עבור לתוכן

התייעצות: לשדרג או לא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם אני חושב ששנה לפני הצבא לא לשדרג זה דבילי..אם אני מסתכל על השנה האחרונה (והיא עוד לא נגמרה) שיחקתי המון בתקופת הלימודים, חוץ מהחודש הצפוף של הבגרויות.

בניתי טבלה עם 4 אופציות: לא לשדרג בכלל; לשדרג כ. מסך ב-1000 שקל; לשדרג כ. מסך ב-1700 שקל; לשדרג מערכת בבערך 2500 שקל.

יש בטבלה 5 שיקולים, כשכל שיקול קיבל 1-5 נקודות: רווח בטווח הקצר (5); רווח בטווח הארוך (2); שיקול כספי (5); אפשרויות שידרוג עתידיות (4); וכמה זמן אוכל להישאר באופציה הספציפית (5).

התוצאות: לא לשדרג בכלל: 11. כ. מסך ב-1000: 17. כ. מסך ב-1700: 10. שידרוג שלם: 16.

כע, אני חפרן לא קטן, אבל אני גם לא רוצה לזרוק סתם כסף :)

what do you say?

[attachment deleted by admin]

• תגובות 60
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני חושב ששנה לפני הצבא לא לשדרג זה דבילי..אם אני מסתכל על השנה האחרונה (והיא עוד לא נגמרה) שיחקתי המון בתקופת הלימודים' date=' חוץ מהחודש הצפוף של הבגרויות.

בניתי טבלה עם 4 אופציות: לא לשדרג בכלל; לשדרג כ. מסך ב-1000 שקל; לשדרג כ. מסך ב-1700 שקל; לשדרג מערכת בבערך 2500 שקל.

יש בטבלה 5 שיקולים, כשכל שיקול קיבל 1-5 נקודות: רווח בטווח הקצר (5); רווח בטווח הארוך (2); שיקול כספי (5); אפשרויות שידרוג עתידיות (4); וכמה זמן אוכל להישאר באופציה הספציפית (5).

התוצאות: לא לשדרג בכלל: 11. כ. מסך ב-1000: 17. כ. מסך ב-1700: 10. שידרוג שלם: 16.

כע, אני חפרן לא קטן, אבל אני גם לא רוצה לזרוק סתם כסף :)

what do you say?

[/quote']

אני לא מוצא את ההיגיון בטבלה.... מישהו יכול להסביר?

פורסם

אחי קבל פתרון לפנים

תקנה מה tradezone

כרטיס מסך 9800 פרו 256 ביט ב500 שקל

או איזה 6600gt ב500 וזהו

זה יספיק לך למשחקים במהלך ה4 חודשים עד השירות

תשחרר מהצבא ותרביץ שדרוג כולל

מעבד+לוח+זכרון+כרטיס מסך+ספק וזהו

או שתקנה xbox360 או ps3

וככה תשאר לך האקס בוקס מערכת משחקים + מערכת משחקים ל fps שהיא תהיה בינונית וגם תהיה לך מערכת עבודה

פורסם

PurePro

PS3 יעלה 600 דולאר בחול ויקח בטח הרבה זמן עד שיפרצו אותו ביגלל כל ההגנות החדשות של הבלו רי

וגם ביגלל שיקח זמן עד שיהיו צורבי בלו רי נורמלים

בישראל... למי שרוצה קונסולה שיקנה 360 או WII

כי המישחקים של הPS3 הולכים להיות מאוד יקרים

פורסם

בסדר אבל שקיח כרטיס יש שנייה חזק לבנתיים שיריץ בהנאה את כול המשחקים עד ל4 חודשי גיוס

ואז שיקנה גם אקס בוקס וישחק בו בהמלך השיורת וגם אחריו והראדון 9800 פרו ישאר לו למשחקים בינונים

וככה הוא נהנה מ2 העולמות

מחשב לעבודה כללית = אינטנרט,עבודות,הרודות לאקס בוקס

ואקס בוקס למשחקים

פורסם

WII

אל תקנה אקס בוקס 360 .. למה?

כי זה גרוע....הם מיהרו להוציאו אותו לשוק....זה אפילו לא ברמה של דור חדש לקונסולות...זה דור 1.5

פורסם

WII

אל תקנה אקס בוקס 360 .. למה?

כי זה חרא....הם מיהרו להוציאו אותו לשוק....זה אפילו לא ברמה של דור חדש לקונסולות...זה דור 1.5

אני פאן של נינטנדו אבל בכל זות

360 כן דור חדש בגרפיקה ופיזיקה ומתאים למי שאוהב מולטיפליר ומוכן לשלם על זה

WII -דור 1.5 בגרפיקה אבל מאוד מיתקדם מבחינת שליטה ומקוריות והרבה יותר זול

PS3-מיפלצת אם הרבה כח אבל יקרה מידי+מישחקים יקרים מידי+לוקח הרבה זמן לפתח+בטח יהיה מאוד קשה ליפרוץ תהגנות שלה

אני אישית מעדיף תWII אבל זה לא אומר של360 אין מה להציעה ולמי שיש מספיק כסף מיותר גם לPS3 יהיו דברים טובים

פורסם

תקשיב...האקס בוקס בכלל לא דור חדש בפיסיקה וגם לא בגרפיקה...אין בו שום התקדמות ופיתוח מהאקס בוקס הרגיל חוץ מרכיבים מתקדמים בקצת יותר ובאפשרויות רשת ומולטיפלייר...

הWII לעומת זאת הוא חדשני....אין ספק בכך שהוא מוצר שלא חשבו עליו

פורסם

תחכה 4 חודשים ותראה אם אתה עדיין צריך את זה.

פורסם

תחכה ותחכה ותחכה...

תעשה (לדעתי) מה שבראש שלך.

הרי אחרי שתקנה יש סיכוי טוב שלא תהיה מרוצה ושהדגם הזה יצא בדיוק ושהמחיר שלזה הדגם הזה ירד בדיוק וזה ממש לרוץ במעגל.

פורסם

אם אתה רוצה 7800GS, אני מוכר.

בפחות מ1700. צור איתי קשר.. אחלה כרטיס.

פורסם

Pure Pro מדבר פה הכי הגיוני תקשיב לו!

פשוט תביא 6600GT + ספק 330 וואט של FSP. כל העסק משהו כמו 770 שקל.

פורסם

אם אתה רוצה 7800GS, אני מוכר.

בפחות מ1700. צור איתי קשר.. אחלה כרטיס.

ואללה פחות מ 1700?

לקנות כרטיס יד שניה ביותר מחדש,איזה מציאה.

פורסם

ואללה פחות מ 1700?

לקנות כרטיס יד שניה ביותר מחדש,איזה מציאה.

מי אמר יותר מחדש.. ימעפן :P

1500. זה כרטיס שנשאר לו עוד שנתיים ומשהו אחריות.. לא כדאי?... קניתי אותו לפני חצי שנה.

פורסם

לא לא שווה

קניתי את שלי ב1500 ומשהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים