פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מים מזוקקים נשמע דיי טוב.ללא שום מנרלים, מלחים או כל מני שטויות, מעניין מה הטעם.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים כן, אנחנו תמיד יכולים לסמוך על הרובוט הענק הזה ליד התיכונים שיביא לנו מים, נשבע לך עוד שנייה הוא קם לתחייה :-[ROFL זה כלכך נכון
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים כל מי ששותה מים מהברז, אתם תצטערו על זה! יהיו לכם אבנים ויסירו לכם אותם עם ליזר (וזה לא החלק הקשה) ואז אתם תשתינו את מה שנותר מהאבנים (וזה החלק הכואב) וזה עובר דרך הז*ן וזה כואב אחושרמוטה אתם תמותו בשירותים!זה לא מנסיון אישי, אבא של חבר שלי היה לו את זה!
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים כל מי ששותה מים מהברז, אתם תצטערו על זה! יהיו לכם אבנים ויסירו לכם אותם עם ליזר (וזה לא החלק הקשה) ואז אתם תשתינו את מה שנותר מהאבנים (וזה החלק הכואב) וזה עובר דרך הז*ן וזה כואב אחושרמוטה אתם תמותו בשירותים!זה לא מנסיון אישי, אבא של חבר שלי היה לו את זה!למה אתה חושב שמים מינרלים[עם דגש גדול על המינרלים] לא יעשו את אותו אפקט?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים למזלנו גם בברז 99 אחוז זה מערת נטיפים מי שראה GREEN MILE היה יכל ליראות שלטום הנקס היה והוא אמר שזה כמו להשתין סכיני גילוח
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים כל מי ששותה מים מהברז, אתם תצטערו על זה! יהיו לכם אבנים ויסירו לכם אותם עם ליזר (וזה לא החלק הקשה) ואז אתם תשתינו את מה שנותר מהאבנים (וזה החלק הכואב) וזה עובר דרך הז*ן וזה כואב אחושרמוטה אתם תמותו בשירותים!זה לא מנסיון אישי, אבא של חבר שלי היה לו את זה!באותה נשימה, אל תאכלו האמבורגרים ציפס קולה ושווארמה כדי להשלים את מעגל הבריאות הזה.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים באותה נשימה, אל תאכלו האמבורגרים ציפס קולה ושווארמה כדי להשלים את מעגל הבריאות הזה.צודק! היה בנאדם שמבין ענין!!ולגבי GREEN MILE.. חתיכת סרט! ואחרי זה 4 פעמים בלילה... חח... איזה אישה חרמנית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.