עבור לתוכן

התייעצות: לשדרג או לא?

Featured Replies

פורסם

אתה רציני? עד כמה שאני זוכר X360 עולה עדיין 4000 שקל לגירסה הנורמאלית...

קודם כל זה המחיר בארץ ובעיקרון אתה יכול לבקש מימישהו שנוסע לחול ליקנות מחול בהרבה יותר זול או להזמין מאתר מכירות ברשת

או לשלם ת4000 שקל על 360+פריצה חלקית שקימת כרגע ולא לבזבז יותר כסף על PC או קונסולות עד סוף השרות

(לשחק רק במישחקים שעובדים אם הפריצה)

או שתחכה לWII שאמור לעלות בפחות מ250 דולאר בחול ושיש לו תאימות לאחור לקוביה (יש מישחקים משומשים זולים וטובים לקוביה)

ותיקנה בהתחלה רק איזה 2 מישחקים כמו WII ספורט וזלדה ותיתר תיקנה מישחקי קוביה משומשים עד שגם לWII תיהיה פריצה

לפי דעתי בסך הכל שתחשוב על ה3 שנים זה יצא לך יותר זול בהרבה מלהחזיק מחשב של גימרים

על תישכח שהD3D10 יכנס חזק בתוך השנים האלו וזה עוד איזה כרטיס מסך ב1500 שקל לפחות

ועל תישכח שוסיטה צריכה הרבה זיכרון +עוד זיכרון למישחקים הכבדים העתידים ככה שאתה לא תיגמור אם זה

וגם ככה לא יהיה לך הרבה זמן מישחק

אני אישית החלטתי לוותר על קנית מחשב חדש וליקנות DS LITE +"מכשירי גיבוים" כרגע

ותWII שיהיו פריצות (טוב אני גם ככה פאן של נינטנדו)

מחשב אני כניראה יקנה שהD3D10 יהיה באמת נפוץ בשוק ושהארדיסקים האיברדים גם יהיו נפוצים וזולים ואני מעריך שזה יהיה תוך שנה שנה וחצי

(טוב אני סימתי צבא מיזמן

• תגובות 60
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהה??

אני לא מבין בכלל למה אתה משדרג, יש לך ELSA Radeon 9800SE 256bit ... הוא בטח מפעיל היום את רוב המשחקים בשוק.

גם אם זה לא על הרזולוציות הכי גבוהות.

חוץ מזה שאתה הולך להתגייס, אז גם אם תקנה לא תוכל להנות ממנו להרבה זמן.

לדעתי , תחסוך את הכסף יש דברים שהרבה יותר שווה להשקיע בהם מאשר מחשב.

אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אבל במצב שלי אני עוד איכשהו מבין GF4MX440 ..

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הזה כבר מזמן לא מצליח להחזיק את המוד ל-Pro (בהתחלה החזיק, הזדקן ועכשיו כבר לא) ובמשחקים אפילו דיי ישנים כמו COD2 ועוד אני צריך להוריד איכות תמונה או ב-COD אני בוחר באופציה של DX7.

לפני כמה חודשים הגוף קירור שלו נדפק ואני אילתרתי משהו, בינתיים הכרטיס כבר זקן והגיע הזמן להחליפו, מדי פעם הוא קורס

פורסם

הכרטיס הזה כבר מזמן לא מצליח להחזיק את המוד ל-Pro (בהתחלה החזיק, הזדקן ועכשיו כבר לא) ובמשחקים אפילו דיי ישנים כמו COD2 ועוד אני צריך להוריד איכות תמונה או ב-COD אני בוחר באופציה של DX7.

לפני כמה חודשים הגוף קירור שלו נדפק ואני אילתרתי משהו, בינתיים הכרטיס כבר זקן והגיע הזמן להחליפו, מדי פעם הוא קורס

תיקנה כרטיס משומש טוב -רק בישביל שיהיה לך גם מחשב סביר בשרות

וחוץ מיזה תיקנה איזה קונסולה דור חדש כמו שיעצתי לך ואז לא תיצתרך לחשוב על שידרוגים בצבא

פורסם

אממ אחי תקנה איזה 9800 פרו יד שנייה ב500 שקל ככה יש גם 6600gt ב500 שקל פה בטרייד זון וזהו

פורסם

אני שמתגייס כמוך קניתי 7800GS לפני חודש

לא מצטער על זה לרגע

פורסם

אני שמתגייס כמוך קניתי 7800GS לפני חודש

לא מצטער על זה לרגע

כי כרגע אתה עדין לא בצבא והD3D10 עדין רחוק

חכה שתיהיה בצבא ולא יהיה לך הרבה זמן ואחרי שנתים כל הכרטיסים יהיו D3D10

ותיצתרך גם יותר זיכרון בישביל להחזיק מישחקים כבדים

ובטח תירצה לשדרג לארד דיסק איברדי וכל מיני דברים אחרים

בקיצור המון כסף לחיל רק בישביל להחזיק מחשב מישחקים

פורסם

תקנה ב200 ש"ח איזה 5200 ותגמור עם זה אם זה ממש דחוף לך.

פורסם

תקנה ב200 ש"ח איזה 5200 ותגמור עם זה אם זה ממש דחוף לך.

5200 למחשב למישחקים-אני מקווה שאתה צוחק כי עם לא-

:bash::kopfpatsch::s07:

פורסם

כן. הדבר העתיק הזה יכול לסחוב כמה משחקים. אומנם לא תוכל לשחק עם הכרטיס על ההגדרות הכי גבוהות, אבל למה אתה צריך את זה? עוד כמה חודשים אתה מתגייס. תשקיע את הכסף במשהו אחר, כי את המחשב אתה לא הולך לראות בזמן השירות. אל תזרוק סתם כסף על כרטיס טוב יותר, חבל.

פורסם

כן. הדבר העתיק הזה יכול לסחוב כמה משחקים. אומנם לא תוכל לשחק עם הכרטיס על ההגדרות הכי גבוהות, אבל למה אתה צריך את זה? עוד כמה חודשים אתה מתגייס. תשקיע את הכסף במשהו אחר, כי את המחשב אתה לא הולך לראות בזמן השירות. אל תזרוק סתם כסף על כרטיס טוב יותר, חבל.

תיקרא את כל הדיון לפני שאתה מגיב

קודם כל יש לו 9800 מוחלש שזה יותר טוב מ5200

חוץ מיזה המלצנו לו ליקנות כרטיס משומש כי הוא לא מיסתפק בכרטיס הקים

ואני המלצתי לו ליקנות 360 פרוץ חלקית (אין פריצה מלאה כרגע)או WII +כמה מישחקים משומשים של קוביה+איזה 2 מישחקי WII(שהWII יצא)

ואז לחכות שיצא פריצה לWII

פורסם

הוא אמר שהכרטיס שלו כבר מגמגם במשחקים הכי פשוטים. הכרטיס שלו לא אמור לגמגם במשחקים פשוטים->הכרטיס שלו הרוס->יקנה אחד פשוט במקומו מכיוון שעוד מעט הוא מתגייס ולקנות כרטיס ב- 1K+ יהייה סתם בזבוז כסף.

360 קצת יקר, אתה לא חושב?

הוא מתגייס עוד 4 חודשים. מה אתם מציעים לו דברים יקרים שגם ככה עוד שנה לא יהיו שווים כלום? תשמור תכסף ותקנה כרטיס מסך כשתשתחרר. אם הכרטיס מסך שלו לא היה מקולקל, הייתי ממליץ לו לא לשדרג(כפי שרשמתי בהודעה הראשונה שלי כאן).

גם לי הייתה התלבטות האם לקנות מסך חדש או לא(ואני מתגייס בכלל רק עוד שנה), והחלטתי שלא, מכיוון שלא אספיק להנות ממנו.

פורסם

ממש ממש לא. לא משתלם לך בכלל לשדרג.

פורסם

הוא אמר שהכרטיס שלו כבר מגמגם במשחקים הכי פשוטים. הכרטיס שלו לא אמור לגמגם במשחקים פשוטים->הכרטיס שלו הרוס->יקנה אחד פשוט במקומו מכיוון שעוד מעט הוא מתגייס ולקנות כרטיס ב- 1K+ יהייה סתם בזבוז כסף.

הוא מתגייס עוד 4 חודשים. מה אתם מציעים לו דברים יקרים שגם ככה עוד שנה לא יהיו שווים כלום? תשמור תכסף ותקנה כרטיס מסך כשתשתחרר. אם הכרטיס מסך שלו לא היה מקולקל, הייתי ממליץ לו לא לשדרג(כפי שרשמתי בהודעה הראשונה שלי כאן).

גם לי הייתה התלבטות האם לקנות מסך חדש או לא(ואני מתגייס בכלל רק עוד שנה), והחלטתי שלא, מכיוון שלא אספיק להנות ממנו.

צבא זה לא צינוק שהוא לא יראה אף פעם תבית

גם ביחידות חיר יש רגילות ויש שבתות פה ושם וגימלים ואם היתה בצבא היתה יודע את זה

ואני ממליץ לו על קונסולה דור חדש כי אחרי הקניה הראשונה היא תחזיק יותר זמן מימחשב

חוץ מיזה ב4 חודשים האלה הוא יכול לעבוד ולחסוך גם לכרטיס נורמלי וגם לקונסולה

וחוץ מיזה ה5200 מת מיזמן אם כבר תמליץ לו על 6200 לא מוחלש

פורסם

:kopfpatsch:

טוב שלא הגזמת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים