פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ניתקלתי בזה שילשום כשחגגנו יום הולדת של חבר בפארק בסביבות 2 בלילה בשמים היה דבר בגדול של כוכב אבל לא לבן כמו כן הכוכבים אלה משהו שמחלים צבעיםאדום,כחול,צהוב,ירוק ועוד...והוא לא זז אחרי כמה דקות הוא נעלם...אני אשדודי - אז כל הלוחמה בצפון לא קשורה.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ראיתי מהבית שלי (אני גר בראשון לציון) משהו מאוד דומה למה שאתה מתאר לפי שבוע בערך, מן נצנוץ בכל מיני צבעים בשמיים שנראה כמו כוכב.. אחרי איזה דקה זה נעלם.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ניתקלתי בזה שילשום כשחגגנו יום הולדת של חבר בפארק בסביבות 2 בלילה בשמים היה דבר בגדול של כוכב אבל לא לבן כמו כן הכוכבים אלה משהו שמחלים צבעיםאדום' date='כחול,צהוב,ירוק ועוד...והוא לא זז אחרי כמה דקות הוא נעלם...אני אשדודי - אז כל הלוחמה בצפון לא קשורה.[/quote']יותר מידי פינלנדיה?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ניתקלתי בזה שילשום כשחגגנו יום הולדת של חבר בפארק בסביבות 2 בלילה בשמים היה דבר בגדול של כוכב אבל לא לבן כמו כן הכוכבים אלה משהו שמחלים צבעיםאדום' date='כחול,צהוב,ירוק ועוד...והוא לא זז אחרי כמה דקות הוא נעלם...[b']אני אשדודי - אז כל הלוחמה בצפון לא קשורה.קשורה מאוד, מלא מסוקים עוברים מעל אשדוד חלק לכיוון עזה חלק ללבנון, וגם מטוסים עוברים ליד, אל תדאג אתה רואה את המטוסים והמסוקים. בטח הייתה שתוי או מחוק אז ראית כוכב מחליף צבעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.