פורסם 2006 ביולי 3119 שנים הוא טוב לחסינות רעש אם אני לא טועה אבל זה לא מה ששאלת בכל זאת משהו אם אתה מוכר תמאוורר הזה אז תישתמש בו חחחחחאהבתי תעיצוב לא יחסר לך מקום אחי
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אתה תצטרך הרבה מאווררים כי בגלל שזה מעץ יהיה שם חום נוראי ובקשר לכינוי שלי אם הייתי יכול הייתי מחליף
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר הוא טוב לחסינות רעש אם אני לא טועה אבל זה לא מה ששאלת בכל זאת משהו אם אתה מוכר תמאוורר הזה אז תישתמש בו חחחחח אהבתי תעיצוב לא יחסר לך מקום אחי הבעייה היא ש יש למאוורר מגנטים חזקים מאוד.... זה כמו קרינה בשביל בין אדם... :-\ --- בקשר למקום כה גם אני חושב כך.. זה גם יתאים לשולחן שלי.... : --- עריכה: אל תדאג אני סתם אמרתי....
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים \חח שובב כימעט האמנתי לך סתם.... לא האמנתי לך נו אז אתה תישתמש בו או שלא ?? מציע לך לרפד את הכל בספוג מוכן וחתוך במידות נגד רעש זה יהיה בן של זונ*
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים זה גם מה שאני חשבתי, עד ששמתי את המחשב בחדר שלי וכל מה שרציתי זה לזרוק אותו מהחלון...חבל להוציא כסף אחר כך בגלל תכנון לקוי.תכנון לא עולה כסף.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר טוב אנשים יש עידכון..... אני מתקדם עים ה פלאטה האחורית ... אני יודע שהיה אפשר לשים 92 אבל אין לי כרגע תקציב זה....ל ובכלל המאווררים האילו דיי טובים. ---- וזה עוד באוברקלוק ל 3GHZ.... עוד משאו מוזר ביותר. כאשר אוצאתי את כל המאווררים של המארז והפעלתי תמחשב... הטמפרוטורות צנחו ב 8 מעלות . של המעבד. מישאו מוכן להסביר לי למה?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים בדקתה כמההיו עם המאווררים ?? יכל להיות שזה סתם מערבב תחום ושהוצאת היה חורים פתוחים וניכנס אויר נקי שהמאוורר של המחשב שאב בכל מצב תעשה שהכל יוציא חוץ מבפאה אחת מול הלוח
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים נחמד מאוד.זה בכל מקרה בחיים לא יגרום לי לאהוב מארזים מעץ.ועוד משהו למה אתה צריך כזה הרבה מקום בתוך המחשב?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר שלום לכולם מזמן לא עדכנתי.. ---- אני מוסיף כמה דברים לפרוייקט אני אנסה להכין משו כזה ... http://rapidshare.de/files/29116192/Round_Butterfiles_Hood_Scoop_RomaXTX.rar.html SKETCHUP - הוא ישב בגג של המארז ומכניס אוורי קר... האוויר הזה יצא דרך הספק והמאווררים שמאחורה --- לכל מורי הלשון האילה שרק יודעים לתת ביקורת על ה כתיבה.. אין לי כח לחשוב איך מה כותבים...
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים זה מזכיר את המקרר למנועים האמריקאים נראה בן זונה אפקטיבי ? לא יודע כנראה שלא ממש ותכוון אותו להוציא כי חום עולה למעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.