עבור לתוכן

ייעוץ בקניית מחשב חדש... פנטיום 4 3.4DUAL או מחשב Core2 ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה ?! לחכות עד תחילת 2007.. זה עוד הרבה זמן ! ארבעה חודשים... ואי אפשר לדעת אם ירדו המחירים.. ואתה יודע מה זה מחשבים הכל משתנה ופתאום בתחילת 2007 ייצאו עוד דברים חדשים ותגיד לעצמך שוב "אני אחכה עד אמצע השנה בטח יירדו המחירים"... אני לא יכול לחכות.. יש לי מחשב מ-2003 ללא שינוי (פנטיום 4 1.7... 15 ג'יגה שמתוכם נשאר לי פחות מג'יגה.. כרטיס זכרון של 128MB.. המחשב שלי גוסס אני רוצה חדש)..

ובקשר למה שאמרת - החנות אייבורי הרבה אבל ממש הרבה אמרו לי - לא - לקנות משם כי הם ממחזרים דברים ויש להם הרבה בעיות.. המליצו לי על מרדנית ו-KSP.. וגם מקודם נכנסתי לאיזה אתר של חנות בצפון www.omc.co.il ויש שם כבר את המעבדים החדשים (ה-E6600 ב-2300 שקל).

אוף די אין לי כוח לחכות אני רוצה כבר לקנות וכל כך לחרוש על המחשב ולהוריד דברים שאני עכשיו לא יכול... (אימיול.. להוריד סרטים... משחקי מחשב.. כי מ-2003 לא שיחקתי בשום משחק כמו GTA.. FIFA...Need For Speed - Underground.. ועוד הרבה משחקים שכולכם בטוח שיחקתם וחרשם - לי לא היתה האפשרות לשחק בזה.. וזה באסה..)

פורסם

מה אני יגיד לך תעשה מה שאתה רוצה אבל אני יחכה כי זה גם לבר מצווה שלי והחנות הזו ששמתה קישור היא ממש דפקה מחירים למעבד באייבורי הם נותנים מעבד E6600 ב 1900 שקל כי הם עושים הנחות

פורסם
  • מחבר

אהה נו לך שווה לחכות.. אתה צעיר.. (בלי להעליב :xyxthumbs:)

אני כבר מחכה ליום הזה שאני ארכוש מחשב - בערך שנתיים !

מאיפה לך באייבורי מוכרים ב-1990 ושהם עושים הנחות ?

הם החברה עם האתר הכי דפוק שיש בעולם.. כמעט כל קטגוריה באתר שלהם לא מופיעה אלא צריך להתקשר או לבוא אליהם.. זה טיפשי שזה לא זמין לאנשים...

תגידו גם עם כרטיסי מסך תהיה בעיה להתאים למעבד כזה ? נגיד ואני הולך וקונה ASUS 6600GT או 7600/7900GT הם יתאימו ?

פורסם

לפי מה שידוע לי לא צריך להיות בעיות תאימות בין הכ.מסך למעבד בכלל...

אם כבר אז בין הכ.מסך ללוח M..אם הלוח תומך אני לא רואה סיבה שתהיה בעיה עם המעבד.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים