עבור לתוכן

איזה מים אתם שותים?

איזה מים אתם שותים? 1,281 הצבעות

1. 1. איזה מים אתם שותים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני חושב ש"קצת" סטיתם מהנושא של הדיון לא ככה? ;)

בחזרה לנושא של הדיון, המי םשאני שותה בדרך כלל הם מים מהתמי4 אצלי בבית, אבל כשאני בחוץ אני בדרך כלל לא שותה מוגז, זה או Nestea אפרסק או מים בטעמים, שאמנם לא משתווים לאלו שבחו"ל כמו שציינו כאן לפני אבל עדין עדיפים על מים רגילים סתמיים.

אם כבר סטיתם מהנושא של הדיון אז נזרום, כל הבירות בבקבוק למיניהן נחמדות להעביר את הזמן או סתם לשבת לראות משחק איתן,אבל כשאני בפאב אני לא מתפשר על פחות מווינשטפן, תענוג צרוף בכל לגימה, תמצית ההנאה מבירה, קרה כמו שצריך ועם זאת עדינה ולא מוגזת יותר מדי, הנאה.

על כמויות אני לא מדבר כי הגעתי למצב שאלכוהול כבר לא משפיע עליי, אני לא רוצה לעבור לדברים אחרים(תנחשו...) כי לא יודע איך ישפיע עליי, המשטרה לא מסמפטת את זה, וגם הצבא לא ימות על זה אם הוא יעשה לי בדיקה פתאומית, אבל כל זה נעלם לי ברגע שווינשטפן נוגעת לי בגרון. :yelclap:

• תגובות 188
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא שותה מים, כל מה שיש לי בבית זה נסטי - אייסטי - מיצי פירות למיניהם. מהפכת הבריאות הטיפשית של אמא שלי.

אבל לא מתלונן, זה טעים.

פורסם

מים? לא יודע למה אבל אני דווקא אוהב מים... אולי בגלל שכל החיים שלי לא היה קולה במקרר... מקסימום בירה שחורה.

המים פה בכפר-סבא סבבה, ובבניינים החדשים עוד יותר טובים (בישנים יש בעיה עם הצנרת - נחושת).

אני שותה מים מסוננים בבריטה (אחרי שהתמי 4 התקלקל).

מים מינרלים גם בסדר. אבל מי צריך מים מינרלים כאשר המים מהברז + בריטה יוצאים פשוט מצויינים.

פורסם

שהו יודע מחירים של תמי 4 ? אולי אני ישיג אחד

יש לי בר כזה ישן שיושב בגינה סתם ויש לו מדחס רדיאטור כזה וכל מיני דברים טובים שאני ישתמש בהם ביום מן הימים

מישהו יש קישור למים בטעמים האלה ? אם אני לא טועה ראיתי אצל חבר מים בטעם תפוז פחית שקופה שיש בועות בפנים ויש לזה ראש ברזל

פורסם

תמי 4 די יקר

כ4000 ש"ח

יש מוצרים דומים של חברות מתחרות במחיר הרבה יותר נמוך

פורסם

ואו כל כך יקר

אפשר ליקנות ברז שיוצא מימנו מיץ פטל נון סטופ חח

ללמישהו יש פה אוסמוזה ?

פורסם

כן

אבל את מספר הפעמים שאני שותה מים אפשר לספור על יד אחת

פורסם

אז מה אתה שותה? קולה ?

מכירים את המכורים לקולה ? אבל אלה הרצינים

אח שלי גומר שישיה יום בזמן המונדיאל פיי

יום רגיל 4 בקבוקים חמור של קולה

לדעתי קולה זה דבר מגעיל לרב אני יעדיף מים על קולה

ולשאלה ששאלתי מיקודם למי יש אוסמוזה ?

פורסם

האמת ברוב היום אני שותה בעיקר סודה וספרייט (או RCQ לימון)

מעט מאוד קולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים