עבור לתוכן

איזה מים אתם שותים?

איזה מים אתם שותים? 1,281 הצבעות

1. 1. איזה מים אתם שותים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני שותה לרוב מי ברז מסוננים עם פילטר של בריטה... אבל פעם בשבוע אנחנו קונים שישיית עין גדי... אצלנו זה עולה 10 ש"ח למרות שעל האריזה כתוב מחיר: 11.99 :D

אבל מעכשיו אני באמת הולך להחרים אותם בגלל הקטע של הייבוש....... זונות! אבל WTF?! גם מי-עדן שלהם וגם עין גדי!!

ולמתלהב הזה:

בגלל זה אנשים הורסים לעצמם תגוף

לשתות מים והרבה זה בריאות זה מנקה תגוף מרעלים

אני שותה 7-8 ליטר ביום!

(מתלהב כי זה נקרא "להתלהב" בצורה מאוד מוזרה שהוא שותה 7 ליטר ביום :-\ מוזר.)

לשתות יותר מ4 ליטר מיים ביום מאוד לא בריא כי זה הורס את הכליות! זה מאוד לא בריא ואני ממליץ לך להפסיק.

אם תרצה, אני יכול להביא לך מאמר על זה...

• תגובות 188
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לכליות ויש סכנה גם ללב...

וזה נכון שהוא מנקה את הגוף מרעלים... מרוב ניקוי הוא ינקה לך את הכל, גם מה שלא רעל... :lol:

פורסם

אני שותה כ3- 3.5 ליטר מים ביום.. זה אחלה :)

פורסם

לא שותה מהברז. פה ברמת שרון תע"ש מרעילים אותנו. :P

אבל בקומקום אני שם מים מהברז, ואז אני רואה את כל האבנית צפה לה שם. זה מגעיל, אבל מה לעשות, אם הייתי מרתיח מים מינרלים הייתי באמת צריך להוציא 1000 שקל בחודש על זה, עם הכמויות של הקפה והתה פה בבית. :)

אה, גם AQUA הזה, וסן בנדטו אצלנו שותים. גם מי עדן, אבל הם מעצבנים עם החרא בקבוקים שלהם. כל פעם אני פותח את הבקבוק נשפכים שם מים. המפגרים האלה ממלאים את זה עד הסוף, ואז אני צריך לפתח טכניקות כדי לפתוח את הבקבוק בלי שיגלשו המים. (אתם יודעים, מחזיקים ככה את הבקבוק מלמטה כדי לא ללחוץ על הקקה הזה).

פורסם

מים מהברז , המים באיזור שאני גר בו מאוד טובים יחסית לשאר הארץ . מגיעים ממעיינות באיזור, אבל אני מבין את האנשים מהמרכז בעיקר שלא יכולים לשתות מים מהברז, ההבדל בטעם ובאיכות במרכז מורגש מאוד.

מה גם שמוסיפים למי הברז פלואור שעוזר לשמור על השניים.

לפני שבועיים קראתי שעשו מחקר על ילדים ששתו רק מים מינרלים לעומת ילדים ששתו מים מהברז וראו שיש הבדל גדול בבריאות השיניים לטובת הילדים ששתו מהברז.

פורסם

אה, גם AQUA הזה, וסן בנדטו אצלנו שותים. גם מי עדן, אבל הם מעצבנים עם החרא בקבוקים שלהם. כל פעם אני פותח את הבקבוק נשפכים שם מים. המפגרים האלה ממלאים את זה עד הסוף, ואז אני צריך לפתח טכניקות כדי לפתוח את הבקבוק בלי שיגלשו המים. (אתם יודעים, מחזיקים ככה את הבקבוק מלמטה כדי לא ללחוץ על הקקה הזה).

אתה יכול גם להחזיק את הבקבוק באזור הפיה, שם הוא יותר קשה.

פורסם

של התמי 4 =]

פורסם

יש לנו במחסן אוסמוזה וברים כאלו והכל רק שזה לאמותקן חחחח

אולי ניקנה תמי 4

כזה זה עולה ?

פורסם

מי עדן ,ושנגמר מהמכיל ואין לי כח למלאות אז מהברז(בערך פעם בחודש זה קורה)

פורסם

מי שותה מים בכלל ?!

או פטל של אמא :) או בירה של קרלסברג :) :) :)

פורסם

מהשרותים...

פורסם

מי שותה מים בכלל ?!

מעניין מאיפה 95% נוזל באו :hat:
פורסם

זרע סמורים.

פורסם

מי שותה מים בכלל ?!

קרלסברג זה פאפא שלך? :silly:

פורסם

זרע סמורים.

מצטער בשבילך, עוד מעט תהיה אבא!

ולדעתי הכי טוב תמי 4 ונביעות!

AQUA NOVA זה סתם שאריות של מים מהברז שעברו ניקוי בבוץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים