פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחקר יותר מעניין יהיה לבדוק קבוצה של אנשים שקודם כל הקפידו כל החיים על צחצוח שיניים (לפי המחקרים ש-nvidia הביא כבר אי אפשר לדעת ) כלומר עם שיניים בריאות ללא נזקים שנגרמו קודם לכן ואז לחלק אותם שבמשך שבועיים או חודש חצי מהם יצחצחו שיניים פעמיים ביום וחלק רק בבוקר ולראות מה ההשלכות של זה, האם השיניים יותר פגיעות לקראת שעות הערב-לילה וכו'
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים השיניים של אלה שצחצחו בלילה יהיו יותר בריאות.מכיוון שכשאתה מצחצח בלילה אתה מנקה את השיניים מכל הסוכר/חיידקים/מה שלא יהיה שנדבק אליהם בלילה כשישנת, ושאתה מצחצח אתה מעיף אותם ואין להם את כל הלילה לגדול ולהתפתח בשיניים שלך.בבוקר אתה סתם מעיף את הריח הרע של השינה מהפה.אם תצחצח רק בבוקר, אתה תעיף את החידקים של היום הקודם רק בלילה, לאחר שהיה להם לילה שלם לשגשג בפה שלך.אגב, לא באמת קראתי מחקר כזה.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים חח עושים אצלי מסיבה בשן השמאלית כל לילה חח נעבור לליה מהיום חח איך אני בתור שוטר ממישטרת עיר החידקים בשן השמאלית ?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים לא מצחיק איזה אכזרי אני נוטה להסכים איתך שבלילה עדיף לצחצח שיניים, ראיתי איזה תוכנית פעם.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים זה כבר ידוע שאתה מנסה ליקטול אנשים ולאמר שאתה לא ערסס ידוע למי? לך? הדבר היחיד שמעניין אותי כרגע הוא לקטול אותך אתה באמת לא מצחיק פשוט..
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים :yelclap: אני אולי לא מצחיק אבל אתה ערס :lol: לא כל כך באתי להצחיק ידוע לי ולעוד רבים רואים את זה גם לפי הנעל שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.