עבור לתוכן

זו הדרך לקרר R9700

Featured Replies

פורסם

מדהים - כן.

שווה - לא.

אם זה לא לאורך זמן (אני לא מתאר לעצמי פותחים את המחשב כל שלוש שעות כדי להוסיף עוד חנקן נוזלי) אז זה לא זה...

פורסם

מדהים - כן.

שווה - לא.

אם זה לא לאורך זמן (אני לא מתאר לעצמי פותחים את המחשב כל שלוש שעות כדי להוסיף עוד חנקן נוזלי) אז זה לא זה...

האמת שזה כל 5 דקות בערך, הוא רותח דיי מהר.

פורסם

הבעיה היא שצריך אספקה רציפה של חנקן נוזלי.... :bash:

זה יעלה כמה מאות בחודש לפחות..... :AR15:

ברור לך שזה לא קירור קבוע וזה נבנה אך ורק כדי לשרת את מטרת השיא... ::)

חחחחח....כן... :)

זה דבר חסר תועלת לחלוטין.....

פורסם

מדהים - כן.

שווה - לא.

האמת שזה כל 5 דקות בערך, הוא רותח דיי מהר.

צריך לבנות צינור מהספק ישירות למחשב.... ;D

פורסם

כן זה מגניב

אמן גם אני יכולתי לסכן מחשב כזה טוב...

פורסם

כן זה מגניב

אמן גם אני יכולתי לסכן מחשב כזה טוב...

כן, אני מקווה שאתם יודעים שלאנשים שעושים את זה לא חסר כסף. ::)

פורסם

הוא חובבן...

אם כבר השיג את כל הכלים וחנקן נוזלי, למה לא להוסיף גם VMods לכרטיס ובכלל להביא אותו רחוק מאוד? אבל כל הכבוד... למרות שאני מאמין שאפשר היה לחסוך את כל השטויות האלה ולנסות לעקוף את OPPAINTER האגדי שהגיע עם Pelt למהירות של 508/362.

פורסם

הוא חובבן...

אם כבר השיג את כל הכלים וחנקן נוזלי, למה לא להוסיף גם VMods לכרטיס ובכלל להביא אותו רחוק מאוד? אבל כל הכבוד... למרות שאני מאמין שאפשר היה לחסוך את כל השטויות האלה ולנסות לעקוף את OPPAINTER האגדי שהגיע עם Pelt למהירות של 508/362.

PELTIER עצבני.... ;D

פורסם

הם כתבו שהם יעשו מוד מתח...

וד"א יש לי חבר מהאוניברסיטה בת"א שאמר לי שהם מייצרים שמה חנקן נוזלי בעלות של דולר לליטר.

אהבתי את ההוא עם ההיטסינק הענקי על הכרטיס מסך, זה Kenie Hedgehog או משהו כזה, לא?

פורסם

דמט... החבר שלך יוכל להגניב לנו לכמה ליטרים? ;D

לגבי ההיטסינק, אני מאמין שאתה מדבר על הבחור הזה.. חבל שהתמונות לא עובדות שם יותר.

בכל מקרה למי שפספס, הבנאדם הדביק על הליבה של ה-Radeon 9700PRO שלו היטסינק Swiftech MCX 462... אני עדיין לא מבין איך הכרטיס לא נחצה לשניים.

פורסם
  • מחבר

הוא לא נורמלי

פורסם

הוא נורמאלי מאוד, נורמאלי עם אומץ ומספיק כסף כדיי להסתכן בהריסת כרטיס של 400$.

פורסם

הוא עשה בשביל המספר

ו בשביל שאנשים כמונו יסתכלו על זה ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים