית אוויר מושלמת במארז..?

בלי שום קשר לרעש?

ואני מתכוון ממש חזק

200-400CFM ?

פורסם

זזה יהיה ממש רועש זה מה שאני יכל לאמר לך :silly:

פורסם
  • מחבר

אני יודע...

אבל היה משו טוב לאוברקלוק.... ;D?

פורסם

כנראה שכן תיבדוק כמה CFM אם זה 200 אז כן כן כן תלוי בסינג שיש גם אבל מספיק משהו חרא עם כזה "מאוורר,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים