עבור לתוכן

התייעצות: לשדרג או לא?

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך (מכיוון שהנוכחי שלי כבר לא סוחב) וספק כוח (כדי שהוא יוכל להניע את הכרטיס החדש).

אני לא מצליח להחליט, מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס ליחידה קרבית, האם כדאי להשקיע בשידרוג מלא ל-Pci-e (מעבד לוח אם וכ. מסך), להנות ממנו 4 חודשים ואז שהמחשב יישב בבית כשאני אסגור שבת אחרי שבת, או לשדרג רק את הכרטיס מסך לכרטיס מסך איכותי (דוגמאת ה-7800GS - 1700 ש"ח) אבל אז אם אני ארצה לדשרג את המחשב מתישהו לא יהייה לי מה לעשות איתו.

מה אתם אומרים? התייעצתי עם כל מי שאני יכול ועדיין אין לי תשובה, אז החלטתי להעזר בכם :)

תודה לעוזרים

:hat:

• תגובות 60
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי איזה כרטיס מסך תוכל להביא כשתשדרג [מה יכנס בתקציב]

פורסם
  • מחבר

בהנחה שאני מתחשב בירידת מחירים של AMD, אז 3800x2 זה בערך 900 שקל, לוח אם עוד 700 שקל וכ. מסך עוד 1000 בערך

פורסם

אם יש לך מה לעשות ב-4 החודשים הקרובים [מבחינת תכנונים יום-יומיים,עבודה,חברים וכו'] אז אל תלך על זה

אם אתה מתכוון לשבת על התחת 4 חודשים אז זה קנייה מאוד מבטיחה.

פורסם

אל תשדרג

פורסם
  • מחבר

עבודה לא בטוח שתהייה...חברים תמיד יהיו וזה לא קשור לשידרוג..

אז אתם אומרים רק כרטיס מסך?

פורסם

אממ למה לקנות 7800gs

תקנה 7600gt ל agp ב1300 שקל וגרמתה

פורסם

רק כ. מסך.

פורסם

אממ למה לקנות 7800gs

תקנה 7600gt ל agp ב1300 שקל וגרמתה

7800 חזק ממנו

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי ה-7800GS הוא הכרטיס הכי חזק שיש כיום ל-AGP, אז אני מניח שהוא בעל כוח להריץ את וויסטא ואת משחקי העתיד, לפחות בצורה סבירה..

פורסם

לא מדוייק, בכל זאת סביר הוא מונח יחסי ... :-X, בכל זאת עדיף רק כרטיס לדעתי

אפשר לשאול לאיזו יחידה אתה מתגייס? 8)

פורסם

שמע לי הוא מפעיל כל משחק בצורה מעולה,אני מוריד פיר עכשיו בשביל לבדוק.

ויוט לפי מה שכרגע אנחנו מתגייסים באותו יום

פורסם

בשביל 4 חודשים לא צריך להשקיע לטווח הארוך. תוציא 1000-1500 ש"ח על כרטיס מסך מצויין, שכיום יסחוב לך הכל בצורה טובה, ועוד 3 שנים תשדרג שוב ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, החלטתי בעצתכם ללכת על ה-E-VGA 7800GS :)

ו-Skid, ה-19 לנובמבר הוא תאריך כללי, החלוקה לחטיבות השונות אמורה להיות בשבוע הזה (19-24 לנובמבר)

פורסם

אבל מתי?

החארות כבר שנה גוררים אותי לא אומרים כלום אין מיונים אין שיט,לא מתקשרים,לא מדברים,לא רוצים אני לא אתגייס לא חובה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים