עבור לתוכן

מה זה הרכיב הזה ?

Featured Replies

פורסם

ואיך אפשר להפעיל אותו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

קשה להבין... יש מק"ט מאחורה או בצד שתוכל לרשום?

פורסם

זה לד, לא?

פורסם
  • מחבר

מאחורה רשום B1 וזה ניראה לי כמו מקלט אינפרה שתי רגליים השאלה איך הוא פועל עם שתי רגליים

פורסם

1. ממש אי אפשר להבין מה הרכיב הזה. אם אתה רוצה עוד מידע עליו, אתה חייב לצלם תמונה יותר טובה או לכתוב פה בדיוק את מה שכתוב עליו כדי שנוכל לזהות אותו.

2. במצלמת טלפון לא מצלמים רכיבים, גם במצלמת רשת לא. כל דבר אחר עדיף, גם סורק שולחני.

3. למקלט אינפרא אדום יש 3 רגליים, אין מקלט עם רק שתי רגליים.

4. אם הייתי מנחש, הייתי אומר שזה קבל דומה לסוג הזה (השמאלי):

ceramic_caps2.jpg

פורסם

יש כזה מקלט אינפרא אדום עם שתי רגליים

פורסם

יש כזה מקלט אינפרא אדום עם שתי רגליים

למען האמת יש נגד או דיודה (כבר לא זוכר, הסניליות דוהרת...) שקולטים קרינת אינפרא אדום (להלן א"א) ובהתאם מעבירים זרם או לא. אפשר למצוא כאלה בעכברים לא אופטיים (וגם במדפסות מסוימות), זה לא מקלט א"א.

פורסם
  • מחבר

וחוץ מזה גם המקלט של הממירים הדיגיטליים הוא גם שתי רגליים עכשיו השאלה איך מפעילים את זה

פורסם

וחוץ מזה גם המקלט של הממירים הדיגיטליים הוא גם שתי רגליים עכשיו השאלה איך מפעילים את זה

הכל טוב ויפה כדיון תאורטי, אבל עדיין לא ברור איזה רכיב נמצא אצלך. עוד מידע בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אחים שלי אתם צדקתם אני בדקתי את הרכיב חיברתי אותו עם לד וברגע שאני מכוון אליו שלט ולוחץ אז הלד נידלק עכשיו הבעיה שצריך להקריב את השלט ממש קרוב כדי שזה ידלק יש משהו לטווח יותר ארוך לפחות 2 מטר כי אם כן אז אני רוצה לדעת את השם שלו וכמה הוא עולה

פורסם

אוקי, התקדמנו. לקח לי קצת זמן להיזכר איך קוראים לזה באנגלית, נראה לי שזה הרכיב שלך:

http://en.wikipedia.org/wiki/Photodiode

Photodiode.jpg

כמה מתח אתה מזין לתוך זה?

נ.ב.

נסה את המעגל הבא, אבל אני לא מבטיח שזה יעבוד.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הזנתי חמש וולט

פורסם

אוקי, זה כבר כנראה מעבר לידע שלי באלקטרוניקה... :nixweiss: נסה לשנות גם את הזרם ???. אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אחי יש לך ידע נרחב מאוד כי ברגע שהעלתי מתח הטווח גדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים