פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אממ תאמת לא קניתי תבירה הזותי כמעט שנתיים עקב הפעילות שבה אני מתעסק והאלכוהל מזיק לי :\ אז הפסקתי לקנות אותהיש כול מיני סניפים וממה שאני זוכר זה מגיע ברביעות ולא תתאכזב רק זה משכר מאוד כנראה בגלל הסוכר הרב שיש בפנים זה עולה לראש מהר.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים חחחח שמע אני מוריד בקבוק שלם של זה (כמה יש בבקבוק בירה רגיל?) ואני תופס ראשזה באמת מוגז ועם הסוכר זה עולה לראש מהרלא שזה כיף להשתכר אבל זה כזה טעים ותמיד אני מוצא תצעמי עם בקבוק ריק ושיכור
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים לא רוסי חח לא זכור לי כל כך שהישתכרתי פעם אולי פעמיים שממש דפקתי תראש תחלס אני הולך לחברים מרביץ בקבוקים חופשי וכלום ... בקבוק רגיל אני חושב 330 בוא נאמר שלבן אדם ממוצע יש 6 ליטר דם לי יש 9 חח תיראה אותי תבין למה 600 מיל לא משפיע
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אם אני שותה מקשית בקבוק בירה [בקבוק אחד] ומהר אז אני מקבל סטלה של איזה חצי בקבוק וודקה, אבל אם אני שותה בסבבה אז רק מ 5+ בקבוקים חח, ואני שותה טובורג אדום או קורונה!
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים חחח קורנוה חמודה אבל יקרה 15 שקל לבקבוקאני מעדיף טוברוג ! אם אין בירה תפוחים וכן האדום חזקה ואם בא לי סתם עם האוכל ככה להרביץ בירה אז היינקין או קלסברג או טוברוג ירוק
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים קורונה גועל נפש סתם יקר אף אחד לא מכיר את סטלה מאריס ?? זה בירה כו שצריך קצת הגזמת 5 חח אתהל א רוצה לקבל הרעלה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני מכיר סאן מייגל בירה מחבית משהו דה בסט יש את זה פה בשכונה בדר''כ שותים בפאב
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים סאן מיגל מצלצל לי אבל לא בטוח מבירה סטלה מריס זה זה מהפירסומת ברכבת קונים שישיה ומקבלים כוס משהו טוב אז אבא שלי טעם וקנה ככה 10 שישיות שיהיה ()()
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים שיכורים זה מצחיק או מפחיד סיפורים על זה שהית שיכור לרב זה ממש כיף לישומע אני לפחות אוהב חח אבל מכיר תבירה הזאתי ?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים :yelclap: אני אולי לא מצחיק אבל אתה ערס :lol: לא כל כך באתי להצחיק ידוע לי ולעוד רבים רואים את זה גם לפי הנעל שלך אתה חושב שהוא ערס לפי הנעל שלו? פיספסתי איזה דיון שקשור לנעלים?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אני לא מגיב לבן אדם הזה יותר אבל כן פיספסת דיון על נעלים חח סליחה חב'רה היתכוונתי לסטלה ארתורס משהו כזה חחחחחחחחחחחח מרוב ההפצצות זה ניכנס לי לראש יותר מידי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.