פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ראיתי בנמלים קונטנריים של גבינות והם היו מצופים בקלקר שאלתי את אבא שלי למה זה הוא אמר שזה שומר על הקור ולא מקבל את החום מבחוץ עכשיו אם אני יכניסקלקר ליד הדלתות ולמעלה של המארז זה באמת יעבוד?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים קלקר הינו חומר מבודד...משמע, התוספת שאתה רוצה תהווה פעולה הפוכה ו רק תגרע מיכולות הקירור של המארז....בקיצקץ -> החום רק יעלה...
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מנסיון קלקר יעיל תחת קירור "Extreme", למשל אם אתה מקרר בעזרת LN2! כשהמערכת בתוך קלקר הקור נלכד בתוך ושומר על סביבה קרירה בכללית מה שמאט את קצב שינוי מצב הצבירה.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ההבדל הוא שבמכולות שראית אין שום דבר שפולט חום! יש שם חומרים קרים. אז כמו שאמרו, קלקר הוא מבודד, והמארז שלך מייצר חום, וכל החום הזה ישאר בפנים.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר אם אני עוטף? את המארז בקלקר ומשאיר את החורים של מארז יעני אוויר זורם במארז זה יתן שיפור
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים לא, זה לא יתן שום שיפור על פני מארז מפח\אלומיניום, להפך, אם קודם המתכת ספגה חלק מהחום, עכשיו גם את זה אין.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מקור החום במקרה הזה הוא לא מחוץ למארז, אלא הרכיבים בתוך המארז פולטים חום.מה שאתה רוצה זה להפטר מהחום הזה לא לשמור אותו בתוך המארז.במקרה של מקרר, מקור החום הוא מחוץ ל"מארז" המקרר והקור בפנים. במקרה הזה תרצה בידוד טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.